kızlar anlıyorum ama benim açma sebebim dediğim gibi bana acayip geliyor eşimin davranışı...ama annem k.validem,görümcelerim,ablam...çevremdekilerin%99 u böyle hadda %100..benim sorun burada başlıyor.siz eşiniz haksız diyorsunuz vs gibi.ama annem,k.validem ve diğerleri bizimkilerde böyleydi ilerde düzelir diyince kafam karışıyor..ikilem içine düşüyorum mesela aramızda eşi böyle olan bi arkadaş da yorum yazmış hem o yorumu gör hem de siz böyle diyince kafam birmilyon oluyor anlayacagınız.ben ypılanlara göz yuman hiç olmadım sadece çevremdekiler bizim eşlerimizde böyleydi diyince normal geliyor o yüzden kıskandığı yada başka sebebten yapıyor diyorum kılıf bulmak değil bilmem anlatabildim mi
kızlar anlıyorum ama benim açma sebebim dediğim gibi bana acayip geliyor eşimin davranışı...ama annem k.validem,görümcelerim,ablam...çevremdekilerin%99 u böyle hadda %100..benim sorun burada başlıyor.siz eşiniz haksız diyorsunuz vs gibi.ama annem,k.validem ve diğerleri bizimkilerde böyleydi ilerde düzelir diyince kafam karışıyor..ikilem içine düşüyorum mesela aramızda eşi böyle olan bi arkadaş da yorum yazmış hem o yorumu gör hem de siz böyle diyince kafam birmilyon oluyor anlayacagınız.ben ypılanlara göz yuman hiç olmadım sadece çevremdekiler bizim eşlerimizde böyleydi diyince normal geliyor o yüzden kıskandığı yada başka sebebten yapıyor diyorum kılıf bulmak değil bilmem anlatabildim mi
ablam yenı evlendı suan cok rahat onun esı bole degıl hepsi bole dıemeyız ama kuznlerım ve annemde benı ılk evlendıgım zaman kızım sımdılık o yenı evlılıgın vermıs oldugu tecrubesızlıkten fln derlerdı onlarda yaşamış ve gerçektende ole oldu.şuan 3 sene oluck evleneli ve gerckten bu konuda hıcbırproblemım kalmadı.ne yapmak nereye gıtmek ıstıyorsam yapıyorum.ınan bu yorumlardan sora ınanamadım tek benmıymıım dedım bende cogu ınsanı bole sanıodum.sızı kursa dahı gonderıosa bence okadr da problem yok demektır.herkesın aksıne ben bıraz sabırlı olmanızı ama cokda tavız vermemenızı tavsıye ederım.
prospectingkit yorum için sagol
belki herkesin böyle belki degil ben de bunu anlamak istiyorum.inş düzelir...çaba harcamaya devam edecem nede olsa o BENİM SEVDİĞİM ADAM.sevmediğim huyunu az da olsa düzeltecem aşk emek ister..
ayrıca kapalı bir bayanım.
herkesin iyi yada kötü yorumları için tşk ederim.kızlar ben de rahat,özgür olmak isterim.inş eşim düzelir ama ilk evlilik zamanındaki gibi aşırı değil yavaş yavaş dinmeye başladı.sizde ne güzel eşleriniz ile uyum yakalamışsınız inanın buna çok sevindim.bu arada eşim de bende 3-4 yıl çocuk istemiyoruzbu süre zarfı da bana yeter zaten.
20 yaşındayım eşim 26 yeni....ya inanın çok garip aslında çevremdeki yeni evlilere bakıyorum %90 böyle..k.validemi bile nerdesin ne yapıyorsun diye arar ablası evli ona bile karışır şimdi onları bıraktı sıra bende.
