inanamadım ya resmen:(:)

kızlar yorumlar çok tşk ederim..son okuduğum 10 yorum içinden inanın bu zamana kadar aradığımı buldum.ne eşime alttan alttan hakaret edilmemiş ne de aşırı derece de bana...sabırla verilen cvblar güzel..diğerleri de hoş fakat bazılarınız alydan başka gönderme yapıyor.ayrıca herkesin aile yapısı farklı kızlar yaşadığı yöre ve geçmiş ve gelecekte yaşadıkları..eşim dışarıdan çok zarar görmüş,ailesine zarar veren olmuş.ayrıca benim de bazı arkadaşlarım sırtımdan vurdu dersem hafif kalır eşim bunlardan yola çıkarark böyle davranıyor eminim fakat derdimi de içime atmak istemiyorum tabi çabalayacam eşim düzelebilir.hiç tek bir yere göndermez dediğimiz eşim kursa yanlız gönderiyor başka yere de...güzel lafla,düzgünce,nazik olarak söylenen herşey çözüm bulur arkadaşımız dediği gibi derdimi dinlediğiniz için tşk ederim.inanın bu kdar sıkılmak hoşuma gitmiyor fakat bu sebebten de eşimle tartışıp evliliğimi zora da sokamam sizden çözüm önerisi bekledim sağolsun bazı arkadaşların yardımı çok oldu.eşimin sevdiğini biliyorum belki bu hareketleri sevgi ile alakası olmayabilir ama insanlar tek çeşit değil ve değişim bizim elimizde ben de değişim yapabilmem için yardım bekliyorum

aslında çevremin nazarıyla baktığım söylenemez evliliğe.
belkide herşeyi eşimle yaptığımda daha zevkli olduğu için böyle düşünüyorumdur.
onsuz şehir dışına çıkıp tatil yapmaktan bişey anlamamki...
ya da yurt dışına çıkıpta arama okadar kilometre sokamam....
neyse, sebep belki de sadece tercih meselesidir.

prospectingkit son yorumun çok hoşuma gitti.en azından beyni arpa tanesi kadar olan arkadaşlar kendilerine zevk olsun diye benim cevaplarrımla dalga geçiyor..ben o kadar zannetmiyorum herkesin dediği gibi yaşadıklarına..ya onlar uzayda yada biz:))))))))))))))))))benim bildiğim eşler kıymetli olur ve belli seviye de kıskanmak gerekir.benim eşim aşırı olabilir ama düzeleceğine en azından benim düzeltebileceğime eminim..dalga konusuna gelince eminim onlar bu kafa ile yaşarlarsa yok evi dağıt yok öyle eş mi olur,yaptırmam ettirmem gibi fazla süemez en ufak kavga da soluğu adliyenin kapısında alırlar..ben onların yorumunu takmıyorum bile insanca konu açtık cvp şekline göre sıfatları değişenler var aramızda

evet canim herkezin yasam tarzi ve kisiligi farkli ve ona göre de es secimi yapiliyor zaten!
ve esin kiskaniyor bu güzel birseyde kiskanilmak :) benim sahsen hosuma gidiyor :) esin kiskandigi icin, birde bu zamanda yasanan bazi durumlardan farkinda oldugu icin tek basina cikmani istemiyordur! bende kadin halimle sokakda nelere sahit oldum bu demek degildir ki bazi erkekler o sekil davraniyor diye esininde öyle oldugu! esin bu durumun farkinda ve seni korumak istiyor bi sekilde!

vaaay

bir aslan miyav dedi, minik fare kükredi

vaaay

bir aslan miyav dedi, minik fare kükredi

bazi yorumlarda kükrenmeyecek gibi de degil kardesim!
arkadas konu acmis esimin bu hareketleri normal mi baskalari da ayni seyleri yasiormu acaba ilerde düzelirmi diye bilgi almak istemis!
yani bazi yorumlarda bi HEMEN BOSAN DIYE TAVSIYE EKSIK kalmis...

ben diyeyim o zaman. şiddet varsa bir evlilikte hemen boşan

daha öncede dayak yıyorum dıye konu açmışbuna dayanarak yorumlar bukadar sert

demekki benim ailede ortalamanın üstünde. annem çok çok eskillerden bahsediyorum,turlarla teyzemle kadın erkek karışık ,avrupa seyahatine giden bir inssandı.. babam o kadar güvenirdi..

