inanamadım ya resmen:(:)

tedavi görüyor canım artık şiddetli günler bitti:)çok şükür....benim arkadaşım olsa burada güvendiği arkadaşımla görüşmemi isreyecek ama hiç arkadaşım yok o da güvenemiyor..akşam gelince çözüm yolu bulmaya çalışcaz inş[/QUOTE]

arkadaşlar ben 1 yıla yakındır her konuları okuyordum artık bende üyee olmak istedim derdimi anlatıp rahatlamak.eşimle evlenmeden 2 yıl beraberlik oldu.daha sonra 2012 nin haziranında evlendik mutluyuz hala ikimizde seviyoruz birbirimizi biliyorum.ama eşimin çok kötü bir huyu var aşırı sinirlendiginde gözü birşey görmüyo ve kavga ettigi kim olursa olsun hemen vuruyor yani şiddete başvuruyor.tabi bana da vuruyor.8-9 yıl önce sinirden kitlenmiş vücudu ve antideprasan kullanmış.ama o kadar aşırı ki dayanılmaz oluyor.bagırsa razıyım ama çok aşırı şekilde dayagına maruz kalıyorum sonra pişman oluyor ama olan oluyor(doktorlar çare etmiyor artık çok bunaldım

• son konnuzu 6 nisanda açmışsınız. şimdi şiddetli günler bitti diyorsunuz.
    10 gün olmuş daha..umarım bitmiştir ama siz yinede dikkatli olun. henüz daha çok yeni..

kıskançlığın sevgiyle bağdaştırılması her zaman saçma gelir bana.
tabi ki belli bir seviyede olmalı ama bu kadarı da fazla. sen de konu açmışsın ama pek bi memnun görünüyorsun. yaşın 20 daha çok gençsin umarım bunalmazsın bu durumdan. hiç bir sosyal aktiviten olmasın yani kocan bunu istiyor ve sen de haklı diyorsun. ilginç... yine de senin hayatın. ben olsam sınırı çizerdim. kimsenin senin özgürlüğünü bu kadar kısıtlamaya hakkı yok. gece geç saatte çıksan neyse...

mesaj tekrarı....................

Son düzenleme:

canım çocuk için biraz korun evliliğikte sorunlarınızı biraz rayına oturtmanız lazım bence. sen her haliyle eşini seviosun sende evde otoriteni koy bütün ipleri eşinin eline verme boş bulunup yalan söylemişsin daha kötü olmuş inş akşam geldiğinde işleri yoluna koyarsınız

gecenın bu vaktı ne güldüm evi pırıl pırıl yap kontrol edıcem demişya hey alllahımm
butun sayfaları okuyamadım ceza olarak ne vermiş acaba

zamanla normale döner dıye düşünüyorum özelikle çocuk olunca dahada rahatlarsın

şimdi fark edıyorumkı şiddette varmış işin içinde çocukla falan düzelmez bu iş sen halınden pekte şiakeyetçi görunmuyorsun ama işin içinde şiddet varsa düzelmez o adam öyle dayak yıye yıye ömrün geçer

Son düzenleme:

Valla ben bu konuda sinir küpü olmuş bir halinize denk gelmedim
Gayet memnun gibisiniz ki herşeye bir kılıf uyduruyorsunuz
Sürekli haklı diye karşı taarruza geçiyorsunuz :44:
Nesi haklı pardon da
Sizi kısıtlayıp bunaltıp çocuk gibi yasaklar cezalar getirmesi mi haklı
Yok evi temizle gelince bakacam
Yok ya az yesin de uşak tutsun kendine
Bu kadar eyvallahcı olmayın Allah aşkına ya .Siz de insansınız.Az kıymetinizi bilin .
Siz kendinize değer vermezseniz kimse değer vermez size .

