• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanılmaz derecede pis anne baba

Ben bunları görmedim. Çocuklarına küpe ve kolye yaptırılmış falan iyi olduklarını düşündüm.
Böyle bir aile hiç birşeyi haketmiyor. Konu sahibinin yerinde olsam ziyarete bile gitmem.
Benim babam ve üvey annemde tencere kapak misali o kadar pis ve istifciler ki ama benim en büyük şansım cok titiz halamla buyumem oldu halam esini ben 4 yasimdayken kaybetti beni yanina aldi büyüttü tertemiz kadındı cicek gibi yapardi evini babamlarla büyümedim ama ona rağmen oyle siddetler uyguladi ki bana kolumu da kirdi parmagimida burnuma yumruk attı kan revan icinde kaldım halam kurtardi beni ölümden şükür edin ki siddetle buyumemissiniz dayak yemeye bebekken başladım bebekligimden bahsetsem olay olur jilet kesikleri sigara yanıkları bana bunu yapan da öz annem mahkeme hastane kapılarında surunmus birisiyim ama ona rağmen hep kendime söz verdim kendime deger vereceğim dedim kendime deger verdim okudum çabaladım suan babami affettim oda pisman oldu ve onlari boyle kabul ettim evlerine cok gitmiyorum asla düzenlerine karışmıyorum senede 1 2 defa anca giderim bence sizde kendinize bir sqns verin gecmisi unutun cocuklrinizq odaklanin benim hayatımın merkezi onlar hep onlara birseyler katmak için çabalıyorum umarim sizde bu gecmisin actigi yaralari sarabilirsiniz 😊
Konu sahibinin daha önce yazdığı şeyler, sigara yanığı, jilet bile var. Çok üzüldüm yazık, umarım şimdi eşi iyidir, el üstünde tutuyordur.

Benim rahmetli babannemde öyleydi. Ne bulaşık sabunla yıkanır ne etraf temizlenir. Malesef yaptırmazlardı. En son ben genç kızken kazan kaynattık o yağlı tencere tava çanak bardak yıkayalım diye. Ellerimiz yarıldı gene de kavga çıkardılar. Şimdi gidince dedemde aynı malesef bir bardak su içemezsin, tuvalete gidilmiyor hem kokudan hem kirden. Malesef değişmezler üzgünüm 1 2 gün idare edip evinize dönün

kendinizi ne güzel yetiştirmiş, psikolojinizi düzgün tutmuşsunuz, tebrik ederim, kocaman sevgiler size, maalesef kırmadan olmayacak gibi, bizim misafirlik bu kadarmış, çocuğun kontrolü var vs bişi bulup çıkın, maalesef siz düzeltemezsiniz 2 bebekle.

Zaten siddetle büyüdüm küçük siddetler de değildi kolum burnum kirilircasina ama bu kadar da degillerdi saglam şeyleri kırıp cok kotu hayat yasiyorlar üstelik maddi imkanları var boyle düşünüyorum evime gelirlerse basim gozum ustune yerleri var abim babama yakin yaşıyor o cok gelip gitmiyordu sebebi buymus sanırım
Böyle insanlar kırılmasın diye kendimi geçtim çocukların sağlığı için ne giderim ne kalırım.

Açık açık söyleyin bu şekilde kalamayiz evi ne hâle getirmissiniz bundan sonra siz gelin evimize bekleriz deyip başka yerde on gün misler gibi tatil yapın bence.

Alınacak insan çocuklarını, torunlarını böyle ortama layık görmezdi. Kolumu burnumu kıracak annem bakacak bir de affedip pislik mikrop içindeki evlerinde kalacağım kırılmasınlar diye! O evi başlarına yıkar söyleyeceğimi söyler çekip giderim.

Ben bunları görmedim. Çocuklarına küpe ve kolye yaptırılmış falan iyi olduklarını düşündüm.
Böyle bir aile hiç birşeyi haketmiyor. Konu sahibinin yerinde olsam ziyarete bile gitmem.
Abartı olacak belki ama ben bunun da istismar olduğunu düşünüyorum. Yani ne o taraf ne bu taraf, ne iyilik ne kötülük. O kolyeyi küpeyi almasalar en azından net bir tavrın olur. Kadın bunca yaşadığına rağmen hala kendini mecbur hissediyor, altın aldıkları için beni iyi karşıladılar diyor. Ama ana baba denen yaratıklar kızımıza mahçubuz, çocukluğunu yaşatmadık bari torunlarımıza özenelim kendimizi affettirelim kırgınlık kalmasın diyeceklerine o pisliği layık görüyorlar. Çocukları hastalanır kocasına mahçup olur demiyorlar. Kadın en sevdiklerini alıyor götürüyor, iyi kötü ailemdir diyor ama karşılaştığı ortama bak. Eşim neyse bakar başının çaresine ama çocuklarıma bunu layık görenin evine gitmem ben. Temizleyelim yok, tamir ettirelim yok. Tuvalet için camiye gidiyorlar şaka gibi.

