20 yaşındayım eşim 26 yeni....ya inanın çok garip aslında çevremdeki yeni evlilere bakıyorum %90 böyle..k.validemi bile nerdesin ne yapıyorsun diye arar ablası evli ona bile karışır şimdi onları bıraktı sıra bende.
şu yönden şikayetim yok sevdiği için kıskanıyor biliyorum kendisi diyor ilerde çocuk olunca kendi başına gez karışmam diyor.biraz da çevreden kaynaklanıyor bi ara yüzüğümü takmadan çıkmışım pazara k.validem de tanıdığı biri vardı onun yanına dinlenmek için oturdu gelen giden k.validemin arkadaşları kim bu kız diyor o da kızım diyo demek senin böyle kızın vardı neden söylemedin göstemedin kaç yaşında vs diyorlar oglumuza alalım dediler belki 10 kişi eşime de anlattık gülelim die ama sonu komik bitti bizimki delirdi kim onlar gelsinler istesinler sıkıysa diye...:)canım ya:))))))))))))) ama bazen çok sıkıyor ve bu beni bunaltıp ilk defa yalana sürüklediaslında kötü niyetle demedim ama işte ((((((
kızlar ben 2 haftadır bilgisayar kursuna gidiyorum.burada samimi olarak 2 arkadaş edindim.(evliyim çocuk yok daha eşim çok sıkar beni kıskançtır tek ve sadece kız arkadaşlarımla beni bir yere göndermez)
dün yeni 2 tane tişört aldım ve çok ucuz ve rahat,kaliteli...dedim hem ucuz hem iyi hoşuma gitti kocamdan gizli 2 dk içinde arkadaşlarla 12 de kurs çıkışı alışveriş yapıp bu tişörtden alacaktım eşimde bugün 13.00 da sınavı vardı ve 12.00 de olkula gitcekti sınavına yani herşey yolunda ...biz indik çarşıya(yakın çarşı 15 dk da çarşıya inilir kursdan)benimkinin nereden içine dogdu bilmem beni tam magazanın orada aradı(aslında sınava gidecekti)nerdesin tabi patlat yalanı kursdayım cnm.çık dışarı ben kursun önündeyim tabi birde yalan fazla söyleyemem hm mım derken ben ...magazasına şuna gittim dedim bizimki hemen geldi oraya aldı götürdü beni eve tartıştık sonra sınavına gitti...az önce aradı evi pırıl pırıl yap,akşam gelince bakacam diyor bakalım daha ne ceza uygulacak..haklı ama bende bunaldım hiç arkadaşım yok.hiç gençlerle gezmeme izin vermiyor hep annesiyle gitmemi istiyor.ama bende kız kıza gezmek konuşmak detleşmek istiyorum.neymiş evlilerle takılacakmışım sanki çevremde benim yaşlarımda evli arkadaş yada biri varda ben muhattab mı olmadım ama yok..yalan iyi birşey degil pişmanımda ama o da sıkmasın bu kadar..neymiş çarşıda bizi kız kıza gören erkekler yan gözle bakar laf atarmış...aslında olabilir gençiz o da haklı kendince sevdiğinden kıskanıyor ama bu da aşırı bunalıyorum şimdi de artık kursa gitmek de yok demeye başladı sinir küpü oldum
tedavi görüyor canım artık şiddetli günler bitti:)çok şükür....benim arkadaşım olsa burada güvendiği arkadaşımla görüşmemi isreyecek ama hiç arkadaşım yok o da güvenemiyor..akşam gelince çözüm yolu bulmaya çalışcaz inş
[/COLOR]arkadaşlar ben 1 yıla yakındır her konuları okuyordum artık bende üyee olmak istedim derdimi anlatıp rahatlamak.eşimle evlenmeden 2 yıl beraberlik oldu.daha sonra 2012 nin haziranında evlendik mutluyuz hala ikimizde seviyoruz birbirimizi biliyorum.ama eşimin çok kötü bir huyu var aşırı sinirlendiginde gözü birşey görmüyo ve kavga ettigi kim olursa olsun hemen vuruyor yani şiddete başvuruyor.tabi bana da vuruyor.8-9 yıl önce sinirden kitlenmiş vücudu ve antideprasan kullanmış.ama o kadar aşırı ki dayanılmaz oluyor.bagırsa razıyım ama çok aşırı şekilde dayagına maruz kalıyorum sonra pişman oluyor ama olan oluyor(doktorlar çare etmiyor artık çok bunaldım
son konnuzu 6 nisanda açmışsınız. şimdi şiddetli günler bitti diyorsunuz.
10 gün olmuş daha..umarım bitmiştir ama siz yinede dikkatli olun. henüz daha çok yeni..
20 yaşındayım eşim 26 yeni....ya inanın çok garip aslında çevremdeki yeni evlilere bakıyorum %90 böyle..k.validemi bile nerdesin ne yapıyorsun diye arar ablası evli ona bile karışır şimdi onları bıraktı sıra bende.
şu yönden şikayetim yok sevdiği için kıskanıyor biliyorum kendisi diyor ilerde çocuk olunca kendi başına gez karışmam diyor.biraz da çevreden kaynaklanıyor bi ara yüzüğümü takmadan çıkmışım pazara k.validem de tanıdığı biri vardı onun yanına dinlenmek için oturdu gelen giden k.validemin arkadaşları kim bu kız diyor o da kızım diyo demek senin böyle kızın vardı neden söylemedin göstemedin kaç yaşında vs diyorlar oglumuza alalım dediler belki 10 kişi eşime de anlattık gülelim die ama sonu komik bitti bizimki delirdi kim onlar gelsinler istesinler sıkıysa diye...:)canım ya:))))))))))))) ama bazen çok sıkıyor ve bu beni bunaltıp ilk defa yalana sürüklediaslında kötü niyetle demedim ama işte ((((((
şimdi 20 yaşında herşey laylaylom 30 olunca hapis hayatı yaşadığını anlar canım merak etme
pardon da sen niye konu açtın ki? halinden gayet memnunsun eşine hak veriyorsun 10 günde dayak sorununuzun bittiğini düşüyorsun,ne güzel eşin de seni sevip kıskanıyormuş! sevmek buysa bizimkiler bizi hiç sevmiyormuş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?