canım ben dijital test hiç yaptırmadım normal test yaptırdım silikte çıksa hamile oluyosun benim silik çıkmıştı ilk yaptıgımda şimdi 17 haftalık hamileyim senin testle ilgili bilgim yok ama kan testi yaptırmanı öneririm onda kesin çıkıyo varsa
hayırlı olsun cnm
ultrasonda ancak 5 haftalıkken görülür
canım nasıl belirtiler yasadın anlatabilirmisin
tabiki anlatirim canim.aslinda belirtilerim diye baslik acicaktim ama kan testinide yaptirim ondan sonra acim dedim:)
*Asiri sekilde gaz,yumurtlama günlerinde sonra
*sol bacagima bicak saplanir gibi agri oldu ara ara
*Adetime 2 gün kala gögüslerimde hassaslik oldu
*Istahsizlik var 2 gündür
*Cok üsüyorum
*vajinam arada bir agriyo
*belimde yine arada bir agriyo
canim adetime 2 gün kala ögrendim rabbim herkeze nasip etsin...
akıntın var mı peki beyaz şeffaf akıntı
çok güzel bir haber hayırlı olsun canımmmm
kizlar konu acmistim silik cizgi diye.bu sabah yine test yaptim ama bu biraz degisik yani dijital test kac haftalik oldugunu bile gösteriyo.sonu 1-2 haftalik hamileymisim.ama kan testi yaptirmadim henüz.ve vajinal ultrasonda bebisim görünmedi sizce normalmi?kan testi yarin yaptircam.testlerin yanilma payi varmidir?ben 5 test yaptim hepsi pozitif...Eki Görüntüle 148072
cok saol canim inanamiyorum hala kan testide yaptirim ins.allah isteyen herkeze versin
inşallah kandada çıkar canım bende yarını bekliyorum bakalım varmı yokmu kesşnleşicek yoksa umutlar bidahaki aya :97:
canim idrar testi yaptinmi?
schwanger yaziyo canim daha ne olsun hayirli olsun bebisin insallah bende yarin baktiracagim insallah
evet canim öle yaziyo yanindaki 1-2 de kac haftalik olduguuuicim icime sigmiyo yarabbimm.kaninami baktircaksin tatlim?allahim insallah hamilesindirrrrr.dua edicem.ben namazlarimda bütün kadinlar kulübündeki isteyenler icin dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?