G gamzelikiz3 kolyenizi boş yere vereceksiniz. Aynı pisliğe devam çünkü. Biri çıksa evimizi temizlese, yapamıyoruz paramız da yok durumu değil bu. Küçük çocuklarınız var saklayın vermeyin altın filan. Hatta ben olsam cenazelerine bile gitmem, belediye kaldırsın. Pislik herif resmen jiletle sigarayla işkence yapmış ana olacak hain de seyretmiş geçmiş.

Abartı olacak belki ama ben bunun da istismar olduğunu düşünüyorum. Yani ne o taraf ne bu taraf, ne iyilik ne kötülük. O kolyeyi küpeyi almasalar en azından net bir tavrın olur. Kadın bunca yaşadığına rağmen hala kendini mecbur hissediyor, altın aldıkları için beni iyi karşıladılar diyor. Ama ana baba denen yaratıklar kızımıza mahçubuz, çocukluğunu yaşatmadık bari torunlarımıza özenelim kendimizi affettirelim kırgınlık kalmasın diyeceklerine o pisliği layık görüyorlar. Çocukları hastalanır kocasına mahçup olur demiyorlar. Kadın en sevdiklerini alıyor götürüyor, iyi kötü ailemdir diyor ama karşılaştığı ortama bak. Eşim neyse bakar başının çaresine ama çocuklarıma bunu layık görenin evine gitmem ben. Temizleyelim yok, tamir ettirelim yok. Tuvalet için camiye gidiyorlar şaka gibi.

G gamzelikiz3 kolyenizi boş yere vereceksiniz. Aynı pisliğe devam çünkü. Biri çıksa evimizi temizlese, yapamıyoruz paramız da yok durumu değil bu. Küçük çocuklarınız var saklayın vermeyin altın filan. Hatta ben olsam cenazelerine bile gitmem, belediye kaldırsın. Pislik herif resmen jiletle sigarayla işkence yapmış ana olacak hain de seyretmiş geçmiş.
Malesef bana jiletle iskence yapan annem ki uvey anneme anne diyorum kendi oz annemin olusune dirisine gitmem babamda çok siddet uyguladi bebeklikten itibaren yani dediginiz gibi beni guzel karsiladiklari için kendimi kotu hissettim kalplerini de kirmamak icin çabalıyorum ama en azinan ben gelecegim diye ufacikta olsa temizleselerdi cok mahcup oldum gelip normal insanlar gibi dus bile alamadim bizim 10 gun kalacagimizi saniyorlar ama hemen gitmeyi düşünüyorum

Merhaba
Lütfen yargılamayın ne yapacağı mı bilemiyorum buraya yazıyorum inanın ben bu kadarını beklemiyordum.
Esimin yıllık izninde aileme gitmek istedim ve bugün ailemin yanına geldim 14 saat sürüyor ailem oturdukları evi yeni yaptırdılar 5 sene anca oldu kocaman odalı dolabı fayansi yapılmış evdi ama gelin görün ki o bes sene de evi mahvettiler. Babam psikoljisi bozuk surekli birikim yapmak isteyen birisi cocukken cok siddetine maruz kaldim ama affettim unuttum bunu bu onceki evleri çok eski berbattı ve cok pisti eski olmasini bahane ettiler yeni tasindiklari dönem ben evlendim oradan gelin çıktım daha sonra 4 bucuk sene oldu ben 3 sene gelemedim ve ev berbat haldeydi gözlerime inanamadim bir insan tertemiz evi nasil berbat hale getirir mutfak robotunda yemek çekip yikamadan yağlı koymuşlar daha sonra tuvalet klozet ve iğrenç haldeydi sapsariydi banyo giderini kırmışlar tuvalet lavobo giderini söküp altina kova koymuslar ve bu kirli suyla klozet yıkıyorlar daha sonra mutfak tezgahıni nasıl basardilarsa ortadan ikiye ayırmışlar tezgah zor ayakta duruyor çeşme bozuk kovalarla su tasiyip bulaşık yıkıyorlar yemin ederim ki cok kotu halde ev koku pislik dolap sapsari küf tabaklar tencereler bulaşık odalar les gibi duvarlar sapsari 5 senede bir ev nasil bu hale gelebilir aklim almiyor 14 saat mesafe var aramızda 6 aylık bebegim 3 yasinda oğlum var bebeklerim ve hamilelik donemim oldugu icin yanlarina 3 sene gidemedim ama cidden soklar icerisindeyim en çok utandığım esimin bunlara sahit olmasi ve tuvaletini 1 gun tutmasi insan o klozete oturamaz 10 günlük tatile geldik ama birak 10 gunu 1 gün kalmak istemiyorum esim 1 bardak cay içemedi ben kızlarıyim cay içemedim bardaktan ama beni guzel karsiladilar kizima altin kolye kupe almislar dolap cesit cesit yiyeceklerle dolu ama ne dus alacak yer ne tuvalet yapacak yer nede yemek pişirip bulaşık yıkayacak yer ver heryer sari sari kir ve kotu koku siz olsani.ne yapardiniz ben sigaradan bile kacan temiz birisiyim evimde kizartma bile yapmıyorum çocuklarım hastalanacak diye ödüm kopuyor en iyisi kaçıp gitmek mi bu evi 10 gun temizlesem yine duzen tutmaz temiz olmaz banyoda bulaşık yikanan bir ev düşünün hemen donmeyi düşünüyorum cok mu kırıcı olur ? Ne yapayım?
İkisini de psikiyatriste götürmeniz gerekiyor.