arkadaşlar ben 1 yıla yakındır her konuları okuyordum artık bende üyee olmak istedim derdimi anlatıp rahatlamak.eşimle evlenmeden 2 yıl beraberlik oldu.daha sonra 2012 nin haziranında evlendik mutluyuz hala ikimizde seviyoruz birbirimizi biliyorum.ama eşimin çok kötü bir huyu var aşırı sinirlendiginde gözü birşey görmüyo ve kavga ettigi kim olursa olsun hemen vuruyor yani şiddete başvuruyor.tabi bana da vuruyor.8-9 yıl önce sinirden kitlenmiş vücudu ve antideprasan kullanmış.ama o kadar aşırı ki dayanılmaz oluyor.bagırsa razıyım ama çok aşırı şekilde dayagına maruz kalıyorum sonra pişman oluyor ama olan oluyor(doktorlar çare etmiyor artık çok bunaldım

• son konnuzu 6 nisanda açmışsınız. şimdi şiddetli günler bitti diyorsunuz.
    10 gün olmuş daha..umarım bitmiştir ama siz yinede dikkatli olun. henüz daha çok yeni..
[/QUOTE]

Bir de şiddet mi var işin içinde
Bu adam ne sanıyor acaba kendini

Bir de şiddet mi var işin içinde
Bu adam ne sanıyor acaba kendini [/QUOTE]

ama o haklı kıskanıyor eşini

yasin kücük diyicem ama 20 yas cok kücük bir yas degil o yasta olup yurt disina gidip yalniz basina yasayip okuyan kizlar var. benim sana tavsiyem kendini gelistir is güc sahibi ol kendi ayaklarinin üstünde dur, kendini ezdirme, niye kendize bunu yapiyorsunuz hakiketen cok üzülüyorum genc yasta böyle bir hayata mahkum olanlara hemde sevgi adina yazik hakiketen yazik.

bak ben yurt disinda yasiyorum, esim haftanin 3 günü bazen dört günü yok, en bastan herseyi kendim yaptim heryere yalniz gittim Allahi var esim beni itti yoksa dil ögrenemzsin diye, öbür türlü emzikli bebek gibi olacaktim her acidan ese muhtac ki bence bu cok gurur kirici iki bucuk yasinaki oglum bile artik sokakta elimi tutmak istemiyor kendi kiyafetlerini kendi seciyor, düsün yani nasil bir devirdeyiz.

kendini ezdirme yazik...

sevdiği için kıskandı falan diyorsunuz hatta sizi kıskanması anlattığınıza göre hoşunuza gidiyor ama zamanla bu durum rahatsızlık verecek size
birde sana güveniyorum çevreye güvenmiyorum sözü kıskançlığın kılıfıdır
kendine güvenen adam karısının dışarıda gezmesini kıskanmaz
bu nedir yahu!
herkes arkadaşlarıyla dışarda gezme özgürlüğüne sahiptir
Atatürk biz kadınlara ne özgürlükler vermiş ama çoğu kadın " eşim beni sevdiği için kıskanıyor dışarı çıkarmıyor" diye evden dışarı çıkmamayı tercih ediyor. hatta işyerinde erkekler olduğu için çalışmayan bayanlar var.
sevdiği ve kıskandığı için değil o adamın kendine güveni olmadığı için yani kadın başka erkek görüp gözü kaymasın diye kısıtlıyor konu bu kadar basit
ayrıca ilkokul çocuğu musunuz kocanız size ceza veriyor?
sanki ödevini yapmadın odanı toola der gibi
not: uykusuzluktan aşırı imla hatası yaptım düzeltecek halim yok

sevdiği için kıskanması sana bu şekilde davranabileceği anlamına gelmez. bizim türk kızlarını anlamıyorum ben de. tokat atsa, sevdiğinden kıskanıyor ondan attı diyeceksiniz neredeyse. benim eşim de beni çok seviyor ama asla bana ve hayatıma karışarak saygısızlık yapmaz. 27 yaşındayım ama en fazla 20 gösteriyorum. ne giydiğim kıyafetlere ne arkadaşlarıma ne de gezmeme karışır. elbette kıskanır ama neyi kıskanacağını çok iyi bilir. kadınlar üzerinde hakimiyet kurarak, egolarını tatmin eden bu erkekleri haklı gören kadınlar olması o kadar acı ki! evlenmeme rağmen bana da tekrar koca bulmaya kalkışan çok oldu. eşimle güldük geçtik. çünkü beni sahiplenilecek bir eşya olarak görmüyor.

bence sen durumdan rahatsız değilsin neden paylaştın anlamadım. sen bu hareketlerine hak verip "ama canım yaaa" dersen kusura bakma da tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş derim. hatta hoşuna bile gidiyor sanırım.