Bizim ailemizde muhafazakar bir ailedir. Ben de başörtülü biriyim. Ama buna rağmen arkadaşlarımla haftasınu şehir dışı yaparız, fotoğrafçılık gezilerine giderim, kafam estiği vakit ben (şehir dışında) anneme gidiyorum diyebilirim.Yani herkesin standardı farklıdır. Siz yapamam dediğiz birşeye bir başkası çok rahat yapabilirim diyebilir. Bu ikinizin düşüncesini de yanlış yapmaz. Şahsen ben eşimle gezmekten büyük keyif alırım, eşimse bensiz dışarı çıkmaz. Ama mesela arkadaşlarımla geçireceğim zamanda onun ne işi var? Yada fotoğrafçılığa gram ilgi duymuyor ve canı sıkılıyorken sırf yalnız bırakmamak adına gelmesinde bir mantık göremiyorum.

Yani her evin kendi evlilik kurumu vardır, dolayısıyla herkesin kendi kuralları vardır.

Aynı şeyleri yaşayan ve ne yazıkki buna rağmen 24 yaşında iki çocuk sahibi arkadaşım var.
19 yaşında evlenmişti kendisi ve kocası aynen bu kıskançlıkları yapıyordu artık zamanla çalışmasına da karıştığı için çok fena kavga etmişler bugün ayrılacaklarını söyledi iki çocuk var çok üzüldüm. Önceden beni sevdiği için kıskanıyor diye sevinerek söylerdi fakat şimdi bu durumda olması beni çok üzdü.
Şuanda siz eşinizin kıskanmasında onu haklı olarak gösterdikçe, zamanla bu davranışı daha fazla artacak. Daha 20 yaşında bu egonuzu tavan yaptıran kıskançlık bi kaç yıl sonra bile size büyük rahatsızlık verecek. Evli olmasaydınız bu duruma engel olabilirdiniz fakat evli olduğunuz için ilerde de elinizden geleni yapmanız gerek. İnşallah her zaman eşinizin kıskançlıklarından ve şiddetinden memnun olursunuz ve evliliğiniz mutlu şekilde devam eder.

ben diyeyim o zaman. şiddet varsa bir evlilikte hemen boşan

daha öncede dayak yıyorum dıye konu açmışbuna dayanarak yorumlar bukadar sert

evet varmis ama arkadasin yazdigini okudunuz mu bilmem esi hatasini anlamis ve tadavi olmaya baslamis bu kötümü simdi yani bence cok iyi bir adim ve ayrica hic sanmiyorum ki sizin esiniz size birkere vursa
hemen bosanma karari alipta ayrilcaniza! :)

bizim bir komşumuz vardı kadın 50 yaşına gelmişti ama hala kocası tek başına bir yere gitmesine izin vermezdi sıkıyorsa markete gitsin hele.

kocası bir kere kadına '' annemlere yardıma git işleri var '2 demiş yollamış kadıncağız da kaynanasının işleri uzayınca eve 1 saat falan geç dönmüş ve kocasından bu yüzden tokat yemişti. adam anasına hizmete gönderdiği karısına niye az bir zaman gecikmiş diye tokat atmayı kendine yedirebilmişti. bu karısını döven tokat atan adamlardaki mideye şaşırıyorum aşağıladığın küçük gördüğün dövdüğün bir kadını nasıl koynuna alıyorsun nasıl bir aşağılıksın sen ya

o kadar aşırı ki dayanılmaz oluyor.bagırsa razıyım ama çok aşırı şekilde dayagına maruz kalıyorum sonra pişman oluyor ama olan oluyor(doktorlar çare etmiyor artık çok bunaldım
bunu yazalı daha 1 hafta olmuş. durun hemen emin olmayalım bence..
olayın tek tokat olduğuda nerden çıktı.
şu mesaja bakalım.

ama çok aşırı şekilde dayagına maruz kalıyorum

çok aşırı şekilde dayak. kafanızda canlandırmanızı rica edeyim size.

o konuyu 12 gun önce açmış 12 gundemı adam değişti dövmuyor tedavı hemen cvp verıyor bu nasıl iş ayrıca konusunda tedavı kar etmıyor yazmış ewt ben buraya konu açaçcak kadar dayak yesem boşanırım

şiddet bu toplumun bir yarası, herkesin başına gelebilir, ufak bir cinnete bakar.

ama şiddet varsa boşan diyen kadınlar var ya işte o kadınlar asla :"kocam beni dövdü ama haksız da sayılmaz" demez. "ben neden öyle davrandığını anlayabiliyorum" demez. boşanır ya da boşanmaz ama her iki durumda da o adamın burnundan fitil fitil getirir. köşesine geçip de "vah benim başıma gelenler" diye ağıt yakmaz.

oky konu sahibinin durumu malesef çok ama çok kötü gerçekten böyle bir erkeğin düzelmesi çok zor bence kıskançlıktan daha önemli bir konu bu şiddet ve böyle erkeklerin düzelme şansı yüzde bir gibi bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…