Şimdi okudum size işkence eden insanların yanina neden gidiyorsunuz hem de 14 saat yol çekerek? Dönün geri, kardeşleri götürsün doktora öyle temizleme ile düzelmez onlar gerçi b.kun içinde debelensinler ne üzülüyorsun bırak ya

Merhaba
Lütfen yargılamayın ne yapacağı mı bilemiyorum buraya yazıyorum inanın ben bu kadarını beklemiyordum.
Esimin yıllık izninde aileme gitmek istedim ve bugün ailemin yanına geldim 14 saat sürüyor ailem oturdukları evi yeni yaptırdılar 5 sene anca oldu kocaman odalı dolabı fayansi yapılmış evdi ama gelin görün ki o bes sene de evi mahvettiler. Babam psikoljisi bozuk surekli birikim yapmak isteyen birisi cocukken cok siddetine maruz kaldim ama affettim unuttum bunu bu onceki evleri çok eski berbattı ve cok pisti eski olmasini bahane ettiler yeni tasindiklari dönem ben evlendim oradan gelin çıktım daha sonra 4 bucuk sene oldu ben 3 sene gelemedim ve ev berbat haldeydi gözlerime inanamadim bir insan tertemiz evi nasil berbat hale getirir mutfak robotunda yemek çekip yikamadan yağlı koymuşlar daha sonra tuvalet klozet ve iğrenç haldeydi sapsariydi banyo giderini kırmışlar tuvalet lavobo giderini söküp altina kova koymuslar ve bu kirli suyla klozet yıkıyorlar daha sonra mutfak tezgahıni nasıl basardilarsa ortadan ikiye ayırmışlar tezgah zor ayakta duruyor çeşme bozuk kovalarla su tasiyip bulaşık yıkıyorlar yemin ederim ki cok kotu halde ev koku pislik dolap sapsari küf tabaklar tencereler bulaşık odalar les gibi duvarlar sapsari 5 senede bir ev nasil bu hale gelebilir aklim almiyor 14 saat mesafe var aramızda 6 aylık bebegim 3 yasinda oğlum var bebeklerim ve hamilelik donemim oldugu icin yanlarina 3 sene gidemedim ama cidden soklar icerisindeyim en çok utandığım esimin bunlara sahit olmasi ve tuvaletini 1 gun tutmasi insan o klozete oturamaz 10 günlük tatile geldik ama birak 10 gunu 1 gün kalmak istemiyorum esim 1 bardak cay içemedi ben kızlarıyim cay içemedim bardaktan ama beni guzel karsiladilar kizima altin kolye kupe almislar dolap cesit cesit yiyeceklerle dolu ama ne dus alacak yer ne tuvalet yapacak yer nede yemek pişirip bulaşık yıkayacak yer ver heryer sari sari kir ve kotu koku siz olsani.ne yapardiniz ben sigaradan bile kacan temiz birisiyim evimde kizartma bile yapmıyorum çocuklarım hastalanacak diye ödüm kopuyor en iyisi kaçıp gitmek mi bu evi 10 gun temizlesem yine duzen tutmaz temiz olmaz banyoda bulaşık yikanan bir ev düşünün hemen donmeyi düşünüyorum cok mu kırıcı olur ? Ne yapayım?
Durumun varsa önce evi temizlet düzenlerine yardımcı ol duygusal olarak iyi değiller belki biraz vakit geçir çocukları sevsinler temizlik şirketi varsa yaşadığınız yerde eşinde tamiratlara yardım etse çeşmeyi falan onarsa kaçmak çözümmü ??

Böyle insanlar kırılmasın diye kendimi geçtim çocukların sağlığı için ne giderim ne kalırım.

Açık açık söyleyin bu şekilde kalamayiz evi ne hâle getirmissiniz bundan sonra siz gelin evimize bekleriz deyip başka yerde on gün misler gibi tatil yapın bence.

