imkansızlıklar :(

Canım bazı insanların ailesi çocuğu istese dahi bu gibi mesleklere karışıyor ( şarkıcı , oyuncu gibi ) . İnsan ister ki kendi istediği olsun. Kısacası ne bizim için iyi olur gelecekte pişman olurmuyuz şimdi bilemiyoruz . ailenin öğretmen doktor düşünmesi güzel bence . sana sabretmeni pişman olmayacağın kararlar vermeni öneririm . Ailenin istediği meslekleri bi araştır derim ben :)

en doğrusunu arkadaşımız anlatmış

biliyorum onlar gibi sizde yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama ben lise son sınıftayım ve düzgün bir karar vermezsem kafamdaki soru işaretleri gitmezse geleceğim adına hiçbir adım atamam değil mi ?

tamam onların dediği mesleği seçtiğimde istediğim olmadığı için o meslekle iyi bir yerlere gelebilir miyim ?
öncede demiştim ömür boyu onların istediği yaşamı yaşayıp pişman olacağıma kendi yanlış seçimlerimle pişman olup 10 yıl sonra kafamda soru işareti bırakmam öyle değil mi ?

canım kac yasındasın? ıyıce kararını verdıkten sonra egıtımını alarak baslayabılırsın ıstedıgın meslege. sonucta hayat senın hayatınn.

Mesleğin konusunda ailenle ortak bir karar alabilirsin

Üniversitede tiyatro ile ilgilenebilirsin, oyunculuk eğitimi alabilirsin

Bu konuda çok güzel çalışmalar var, bir meslek edinirken hayallerini de gerçekleştirebilirsin

Mankenlik konusunda yorum yapmıyorum, kendi evladım olsa izin vermem o yüzden başkasına da tavsiye etmem.

canım kac yasındasın? ıyıce kararını verdıkten sonra egıtımını alarak baslayabılırsın ıstedıgın meslege. sonucta hayat senın hayatınn.

lise son sınıfım . açıkçası biraz düşündüm de yorum yapan kişilerden, bu istediğim mesleklere talip çok ben okusam bile istediğim yerlere gelebilir miyim ? ama bir düşüncemde hiçbir şey imkansız değil diyor

benim annemde aynı sizin gibi üniversitede tiyatro bölümüne hobi olarak git iyiysen zaten iyi yerlere gelirsin diyor ama mankenliğe izni yok

benim annemde aynı sizin gibi üniversitede tiyatro bölümüne hobi olarak git iyiysen zaten iyi yerlere gelirsin diyor ama mankenliğe izni yok

Annen haklı, hiç bir meslek gurubunu karalamak istemem, ancak çalışma hayatım boyunca çeşitli sebeplerle üniversitede ek iş yapan mankenlerle çalışmalarım oldu, içine girip gördüğüm için bu konuda kesin kanaat sahibiyim, benim de kızım olsa, işsiz otursun ama mankenliğe izin vermem derim.

Üniversite de bir meslek edinip, tiyatro eğitimine de devam edersen istediğini seçmek için şansın olur. Tiyatro da bence harika bir meslek. Hem öyle çok popüler olmana falan da gerek yok, pek ala hayatını kazanabilecek duruma gelebilirsin. Her iki yolu da görür kararını kendin verirsin yine. Ama hayal peşinde koşarken üniversite şansını kaçırırsan yazık olur. Bu işler sıcağı sıcağına, yaşım genç istersem çalışır sınava girerim diye de düşünme. İnsan hayatında bir yıl bile çok büyük bir kayıp. Anneni dinle sen =))

Neden konservatuvar sınavlarına girmiyorsun?
Hem oyunculuğu temelinden öğrenmiş olursun.
En kötü ihtimalle başka bir bölüm okurken dışarıdan tiyatro ya da oyunculuk kulüplerine ve derslerine katılırsın.

Güzel bir devlet üniversitenin konservatuar bölümnü kazandıgında ailenin karışacağını sanmıyorum. Madem lise sondasın ve bir hedefin var dinleme ve konservatuar sınavlarını nasıl geçebileceğini araştır. ama olmazsa kendine bir meslek seçmek zorundasın...