şu yönden şikayetim yok sevdiği için kıskanıyor biliyorum kendisi diyor ilerde çocuk olunca kendi başına gez karışmam diyor.biraz da çevreden kaynaklanıyor bi ara yüzüğümü takmadan çıkmışım pazara k.validem de tanıdığı biri vardı onun yanına dinlenmek için oturdu gelen giden k.validemin arkadaşları kim bu kız diyor o da kızım diyo demek senin böyle kızın vardı neden söylemedin göstemedin kaç yaşında vs diyorlar oglumuza alalım dediler belki 10 kişi eşime de anlattık gülelim die ama sonu komik bitti bizimki delirdi kim onlar gelsinler istesinler sıkıysa diye...:)canım ya:))))))))))))) ama bazen çok sıkıyor ve bu beni bunaltıp ilk defa yalana sürüklediaslında kötü niyetle demedim ama işte ((((((
AZ Önce aradı konuştuk ben dedi güvenemem 2 haftada tanıdığıma dedi..birde ben iyi niyetliyim arkadaş sanıp dert anlatırım çok sırtımdan vuruldum yani(((((((o da onun korkusu varmış bu kızları uzun süre tanı ben tanıyayım o zaman git arkadaş ol diyor benim tekrar kandırılmamı istemiyor
sizin çevrenizdekilerin yüzde 99 u şiddeti yada insanın özgürlüğünün,insani haklarının kısıtlanmasını doğal karşılayabilir ve bunu kanıksayabilir.kızlar anlıyorum ama benim açma sebebim dediğim gibi bana acayip geliyor eşimin davranışı...ama annem k.validem,görümcelerim,ablam...çevremdekilerin%99 u böyle hadda %100..benim sorun burada başlıyor.siz eşiniz haksız diyorsunuz vs gibi.ama annem,k.validem ve diğerleri bizimkilerde böyleydi ilerde düzelir diyince kafam karışıyor..ikilem içine düşüyorum mesela aramızda eşi böyle olan bi arkadaş da yorum yazmış hem o yorumu gör hem de siz böyle diyince kafam birmilyon oluyor anlayacagınız.ben ypılanlara göz yuman hiç olmadım sadece çevremdekiler bizim eşlerimizde böyleydi diyince normal geliyor o yüzden kıskandığı yada başka sebebten yapıyor diyorum kılıf bulmak değil bilmem anlatabildim mi
kızlar anlıyorum ama benim açma sebebim dediğim gibi bana acayip geliyor eşimin davranışı...ama annem k.validem,görümcelerim,ablam...çevremdekilerin%99 u böyle hadda %100..benim sorun burada başlıyor.siz eşiniz haksız diyorsunuz vs gibi.ama annem,k.validem ve diğerleri bizimkilerde böyleydi ilerde düzelir diyince kafam karışıyor..ikilem içine düşüyorum mesela aramızda eşi böyle olan bi arkadaş da yorum yazmış hem o yorumu gör hem de siz böyle diyince kafam birmilyon oluyor anlayacagınız.ben ypılanlara göz yuman hiç olmadım sadece çevremdekiler bizim eşlerimizde böyleydi diyince normal geliyor o yüzden kıskandığı yada başka sebebten yapıyor diyorum kılıf bulmak değil bilmem anlatabildim mi[/QUOTE
ablam yenı evlendı suan cok rahat onun esı bole degıl hepsi bole dıemeyız ama kuznlerım ve annemde benı ılk evlendıgım zaman kızım sımdılık o yenı evlılıgın vermıs oldugu tecrubesızlıkten fln derlerdı onlarda yaşamış ve gerçektende ole oldu.şuan 3 sene oluck evleneli ve gerckten bu konuda hıcbırproblemım kalmadı.ne yapmak nereye gıtmek ıstıyorsam yapıyorum.ınan bu yorumlardan sora ınanamadım tek benmıymıım dedım bende cogu ınsanı bole sanıodum.sızı kursa dahı gonderıosa bence okadr da problem yok demektır.herkesın aksıne ben bıraz sabırlı olmanızı ama cokda tavız vermemenızı tavsıye ederım.
