o kadar aşırı ki dayanılmaz oluyor.bagırsa razıyım ama çok aşırı şekilde dayagına maruz kalıyorum sonra pişman oluyor ama olan oluyor(doktorlar çare etmiyor artık çok bunaldım
bunu yazalı daha 1 hafta olmuş. durun hemen emin olmayalım bence..
olayın tek tokat olduğuda nerden çıktı.
şu mesaja bakalım.
ama çok aşırı şekilde dayagına maruz kalıyorum
çok aşırı şekilde dayak. kafanızda canlandırmanızı rica edeyim size.
o kadar aşırı ki dayanılmaz oluyor.bagırsa razıyım ama çok aşırı şekilde dayagına maruz kalıyorum sonra pişman oluyor ama olan oluyor(doktorlar çare etmiyor artık çok bunaldım
bunu yazalı daha 1 hafta olmuş. durun hemen emin olmayalım bence..
olayın tek tokat olduğuda nerden çıktı.
şu mesaja bakalım.
ama çok aşırı şekilde dayagına maruz kalıyorum
çok aşırı şekilde dayak. kafanızda canlandırmanızı rica edeyim size.
umarım düzelir.canim eski konusunu okumadim demek esinin ciddi sorunlari varmis kadina sadece tokat da dahi olsa kesinlikle el kaldirilmamali benim görüsüm bu
fakat anladigim kadari ile esi ile konusmus anlasmislar esi de hatasini anlamis ki tedavi olmaya baslamis her insan hata yapa bilir önemli olani bunu tekrarlamamasi
hicbirimiz 4 4lük degiliz fakat esi bu tedaviden sonrada siddet uygularsa iste ozaman konu sahibesi birsey ler yapmak zorunda!!!
umarım düzelir.
ben şiddetin her türlüsüne karşıyım. çok şükür hayatımda bunu yaşamadım.
o yüzden bana inanılmaz derecede
tiksindirici geliyor bu. belkide böyle yetiştiğimden ve bu öğretildiğinden bana. ve etrafımda şahit olmadığımdan yakınlarımdan.
yani belki tedavi sonucu adam düzelir belki tedavi sonucu şu yasaklar yok olur. eşinin kendini her ortamda kollayabileceğine inanır.
kendi adıma bana şiddet uygulayan kim olsa neferetim sonsuz olurdu. ve sevgim yokolurdu.
ama bu benim.
sagolun kızlar küçügüm daha biliyorum ama evlendim artık ve kk den yönlendirmelerle nasıl davranmam gerektiğini öğrenmeye çalışıyorum..k.bakmayın kırıp ,incittiysem sizi hakkınızı helal edin.eşim büyük ihtimal güven istiyor ergenlik içinde sayıldıgım için ve türkiye de ve dünya da bu yaşlarda evli bile olsan artık insanlar kandırabiliyor ya o yüzden tedirgin sürekli öğütler beni ortam bozuk kendine dikkat et herkese inanıp güvenme vs gibi
kızlar ben yılmadan bu adamı yani eşimi düzeltecem BİR İNSANI DÜZELTMEK BİR HAYATI DÜZELTMEKLE EŞ DEĞER DERDİNİ VEREN ALLAH DERMANINI DA VERİR.
tek sebep güven değil burda. yapacak adam/kadın kapalı kapılar ardında da yapar.
evlilik kurumunun getirdiği bazı sorumluluklar vardır.
ben akşamın bir saati arkadaşımla buluşucam, hadi bay bay diyip çıkmam evden....
ayrıca satandart dozoun biraz üstünde diyince kendi fikrimi beyan ettim. siz niye hemen savunmaya geçtiniz ki
bu arada babanız niye katılmıyordu ki annenize? daha keyifli olmazmı o şekilde geziler ?
aşırı dayağa maruz kalmadım konu sahibi gibi..
. hoş dayağa maruz kalmadım. açık ve net.
çocuğuna ve karısına bağırmakla,patronun azarlamasıyla ,toplum önünde küçük düşmekle ,bunu bir tutmam hele hiç mümkün olamaz.
. mesela biri beni küçükmü gördü ortamda,yer lafı bir dahada yüzüne bakmam.annemim şiddetii ki şiddet olarak asla görmem,sadece bakışlarıydı mesela. . yanlışmı yaptım tek bakış yeterdi. anlardım yanlışımı.
ve kimseyede şiddet uygulamadım.
bir kedim var. ona bile kıyamam ki ben.değil canını yakmak bağıramam bile. ki.. bir insana kıyayım.
o yüzden şiddeti kanıksayıp,herkes az çok yaşıyor demek ne derece doğru bir düşünmek lazım..
eşinden dayak yiyen kadınla ,bir ortamda küçük düşme olayını aynı kefeye koymak bana sapla samanı karıştırmak gibi geliyor.
pardon son cümleye ekleme yapmışsınız.tek sebep güven değil burda. yapacak adam/kadın kapalı kapılar ardında da yapar.
evlilik kurumunun getirdiği bazı sorumluluklar vardır.
ben akşamın bir saati arkadaşımla buluşucam, hadi bay bay diyip çıkmam evden....
ayrıca satandart dozoun biraz üstünde diyince kendi fikrimi beyan ettim. siz niye hemen savunmaya geçtiniz ki
bu arada babanız niye katılmıyordu ki annenize? daha keyifli olmazmı o şekilde geziler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?