Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın ama kullanmıyorsun galiba ?
merhaba Curly bende evlilik tarihimi eklemek istiyorum imza olarak. koçişkomla evleneli 11 ay 58 gün oldu gibi. bende bunu ekleyemiyorumbana da yardımcı olabilir misiniz
![]()
prfiline gel hakkımda kısmına.alta doğru in.evlendiğin tarih istiyo.sonra eşinize nasıl hitap ediyorsunuz yazıyor.ordan tıklayıp bu şekilde elde ediyorsun.yapamazsan yaz tekrar daha detaylı gönderiyim.
Nur öncelikle çok teşekkür ederim ilgin içinama o kısımda evlilik panosunun altında kucuk puntolarla not düşmüşler "Evlenme veya nişan tarihinizi takip etmek için bu alanı kullanabilirsiniz." 2 ekim 2011 yazdığımda o tarih uygun degıldır dıyor, ileri tarih yazdığımda kabul ediyor. galiba ben beceremiyorum
![]()
Nur öncelikle çok teşekkür ederim ilgin içinama o kısımda evlilik panosunun altında kucuk puntolarla not düşmüşler "Evlenme veya nişan tarihinizi takip etmek için bu alanı kullanabilirsiniz." 2 ekim 2011 yazdığımda o tarih uygun degıldır dıyor, ileri tarih yazdığımda kabul ediyor. galiba ben beceremiyorum
![]()