kızlar valla cevaplarınızı okuyunca ağlamaya başladım. bu nasıl bi duydu böle? onun içimde olduğunu düşünmek bambaşka bi duygu kafayı yicem. çok teşekkür ederim. allahım isteyen herkese nasip etsin....
öyle bi duyguki daha coook delikafadulden basındasın hele bi ultrasonda gör :1shok: kalp atıslarını we o anlamsız lok lok sesini duyunca işte bu :sm_cool: diyeceksinanne oluyorum ultrasonun kagıdına 40 kere bakacaksın sana tawsiyem kendine bi defter yap bugun ögrendin basla bu günden yazmaya öyle oldu böyle oldu die yaz içinden gelenleri taaa dogumuna ilk dişine anne :dance: demesine kadar ateslendin :a015: ya duwarlardan :bbo: ne istedin de çizdin gibi ama günlük gibi yapma a.s ara ara yaz ki manalı olsun :gitme: ben yaptım hala yazıyorum oglum 3 yasında beni siniirlendirdigini bile yazdım walla cinnetlerimi farkındaysan olumunekankayizsmile bebeğin dogduktan 2 sene sonra bu duygularına sinirde kötükedihüso ekleniyor ben bu defteri taaa 18 yasına kadar tutup o yaşa kadar göstermemeyi :umursamaz: düşünüyorum 18 yaş dgünü hediyem olsun die düşündüm :teselli: allah nasip ederde o günleri görürsek tabi umarım annelik Şeniz duygusunu tadamayan arkadaslarda inşallah bi an önce bu :CüvCüv: duyguyla tanısır çünküüüü ANNELİK DÜNYANIN EN GÜZEL SEYİ :a015: bebek yiğenim totosundan öpüyorum anneyi bırakmak yok tamammıııı opuyorumnanaktan
sabah sabah senın adına cok sevındım umarım ınş yarında benım adıma bır sevınc olsun.ALLHIM tum ısteyenlere versın.duanı sende eksık etme.allh kucagına almayı nasp etsın canım hayırlı olsun darısı bıze olsun
bebegim geliyooooor
rabbim ne kadar büyük mayısta tüp bebek tedavisine başlayacaktım
şükürler olsun hayırlısıyla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
ALLAHIM isteyen herkese versin
bebegim geliyooooor
rabbim ne kadar büyük mayısta tüp bebek tedavisine başlayacaktım
şükürler olsun hayırlısıyla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
ALLAHIM isteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?