Bbana sonuna kadar katılıyorum simdi 50 tane yorum yapın lafımın üstüne mantıksız geri kafalı diyin ama tiyatrocuların kaçı karnını düzgün doyuruyor????
sanatçıların kaç tanesi uyusturucu madde içki kullanmıyor???
(çoğunluktan bahsediyorum)
ya zina/ya içki/ya uyusturucu
hersey hikaye,,,baban aç kalıcağından korkuyor arkadasım
yarın öbürgün beş parasız ihtiyaçlarılna dımdızlak kalırsın
hem manken yada oyuncu oldun mankenlikten gecen yolun nerden geçtiğini biliyormusun?????
gerçekleri konusalım mıs musları değil
biraz mantıklı ol arkadasım oku mesleğini al iyi bir evililk yap yada bekar eve çık maasını eline al
sonra oyuncu ol
benim fikrim bu

Devlet konservatuarlarından mezun tiyatrocular çoook kültürlü insanlar o havayı solumak oralardaki hocalarla çalışmak ayrı bir şey katıyor olsa gerek insana. Aç kalmaktan kastınız dizilerde oynama heveslisi niteliği olmayan figüranlıktan öteye gidememiş insanlar anladıgım kadarıyla. Ama haklısınız bu arkadaşın da hevesi ünlü olmak olduguna göre.. Kondervatuar konusunda hiçbir şey dediğini duymadım. Ne biliyim o kadar idealistse itü konservatuarını kazanır gidip yurtdışında bi yerlerde burslu yüksek lisans yapar sonra gelir akademik kariyerine devam eder bi yandan da devlet tiyatrolarında çalışır. Ama arkadaşın gözü okumakta değil. Haklısınız:)

Öğrenciyken ajanslarda çalıştım o tip modellik işlerinde. Boyum çok uzun değil 171. 34 bedenDİM günlük 100 150 verip evine yolluyolar. ananı da ağlatıyolar. :) mankenliğe giden yol çok pislik yerlerden geçmiyor. Fıtrat meselesi. Meyilliysen karşına günaha girmek için daha çok yol açılıyodur elbet.

Kültürlü, eğitimli, iyi bir insan olmanı istyor ailen sadece.

haklısın ama bu iş için şansta önemli kaç kişi biliyorum konservatuvar okuyupta boşta olan ya bende öyle olursam . ama diğer yandan da garantili meslek okursam eğer konservatuvar okusaydım olurdum diye hep pişmanlık duyucam

Konservatuara gidip eğitiminizi alabilirsiniz, tiyatro kulüpleri vs. ufaktan ufaktan oyunculuğa adım atabilirsiniz, kim bilir belki ileride çok iyi yerlere gelirsiniz. Ama mankenlik için aynı şeyi söyleyemem. Hem mankenlik bir yere kadar 35i geçtiniz mi iş bulamazsınız heralde,tam bilmiyorum ama. Bana mankenlik hoş bir meslek olarak gelmiyor.

Ama oyunculuğa yeteneğiniz varsa bunu değerlendirin. Kendi içinizdeki sesi dinleyin, hayata 1 kere geliyorsunuz, dilediğiniz gibi yaşayın.

O dediğin şans değil, her meslekte var onlardan. :)

Haklısın , fakat dediğim gibi bu tarz ailelerde çocuğunu düşünüp (belkide fazla ) kararlarına karışıyorlarki gelecekte üzülen sen olma diye. Senin bunu anlayıpta dedikleri mesleklere yönelip sevmen iyi olurdu. okudugum kadarıyla sana kasti yapılan bi şey yok aksine iyiliğini düşünen bir ailen var

ve annen izin veriyormuş, hepimizin annesi genelde üzülmeyelim istediğimiz olsun diye uğraşır. ama farkediyorumki babalar daha doğrusunu yapıyor. annelerimizinde bizi ne kadar çok düşündüğünü unutmamak gerekiyor :)

aynen haklısın hayata bir kere geliyoruz istediğimiz gibi yaşayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…