biraz sağlam durun. kişilik sahibi olun allah aşkına. hayatınız bir erkeğin dudakları arasında olmamalı. mutluluğun yolu bu değil. çünkü ben o yolda değilim, sonsuz saygı görüyor ve duyuyorum, çok da mutluyum. iş değiştirmek istediğimde, yeni kurslara gitmek istediğimde, evle ilgili bir şey yapmak istediğimde her zaman destek görüyorum. elbette kendi fikirlerini söyler ama "kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap, ben her zaman destekçinim" der. insanın eşinin kendisine destek olması öyle güzel ki... bunu yaşamayan bilemez.

bir erkeğin nasıl davranacağını siz belirlersiniz. ağzından çıkan her şeye sınırsız itaat eder ve hiçbir konuda fikrinizi beyan etmezseniz daha çoook sıkıntı çekersiniz.

şimdi 20 yaşında herşey laylaylom 30 olunca hapis hayatı yaşadığını anlar canım merak etme

şimdi 20 yaşında herşey laylaylom 30 olunca hapis hayatı yaşadığını anlar canım merak etme

işin en vahim tarafı bu kadar saygısızlık görüyor ve bu durum hoşuna gidiyor. kıskanılmasının onu eşsiz bir varlık yaptığını sanıyor. fark eder herhalde dediğin gibi ileride. amaa o saatten sonra ne kocasını değiştirebilir ne hayatını...

e siz eşinizden memnunsunuz neden buraya konu açtınız ki? sizi eve kapatmasını, cezalar vermesini falan gayet benimsenimişsiniz ama "haklı yaa" gibi cümleler kuruyorsunuz. kaba saba hatta çocukça olan tepkilerine bile "canım yaa" diyorsunuz. bizden ne yorum yapmamızı bekliyorsunuz ben anlamadım açıkçası.. bizimde sevgililerimiz, eşlerimiz var onlarda bizi kıskanıyorlar, seviyorlar ama bizi eve kapatmaya çalışmıyorlar. eşinizin ki psikolojik bir vakaa bence..

Ohoooo, durumdan memnun bile olunmuş, haklı bulmalar, "ayyyy canım yaaaaa" demeler havalarda uçuşmuş..

Ben göreceğim bir 10 sene sonra seni.

Kocanı bu konuda haklı bulabiliyorsanız onun emirleri doğrultusunda hareket etmekten yakınmamanız lazım. Seven insan kıskanır, ama sevdiğini korumak için. Güvenmemek bir kıskançlık değildir. Ayrıca size güvenmediği için yalnız yada kız arkadaşlarınızla dışarı çıkmanıza izin vermemesi bana göre hakarettir. Yani evlenecek kadar büyümüş bir kadın dışarıda nasıl davranacağını mı bilemeyecek? Kocam bana böyle dese cevabı yapıştırırım "Ben moron muyum, idiot muyum. Öyleysem benle niye evlendin." Gençlikte bazı şeyler çekilir ama 30 lu yaşlarda ne yapacaksınız merak ediyorum.

pardon da sen niye konu açtın ki? halinden gayet memnunsun eşine hak veriyorsun 10 günde dayak sorununuzun bittiğini düşüyorsun,ne güzel eşin de seni sevip kıskanıyormuş! sevmek buysa bizimkiler bizi hiç sevmiyormuş gerçekten

valla kuzum bu duruma bakacak olursak kocam beni hiç kısıtlamıyor korkarım benden nefret ediyor. seninki de seni sevmiyor. derdimize yanalım biz.

Valla ne diyim bilemedim, eşinizin yaptığı saçmalıklara; yok yalan söyledim, yok zaten ev pisti deyip durmuşsunuz:44:
Evlenmiş, barklanmış koca kadınsınız bir mağazaya da mı giremeyeceksiniz tek başınıza?
Böyle sizi boğarak sevecekse bence sevmesin daha iyi, sizin bunaldığınızı görmüyor mu bu adam?
Siz de ona "seni çoook! sevip, kıskanıyorum kızlar göz koyar bensiz gitme bi'yere" deyin bakalım ne cevap veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…