1 ya da 2 haftalık mı hamilesin şimdi sen ay ne sevimli tü tü tüüü maşallahhbide benimde normalde adet dönemimde gaz şikayetim olurdu çok.şuan adetime baya var ayın 18inde ya da 15inde ama gaz şikayetim var sabah beri bide yumurta akı gibi akıntım var.şüpheli ilişkiden ne kadar sonra belirti verir gebelik?
sagol canim aslinda yapmistim ben bi defa baktim tekti sonra öyle biraktim banyoda yattim hemen sabahta bakinca yaninda ucuk pembe bi tane daha cikmis emin degilim yanievet canim öle yaziyo yanindaki 1-2 de kac haftalik olduguuuicim icime sigmiyo yarabbimm.kaninami baktircaksin tatlim?allahim insallah hamilesindirrrrr.dua edicem.ben namazlarimda bütün kadinlar kulübündeki isteyenler icin dua ediyorum
sagol canim aslinda yapmistim ben bi defa baktim tekti sonra öyle biraktim banyoda yattim hemen sabahta bakinca yaninda ucuk pembe bi tane daha cikmis emin degilim yani
canim yaptiktan sonra hic bidaha bakmadinmi sabaha kadar?tekrar yap canim günden güne fark ediyo cünkü daha koyu oluyo ötekine nazaran
Sanıırm henüz çok yeni bir gebelik.
Şu anda keseyi görememeniz çok normal.
Çok dikkat edin kendinize,hayırlı olsun
daha önce cok yapmistim test moralim bozulmustu biraktim öyle iste ama daha önce hic olmamisti 2 cizgi ben tedavi görüyorum canim aslinda yumurta gelistirici ve catlatma ignesi kullandim ve bu 2.ci catlatma ignem benim 7.subatta yapildi ignem normal adet göremiyorum bu yüzden doktor duphaston yazdi hem adet sökücü hemde bebis olursa tutunuyomus birinci ignemde 9uncu günde olmustum adet simdi o günden 1 hafta gecti ve hala gelen giden yok ve normal adet görmedigim icin azicik umudum var
insallah öyle olmustur agrim var aslinda kasiklarimda ve gögüs uclarim falan aciyor eksi yiyorum daha dogrusu istahim acildi bugün azda olsa akintim var sanirim psikolojikmi acaba diye düsünüyorum yarin doktora gidecegim direk bide dr baksin esim cok istekli görsen karnimi öpüyor adam ya o derece insallah hayirli haberler veririm sizeallah yardimcin olsun canim,insallah o bir haftada döllenme gerceklesmistir.belirtin varmi canim
insallah öyle olmustur agrim var aslinda kasiklarimda ve gögüs uclarim falan aciyor eksi yiyorum daha dogrusu istahim acildi bugün azda olsa akintim var sanirim psikolojikmi acaba diye düsünüyorum yarin doktora gidecegim direk bide dr baksin esim cok istekli görsen karnimi öpüyor adam ya o derece insallah hayirli haberler veririm size
inşallah canım hakkında hayırlısı
kuzum benimmm...
çok sewindim senin adına..hadi bakalım topikiğimizi sen başlatmıştın..bizde senin arkandan geliriz inşallah..seni hemen hamiş yapıyorum listede.hayırlı olsun tatlım
çok sevindim cnm hayırlısı olsun..bu test te süper bişeymiş direk kaç haftalık olduğunu gösterio internetten mi aldın?
tebrikler cnm ALLAH kucagına almayıda nasip etsin darısı basımıza
tebrik ederim arkadaşımgeçen perşembe başlamıştık seninle duaya inş bebeğin sağlıklı hayırlı bi evlat olur...kendine çooooook iyi bak...keyfini çıkar
canim duaya baslayali 5 gün oldu her gün devam ettim,yeterki isteyelim yürekten rabbim nasip edicektir bu güzelligi,ins sende yakin zamanda görüceksin cift cizgiyi bak demedi deme:89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?