glsm canim bazialrina göre normal gelmez onlarin esleri kisitlama yapmamis cünki ama yapsaydilar onlarda suan böle bi SIKINTIDA olurlardi :)
bana cok normal geliyor cevremde de görüyorum :) bu yasadigin yerden yani sehirden sehire farkli oluyro galiba ne bilim artik :) her insanin ayri bir yapisi düsüncesi vardir
fakat sabredicen bazi haklarini da ariyacan, kocanin kadinda nasil haklari var ise kadininda kocasinda haklari var! ama tabi asiriya kacmiyacaksin!
benim esimde ayniiiydi :) giyidigim esyalara bile karisirdi aman ALLAHim ilk zamanlar neler cektim:) ama tatli dille olmuyacak is yok ve hamd olsun suan cok iyim ve rahatim
sabret derim sana zamanla degisiyorlar :)
huylu huyundan vazgeçmez ancak 20 yıl sonra zaten sende gençlik kalmaz vücut hatların şişmanlar yüzün şişmanlar sonra başın kapanır tabi adam o vakit düzelir adam o vakit seni kıskanmaz evde genç kızı varsa onu kıskanır ve ona kısıtlama getirir
bu dogru degil katilmiyorum :) eger benim esim huyundan gecti ise (asiri derecede kisitlamalari vardi) digerleride gecer ve ceevrede de görüyom zaten :)
sanırım benim eşimi beni hiç sevmiyor
lakin tek başıma veya arkadaşlar ile atlarım uçağa yurtdışına çıkarım, bazen arkadaşlarlan eser günübirlik şehir dışına çıkarız alışverişe, veya akşamın bir vakti ben arkadaşlan buluşcam 1-2 saate dönerim der çıkarım evden
şimdiye kadarda bikere olsun hayır dediğini bilmem
sonra ne bi sözlü ne fiziksel şiddetine maruz kalmadım bugüne kadar (8 senelik evliyim)
vay arkadaş bu adam beni gerçekten sevmiyor ; görür günü akşam olsunda
çünü sevse konu sahibinin eşi gibi nefes aldırmazdı
ha şey mantığıda ayrı komik tabii bana çok güveniyor ama çevreye güvenmiyor. Kızıma atmasyon masalar anlatiyorum onlara benzedi buda
demekki benim ailede ortalamanın üstünde. annem çok çok eskillerden bahsediyorum,turlarla teyzemle kadın erkek karışık ,avrupa seyahatine giden bir inssandı.. babam o kadar güvenirdi..sanırım bu da ortalama dozun biraz üstünde :26:
kursa dahi gönderiyo adamdaki güvene bakarmısın wawwwwwwwwwwwww
demekki benim ailede ortalamanın üstünde. annem çok çok eskillerden bahsediyorum,turlarla teyzemle kadın erkek karışık ,avrupa seyahatine giden bir inssandı.. babam o kadar güvenirdi..
arkadaşım allah hakkını hayırlısı versin fakat
sana duymak istediklerinimi söyleyelim biz burda yoksa gerçeklerimi
duymak istediklerin ; kocan bu döverde severde, yeni evlendiğiniz zaman böyle şeyler olur oda daha küçük sende ayrıca napmışki adam sen ona yalan söylemişsin oda sana ceza vermiş, kıskançlığı zaten sevgisinden seni sevmese kıskanmazki, ha bide karıya kızamı gitti, içkimi içti kumarmı oynadı seni açmı bıraktı bunların hiç biri yoksa daha ne istiyorsun allahtan.
birde gerçekler varda onu zaten çoğu arkadaş söylemiş
yok aklıma bizim aile geldi de. çünkü arkadaşın yazdığı bize yakın ve normal geliyor. gayette doğal. o yüzden yazdım.tek sebep güven değil burda. yapacak adam/kadın kapalı kapılar ardında da yapar.
evlilik kurumunun getirdiği bazı sorumluluklar vardır.
ben akşamın bir saati arkadaşımla buluşucam, hadi bay bay diyip çıkmam evden....
ayrıca standart dozoun biraz üstünde diyince kendi fikrimi beyan ettim. siz niye hemen savunmaya geçtiniz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?