İnanılmaz bir doğum hikayesi

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
İnanılmaz bir doğum hikayesi
8 binde bir ihtimaldi o da gerçek oldu.
DOKUZ AYDA DÖRT BEBEKLERİ OLDU

Sarah Ward ve erkek arkadaşı Benn Smith ilk çocukları Fredie'nin doğumundan tam dokuz ay sonra yani yedi ay önce üçüz bebekeleri oldu. Tıpta bu olasılık 8 bin de bir ihtimal. Ailesi bir anda büyüyen çift dört bebekleri için, haftada 175 nevresim değiştirip, 80 biberon süt harcıyor.

YORGUNLUKTAN ÖLÜYORUZ AMA...
18 aylıktan küçük dört bebekle cebelleşen anne Sarah Ward,yorgunluktan bitap düştüğünü belirterek, "Akşamları bir bardak çay bardağını bile kaldıracak mecalim kalmıyor. Bebeklerimize bakmaktan inanın çoğu kez ya sevgilim ya da ben yemek bile yiyemiyoruz. Tüm zorluklara rağmen çok mutluyum" dedi.
1413756621157_wps_7_FAO_JANET_TOMLINSON_MAIL_.webp
1413757311247_wps_21_PICTURE_MARK_LARGE_16_10_.webp
article-2539875-1AAEE9B900000578-150_634x461.webp
article-2539875-1AAEE34100000578-59_634x620.webp
hqdefault.webp

evlenmeme sebeplerini anlayamadım
evlenirlerse o çocuklar açısından daha iyi değil mi? güvence falan filan
ilginç ama güzel de birden hepsi aradan çıkmış ehhee:KK53:

evlenmeme sebeplerini anlayamadım
evlenirlerse o çocuklar açısından daha iyi değil mi? güvence falan filan
ilginç ama güzel de birden hepsi aradan çıkmış ehhee:KK53:
Avusturya dan Türkiye ye tatile gelen biriyle tanıştım, biraz sohbet ettik. Kız arkadaşı hamileymiş. Ben de neden evlenmediklerini sordum, paramız yok dedi. evlenmek çok masraflı dedi..Onlarda bizdeki gibi bir mantık yokmuş, paramız olursa evleniriz dedi...

Avusturya dan Türkiye ye tatile gelen biriyle tanıştım, biraz sohbet ettik. Kız arkadaşı hamileymiş. Ben de neden evlenmediklerini sordum, paramız yok dedi. evlenmek çok masraflı dedi..Onlarda bizdeki gibi bir mantık yokmuş, paramız olursa evleniriz dedi...
Yok yav, bizdeki mantik daha agir. Sifirdan esya duzmece, yatakodasindan beyazesyasina kadar.. altin takmaca, bilezik dosemece, kinasi ayri, dugunu ayri, bohcalar, dugun yemekleri ayri.. Onlara bunun onda biri bile fazla geliyordur...

Yok yav, bizdeki mantik daha agir. Sifirdan esya duzmece, yatakodasindan beyazesyasina kadar.. altin takmaca, bilezik dosemece, kinasi ayri, dugunu ayri, bohcalar, dugun yemekleri ayri.. Onlara bunun onda biri bile fazla geliyordur...
Vallahi bilemiycem ; kız arkadaşım hamile diyince benim gözler bi pörtledi :KK57: (Türk kafası işte) bebek sahibi olmak evlenmeleri için yeterli bir neden değil demek ki..

Vallahi bilemiycem ; kız arkadaşım hamile diyince benim gözler bi pörtledi :KK57: (Türk kafası işte) bebek sahibi olmak evlenmeleri için yeterli bir neden değil demek ki..

onların mantığı da çok yanlışmış yalnız evlenmeye paraları yok ama maşallah çocuk yapmaya var demek ki.

onların mantığı da çok yanlışmış yalnız evlenmeye paraları yok ama maşallah çocuk yapmaya var demek ki.
Ben böyle söyleseydim şaşırırdı herhalde , çocuk yapmamız için evlenmemiz mi lazım derdi, zaten evli olmayıp yaşlanan bir sürü kişi varmış, onlarda normal olağan bir şeymiş yani.

Bizim ülkemizde daha inanılmazı var geçen haberlerde izlemiştim Konya da bir ailenin üçüzleri olmuş ve şuanda onlar bir yaşında falanlar sanırım kadın yine hamile ve yine üçüzleri olacakmış Allah kolaylık versin

Maşallah nasıl bi libidoysa istesen art arda o kadar bebiş olmaz. Bu arada Allah'ım tatlılıklarını yesinler onların,maşallahhh! :)

evlenmeye paraları yok ama maşallah çocuk yapmaya var demek ki.
genelde yabancı ülkelerde çocuk bakım parası oluyo ya. bekar olmaları bişeyi değiştirmiyodur belki. yani bebek yapmak daha ucuza geliyo olabilir.
ve evet maşallah çok güzeller ya. Allah bağışlasın :)

genelde yabancı ülkelerde çocuk bakım parası oluyo ya. bekar olmaları bişeyi değiştirmiyodur belki. yani bebek yapmak daha ucuza geliyo olabilir.
ve evet maşallah çok güzeller ya. Allah bağışlasın :)
Amin de bebek yapmak ucuza nasıl gelir ki o_O
ben yaptım elimde patladı , cok pahalıya maloldu o_O

Amin de bebek yapmak ucuza nasıl gelir ki o_O
yani bebeğin bakım parasını veriyosa devlet aile de böylece çok para harcamıyolardır diye düşündüm ben. bilemiyorum ama tabi doğrusunu, bu benim olabilir dediğim bi ihtimal.
ben yaptım elimde patladı , cok pahalıya maloldu o_O
Allah bağışlasın canım benim. Rabbim verir kolaylığını inşallah :)

yani bebeğin bakım parasını veriyosa devlet aile de böylece çok para harcamıyolardır diye düşündüm ben. bilemiyorum ama tabi doğrusunu, bu benim olabilir dediğim bi ihtimal.

Allah bağışlasın canım benim. Rabbim verir kolaylığını inşallah :)
amin amin inşallahh. Hepimizinkini bağışlasın. şimdi boyum kadar olduda gerçi :nazar::nazar:

Herkes 1 tanesiyle başa çıkamazken bu kadında 4 tane bebiş :KK46:mutlulukla büyütsünler inş. çıldırmadan:KK48:

Back
X