inanamıyorum, hamileyim..............

tebrikler canımmmmm ne güzel haberler bunlar aman nazar degmesingün geçtikçe annelerimiz çogalıyo annelik öyle güzel bir duyguki tarifi imkansızzzz

şimdiden heyecan dorukta. daha görmedim bile. 10 gün beklemem lazım. kalp atışlarını duymayı çok istiyorum. işte ozaman benimle diycem....................

Tebrik ederim canım, ben duymadım ama doktor gördü ve gösterdi bana bebeğimin kalp atışlarını bi ara pıt eden bişey gördüm sonra farkedemedim...
Sen de göreceksin hayırlısıyla...

cnm Allah sağılcakla kucağına almanı nasip etsin
merak ettim testi sen ne zaman yaptın ki 13 günlük olduğunu öğrendin CADIARZU

cnm Allah sağılcakla kucağına almanı nasip etsin
merak ettim testi sen ne zaman yaptın ki 13 günlük olduğunu öğrendin CADIARZU

canım 2 martta en son adet gördüm. 10 13 ve 14 martta birlikte olduk.daha önce korunmadan hiç birlikte olmamıştık oyüzden.

Tebrik ederim canım, ben duymadım ama doktor gördü ve gösterdi bana bebeğimin kalp atışlarını bi ara pıt eden bişey gördüm sonra farkedemedim...
Sen de göreceksin hayırlısıyla...

inşallah tatlım hayırlısıyla.....

canım vatana millete anasına babasına hayırlı bir evlat olması dileğiyle darısı başımıza inşallah diyorum,

teşekkürler kızlarrrr. bide görsek aşkımızın meyvesini sağ sağlim başka bişi istemiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…