İmza Alanında Hamile üyelerimiz için hamilelik günlüğü

Profilinde kisisel bilgiler kismi varya orda dogum tarihi medeni durum vs.in altinda hamilelik takvimi kismi var. Oradaki bosluga bebeginin dogacagi muhtemel tarihi yazip kaydedince cikiyo. Ben adminin verdigi link hata verince boyle yaptim

Profilinde kisisel bilgiler kismi varya orda dogum tarihi medeni durum vs.in altinda hamilelik takvimi kismi var. Oradaki bosluga bebeginin dogacagi muhtemel tarihi yazip kaydedince cikiyo. Ben adminin verdigi link hata verince boyle yaptim

yaaa bende deniyim hemen :) teşekkürler.

Merhaba,
Ben ilgili linke girdigimde su uyariyi aliyorum:

pinkspiders, bu sayfaya erişim yetkiniz bulunmamaktadır. Bunun sebepleri aşağıdaki maddelerden bir veya birkaçı olabilir !

1. Yeni siteye geçiş çalışması yapılmaktadır !
Anlayisiniz icin tesekkur ederiz.

yaziyor... Yardimci olabilir misiniz?

Bu arkadasin soyledigi sekilde yapinca oldu :)
Tesekkurler.

Ben giriş yapamıyorum. Kullanıcı adı ve şifremi giriyorum yanlış diyor bana.

Hamilelik takvimi yapmak istiyorum ama olmuyor. Sürekli site yenileme aşamasında diyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…