İmza Alanında Hamile üyelerimiz için hamilelik günlüğü

ya ben yapamıyorum ıznınız olmayan bır sayafaya gırıs yapıorsunuz dıyooo napmam lazım ;?????

ya ben yapamıyorum ıznınız olmayan bır sayafaya gırıs yapıorsunuz dıyooo napmam lazım ;?????

tamam yapabıldımmm... doğum tarıhını 2015 yapcagıma 2014 yazıomusuummm ondan olmuyomus :))

bindokuzyuzbes, bu sayfaya erişim yetkiniz bulunmamaktadır. Bunun sebepleri aşağıdaki maddelerden bir veya birkaçı olabilir !

1. Yeni siteye geçiş çalışması yapılmaktadır !
bende bu uyari cıkıyor

meraba bende yapamadım hamilelik takvimine kayıt. Bu sayfayi görebilmeniz icin Adminlerimiz kullanıcı olmanizi istiyor diye uyarı çıkıyo. nasıl yapabilirim arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar ben niye yapamıyorum. sürekli şöyle msj verio
Kullanıcı adınızı veya şifrenizi yanlış girdiniz. Lütfen bilgilerinizi gözden geçirerek tekrar giriniz. Şifrenizin büyük küçük harf duyarlı olduğunu lütfen unutmayın.

Şifrenizi unuttuysanız lütfen burayı tıklayın!
Bu sayfayi görebilmeniz icin Adminlerimiz kullanıcı olmanizi istiyor.
nasıl yapabilirim herşeyi doğru giriyorum ama.

bendede aynı mesaj çıkıyor ne saçma birşey forumda yazı yazıyorum üyeyim takvime giremiyorum girsemde üye ol kullanıcı adı yanlış şifre yanlış diyip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…