Inanamiyorum...hamileyim sanirim

valla tatlim benim yumurtlama günlerimden hemen bi kac gün sonra asiri derecede gazim olustu.halada devam ediyo ay insallah sende hamilesindir bat ne zaman canim.yumurta aki kivamindaki akinti yumurtanin gerceklestigi zaman oluyo o günlerde iliskiye gir tatlim bebis istiyosann

sagol canim aslinda yapmistim ben bi defa baktim tekti sonra öyle biraktim banyoda yattim hemen sabahta bakinca yaninda ucuk pembe bi tane daha cikmis emin degilim yani

bide bugün hafif akintim var ama sari mi desem beyaz mi pek anlamadim bende almanyadayim senin gibi

sagol canim aslinda yapmistim ben bi defa baktim tekti sonra öyle biraktim banyoda yattim hemen sabahta bakinca yaninda ucuk pembe bi tane daha cikmis emin degilim yani

canim yaptiktan sonra hic bidaha bakmadinmi sabaha kadar?tekrar yap canim günden güne fark ediyo cünkü daha koyu oluyo ötekine nazaran

canim yaptiktan sonra hic bidaha bakmadinmi sabaha kadar?tekrar yap canim günden güne fark ediyo cünkü daha koyu oluyo ötekine nazaran

daha önce cok yapmistim test moralim bozulmustu biraktim öyle iste ama daha önce hic olmamisti 2 cizgi ben tedavi görüyorum canim aslinda yumurta gelistirici ve catlatma ignesi kullandim ve bu 2.ci catlatma ignem benim 7.subatta yapildi ignem normal adet göremiyorum bu yüzden doktor duphaston yazdi hem adet sökücü hemde bebis olursa tutunuyomus birinci ignemde 9uncu günde olmustum adet simdi o günden 1 hafta gecti ve hala gelen giden yok ve normal adet görmedigim icin azicik umudum var

Sanıırm henüz çok yeni bir gebelik.
Şu anda keseyi görememeniz çok normal.
Çok dikkat edin kendinize,hayırlı olsun

saol canim sanirim sende hamilesin,rabbim sapa saglam nur topu gibi bi evlat nasip etsin sana...

Son düzenleme:

allah yardimcin olsun canim,insallah o bir haftada döllenme gerceklesmistir.belirtin varmi canim

allah yardimcin olsun canim,insallah o bir haftada döllenme gerceklesmistir.belirtin varmi canim
insallah öyle olmustur agrim var aslinda kasiklarimda ve gögüs uclarim falan aciyor eksi yiyorum daha dogrusu istahim acildi bugün azda olsa akintim var sanirim psikolojikmi acaba diye düsünüyorum yarin doktora gidecegim direk bide dr baksin esim cok istekli görsen karnimi öpüyor adam ya o derece insallah hayirli haberler veririm size

inşallah canım hakkında hayırlısı

kuzum benimmm...

çok sewindim senin adına..hadi bakalım topikiğimizi sen başlatmıştın..bizde senin arkandan geliriz inşallah..seni hemen hamiş yapıyorum listede.hayırlı olsun tatlım

kuzum benimmm...

çok sewindim senin adına..hadi bakalım topikiğimizi sen başlatmıştın..bizde senin arkandan geliriz inşallah..seni hemen hamiş yapıyorum listede.hayırlı olsun tatlım

saol canimm benim evet ben baslatmistim ilk hamilede ben oldum sükür rabbime insallah kesesinide görürüm ,bugün doktora gittim kan testi yapmiyo burdakiler ama onlarin yaptiklari idrar testleri dogru cikiyomus tekrar yapt pozitif cikti ve 2 haftaya gün verdi...Allah sanada versiiiiin

çok sevindim cnm hayırlısı olsun..bu test te süper bişeymiş direk kaç haftalık olduğunu gösterio internetten mi aldın?

çok sevindim cnm hayırlısı olsun..bu test te süper bişeymiş direk kaç haftalık olduğunu gösterio internetten mi aldın?

yok canim burda her yerde var eczaneden aldim dijital test ve kac haftalik oldugunu gösteriyo.yüzde 94 dogru

tebrik ederim arkadaşımgeçen perşembe başlamıştık seninle duaya inş bebeğin sağlıklı hayırlı bi evlat olur...kendine çooooook iyi bak...keyfini çıkar

tebrik ederim arkadaşımgeçen perşembe başlamıştık seninle duaya inş bebeğin sağlıklı hayırlı bi evlat olur...kendine çooooook iyi bak...keyfini çıkar

canim duaya baslayali 5 gün oldu her gün devam ettim,yeterki isteyelim yürekten rabbim nasip edicektir bu güzelligi,ins sende yakin zamanda görüceksin cift cizgiyi bak demedi deme :89:

canim duaya baslayali 5 gün oldu her gün devam ettim,yeterki isteyelim yürekten rabbim nasip edicektir bu güzelligi,ins sende yakin zamanda görüceksin cift cizgiyi bak demedi deme :89:

ağzından bal damlıyor amin inş tüm bebek isteyenlere çif çizgili günler diliyorum

kendinde bi değişiklik hissediyomusun nasılsın gerçi daha çok yeni ama gebelik belirtisi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…