imkansızlıklar :(

Allah a şükür böyle bir aileye sahibim hiçbir zaman beni düşünmediklerinin aksini söylemedim söylememde ama beni düşündükleri gibi mutluluğumu da düşünseler hiç fena olmaz :)

annem de iyi bir mesleğin üniversitesini okuyup o üniversitedeki tiyatro bölümünde hobi olarak yapmamı istiyor . mesleğimin diplomasını elime alıp oyunculuk yapabilirsin diyor çoğu oyuncu gibi boşta kaldığımda ise en azından diplomam var yani haklıda bence annem yine mantıklı düşünüyor ama babam tamamen onun istediği hayatı yaşamamı istiyor

arkadaşın gözü okumakta değil demişsin ama çok yanlış demişsin lütfen insanın hayallerini kırıyorsun lütfen böyle yorumlar yapma çok üzüldüm bunları okurken . ailem izin vermiyor olabilir konservatuvar okumama ama bu benim okumak istememle alakalı birşey değildir. ben çok istiyorum ama ailem izin vermiyor ve bu devirde kusura bakmayın ama arkanızda destek veren kimse olmadığı sürece ne hallere düşerim hepimiz biliriz yanii . arkadaşın gözü okumakta değil lafı beni çok üzdü lütfen tam herşeyi bilmeden böyle yorumlar yapmayın

Seni kırıcak bir şey söylediysem özür dilerim.

Ama sen diyosun manken olmak istiyorum, ünlü olmak istiyorum diye. Manken olmak için çaba göstermeye gerek yok zaten. Piyasa manken dolu. Konservatuar lafı açılınca kendin dedn mezun olup da işsiz kalırsam diye. Konservatuar ortamı değil senin hayalin. Burdan bunu anladım. Herkes bir şekilde yolunu buluyor canım işsiz kalmazsın sen kendini geliştirdikten sonra. Manken olma hayalleriyle yola çıktıgında boşta kalabilirsin. Mankenlik yan bi iş olabailir senin için. İyi giderse devam edersin.

Senin başarabileceğini görürlerse destek olucaklarına eminim ben. En yakın arkadaşlarımdan biri istanbul devlet kons dan bu yıl mezun oldu. şehir tiyatrolarında çocuk oyunlarında oynuyo. Çok sevimli bi işi var. Şehir tiyatrolarında oyun listelerine girip oyuncuların özgeçmişlerini falan oku. Biraz ufkun açılır.
Ailemiz bize destek olamaz. Bizim bildiklerimizi onlar bilmiyor. Onların dünyaları bizimkilerden daha küçük. en azından benimkiler öyle. Benim de yurtdışında yüksek lisans yapmama mani olmuşlardı. Ama burda yapıyorum şimdi. İnşallah doktoraya :) hala neden üniversitelerde oyalandıgımı akılları kavramıyo. Oyun oynuyorum sanıyolar. İstiyorum seviyorum diyorum. Bunun karşılığı yok onların kafalarında. İnsanların sevdiği işi yapması ne demek? para kazanmak için çalışılır karnını doyurmak için öyle görmüşler öyle gidiyo. Kırılma noktaları da biz oluyoruz işte.
Kararlılıgın önünde hiçbir engel duramaz. Ben sadece ne olmak istiyosan onun eğitimin al diyorum. Ayrıca mankenliğe falan hevesliysen moda tasarım gibi bölümler de ilgini çekebilir. bitirdiğinde de tekstil fabrikalarında tasarımcı olarak çalışabilirsin mankenlik hayallerin suya düşerse.

Bence sen dersini çalış ve güzel bir üniversite kazan.
Dediğim gibi mankenlik ve oyunculuk yine yapabilirsin.
Bak sana bir arkadaşımı anlatayım;
Lise hayatı boyunca hep stilist olmayı düşündü, tabii ailesi izin vermedi.
Azimli bir insan olduğu için çok çalıştı ve Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde işletme okudu.
Okulunu bitirince İtalyada bir iş buldu ve orda 2 yıllık tasarım okudu aynı zamanda.
İşletmeci ve tasarımcı kimliğini birleştirip çok ünlü 2 markanın " marka danışmanlığını aldı.
Diğer stilistlerden farkı çok iyi bir eğitim alıp heryönlü düşünebilmesi ve 2 dil bilmesi.
Böylelikle yurtdışınada açıldı.
Hep söyler, " ailemi dinlemeyip tekstil tasarım okusaydık, bugün asla bu noktada olmazdım, ya terzilik yapıyor olurdum, yada bir firmada 1500 lira maaşla deli gibi çalışıyor olurdum." Diye.

aynı düşüncede ailelerimiz var :) ama ben zaten ailem izin vermeyecek ben biliyorum okul okumak istemiyorum konservatuvar okumak istiyorum desem bile okul okuma diyeceklerini de biliyorum o yüzden konservatuvarında riskli olduğunu söylüyor kuzenlerim ve bende öyle biliyorum belki benim kendimi yanlış ifade etmem senin öyle anlamana sebep olmuştur ama o cümleyi görünce çok üzüldüm ve biraz daha bir şeylerin farkına vardım açıkçası ne kadar üzülsem de iyiki de yazmışsın :)

zaten öyle yapıcam inşallah . ayrıca bunu benimle paylaştığın için çok teşekkür ederim 1 haftadır bu konuyu açayım mı diye düşünüyorum iyiki de açmışım hepinizin yorumları benim için çok değerli , hiçbiriniz konuyu okuyup banane ya demeden zahmet edip yazmışsınız çok teşekkür ederim ya çok sağolun .

Umarım yardımımız dokunur, hedeflerinden vazgeçme, ama hep en iyisini hedefle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…