senin sayende test yapıp ikinci silik çizgiyi görenlerdenim :))
bu akşam bi test daha yapıcaz bakalım net cıkıcak mı.. hala inanasım gelmiyor benim. şaka gibi bişey :) sanırım bende hamileyim bugün hiç agzım durmadı sürekli acıkıyorum
valla tatlim benim yumurtlama günlerimden hemen bi kac gün sonra asiri derecede gazim olustu.halada devam ediyo ay insallah sende hamilesindir bat ne zaman canim.yumurta aki kivamindaki akinti yumurtanin gerceklestigi zaman oluyo o günlerde iliskiye gir tatlim bebis istiyosann
yok canım şimdilik istemiyoruz benim yumurtlama dönemimde yani dün aşırı gazım vardı aynı senin dediğin gibi 10 dkkada bir ama bugün bişi yok sadece akıntı var.haftaya bi kan testi yaptırırım bakalım hayırlısıysa Rabbim versin.bat 18 mart en geç
senin sayende test yapıp ikinci silik çizgiyi görenlerdenim :))
bu akşam bi test daha yapıcaz bakalım net cıkıcak mı.. hala inanasım gelmiyor benim. şaka gibi bişey :) sanırım bende hamileyim bugün hiç agzım durmadı sürekli acıkıyorum
hayırlı olsun sevcihan hadi bakalım bugün çok hamiş haberleri aldık inş sende bu hamiş gurubuna katılanlardan olursun....allahım bizede ver bebiş aminnnnn
sagol canim aslinda yapmistim ben bi defa baktim tekti sonra öyle biraktim banyoda yattim hemen sabahta bakinca yaninda ucuk pembe bi tane daha cikmis emin degilim yani
hamilesin sen canım hayırlı olsun bendede öle olmuştu bırakmıştım bi süre sonra pembe bi çizgi çıkmıştı şimdi 17 haftalık hamileyim hadi gözün aydın canım
Tebriklerr canımmm Allah sağ salimm kucağınaaa almayı nasip etsinnn..çok dikkat et kendineeee...Allah'ım sen bende olmak üzeree isteyen herkesee en yakın zamandaaa hayırlı bebekler nasip et yarabbiimmmm... bende bıraktım korunmayııı ama diğer adetimee daha 5 gün var inşşalhh olurrr...Herkesin gönlüne göre olsun.
hamilesin sen canım hayırlı olsun bendede öle olmuştu bırakmıştım bi süre sonra pembe bi çizgi çıkmıştı şimdi 17 haftalık hamileyim hadi gözün aydın canım
selam superısı nacızane bıseyler soracagım sana malum sen
benden rütbelısın suanda canım herneyse dün doktora gıttık bız
ama bıze ılıskı hakkında bısey demedı acaba dıkkat etmemız gereken bı durum varmı
canım esım korkuyor bu durumda ılıskıden