inanamıyorum, hamileyim..............

slm cook guzel bı fıkır ama ben biraz gec kaldım sanırım:1no2: cunku 6 aylık hamıleyım ama benımde bı sorunum var bebegım 6 aylık hamıle olmasına ragmen tekmelerını hıssedemıyorum. ılk gbelıgımm ama doktorum dahıl herkes hıssetmem gerektıgını soyluyor. bunun ııcınde cook uzuluyorumm....

inşallah o minicik elleriyle hayata sımsıkı ve sapasağlam tutunuropuyorumnanaktan
Allah ne sizi ondan nede onu sizden ayırsın hayatınız boyunca:1hug:

okuyunca merak ettim. sen hissetmiyebilirsinde sorun yok ama demi? ulturasoda nasıl hareketleri görülüyomu.

bende 24 haftalik hamileyim ve hareketlerini gunde 1-2 defa belli belirsiz hssediyorum

:teytey:tebrikler,insallah kucagina alman nasip olur.

kızlar bugün keseyi gördük. 8mm miş daha. tüm tetkikler için tam 6 tüp kan aldılar bugün. ölüyorum sandım.

Herkese selam.Bende hamileyim :) ınanamıyorum çünkü bu kadar tüp bebek dışında şansınız yok denmesine rağmen hamile kaldım.Bende hipotiroid var, eşimde ise varikosel, prostatında kist ve sperm sayısında düşüklük var.Yok yok yani.Eşime ameliyat olması önerildi ama ben olmasını istemedim bir süre daha.Çevremdeki herkesin fikir vermesini yorum yapmasını yasakladım ve sanki hiç bir şey yokmuş gibi hayatıma devam ettim.Eşimle birlikte bizde konuşmadık bu konu hakkında hemde hiç.Çünkü zaten testler falan derken çok yıprandık ve konuşmanın belli bir süreden sonra daha çok yıprattığını fark ettik.Bu sayede stres ortamını ortadan kaldırdık.
En son Alman hastanesine gitmiştik orası da % 99 tüp bebek demişti.1 ay sonra hamile kaldım.Bir gün bile çocuğumun olmayacağını düşünmedim.Mutlaka bir çocuğum olacakta demedim.Düşündüğüm tek şey günün birinde bir çocuğum olursa sevineceğim ama olmazsa da yaşantıma devam edeceğimdi.Çünkü şimdiye kadar nasıl yaşadıysam bundan sonrada yaşayabiliceğime inandım.Sevgimi verebileceğim yardıma muhtaç çocukların olduğunu, onlara yardım edebileceğimi, vakit ayırabileceğim kadar bir çocuğu bile sevindirmenin beni ne kadar mutlu edeceğini biliyorum.Evlatlık edinmek zor ama ülkemizde onuda düşündüm.Kendi çocuğun gibi olmaz derler ya bazı sevgi yoksunları güldüm geçtim.Bilime inanırım tabiki olmasaydı belli bir süre sonra bilimsel yollara başvuracaktım.Fakat düşünce gücüne de çok inanırım.ınsan vücudunun düşüncelerden çok etkilendiğinede.Bilimin şu anki bir çok şeyi bildiğini fakat keşfetmediği daha bir çok şey olduğuna da inanırım.Şu anki doktorumun da söylediği gibi her hastalıkta bir olasılık mutlaka vardır ve bu matematik gibi 2+2 =4 olmuyor her zaman :)
Sizlerle de paylaşmak istedim yaşadıklarımı umarım sıkmadım sizi, hepinizi çoook öpüyorum, allah herkesin gönlüne göre versin...

canım tebrik ederim. allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…