Alınacak insan çocuklarını, torunlarını böyle ortama layık görmezdi. Kolumu burnumu kıracak annem bakacak bir de affedip pislik mikrop içindeki evlerinde kalacağım kırılmasınlar diye! O evi başlarına yıkar söyleyeceğimi söyler çekip giderim.
Ay aynen. Tamam psikolojisini düzgün tutmuş ne mutlu ama bu kadar da kinsizlik olmaz.

Ben olsam pisliğinizden eşimden utandım bir daha gelmiyorum der çeker giderim. Gerçi böyle yazdım ama baştan zaten görüşmüyor olurdum.

kendinizi ne güzel yetiştirmiş, psikolojinizi düzgün tutmuşsunuz, tebrik ederim, kocaman sevgiler size, maalesef kırmadan olmayacak gibi, bizim misafirlik bu kadarmış, çocuğun kontrolü var vs bişi bulup çıkın, maalesef siz düzeltemezsiniz 2 bebekle.
Allah razı olsun teşekkür ederim inanin buraya dokemeyecegim cok seyler var cok çabaladım hayatimi normale döndürüp duzenimi sıfırdan kurmak icin sukur ki kendi duzenim evim var zaten bekarkende bir ayakkabisi bile nasip olmadi bana şimdi cocuklarimi sevip hediye aliyorlar diye kotu hissediyorum ama ailemi bu ortamda tutmakta bana eziyet

Küfür bazı konulara çok yakışıyor ama edemiyorsun işte ne yazık. O evden ve o iğrenç insanlardan derhal uzaklaşın,
bazı insanların anne baba olmamaları gerektiğini bir kez daha anlamış olduk.
O evde durduğunuz her an önce kendinizin sonra eşinizin ve çocuklarınızın hakkına girmiş olduğunuzu düşünüyorum :)

Cok kötü seylr yaşadım beni yakindan taniyanlar oku kac kurtar kendini diye öğüt verirlerdi sukur ki halamin ve kendi imkanlarimla okudum kurtuldum ama arada gelmek bile eziyete döndü normal aile duzenim asla olmadi bunun farkindayim ama suan asla normal bir durum icerisinde degilim gule oynaya geldigimiz yere suan suratimiz asik dusunuyoruz eşim de ayni hemen donmeyi planlıyorum

Benim rahmetli babannemde öyleydi. Ne bulaşık sabunla yıkanır ne etraf temizlenir. Malesef yaptırmazlardı. En son ben genç kızken kazan kaynattık o yağlı tencere tava çanak bardak yıkayalım diye. Ellerimiz yarıldı gene de kavga çıkardılar. Şimdi gidince dedemde aynı malesef bir bardak su içemezsin, tuvalete gidilmiyor hem kokudan hem kirden. Malesef değişmezler üzgünüm 1 2 gün idare edip evinize dönün
Inanir misin tamda boyle durum icerisindeyim camasir suyu solumaktan dokunmaktan ellerim çatladı kurudu ustune kiyafetlerim bile leke icindw ayni sekilde dokunmami istemiyorlar gidelim en azından bi yasanacak ortam saglayalim diyorum oda yok zaten onceden de bazen yanlarina gelip temizlerdim evlerini bardak kirdim diye bile hakaret ederdi babam en iyisi dokunmadan uzaklasmak esimin gonlu olsa bugun gidip heme usta getirp evi kirip bastan yaptiririm yasadigimiz mahallede gorulmus sey degil kimse gelip caylarini icmez oturmaz oyle diyeyim

Durumun varsa önce evi temizlet düzenlerine yardımcı ol duygusal olarak iyi değiller belki biraz vakit geçir çocukları sevsinler temizlik şirketi varsa yaşadığınız yerde eşinde tamiratlara yardım etse çeşmeyi falan onarsa kaçmak çözümmü ??
Kabul etmiyorlar temizliyorum biraktiriyorlar gidelim diyorum gitmiyorlar alınıp kafasinda kuruyorlar ki vallahi durumlari cok iyi babam esnaf emeklisi uvey annem aylik 30 bine yakin kazaniyor çalışıyor ne yapayim ki zaten onceden de ben arada gelir detayli supurur temizlerdim suan 14 saat mesafedeyim uykusuzum 1 gündür

Kayınvalide evi olsaydı herkes al çocuklarını git, hasta olurlar mikrop virüs hijyen... yazardı. Ortamın kime ait olduğu önemli değil. Yetişkinin bile durmaması gereken ortamda 3 yaş ve 6 aylık iki bebek var. Ev sahibi yokluktan yoksulluktan değil keyfi pislik içinde yaşıyor. Psikolojik veya fiziksel hastayı tedavi ettirirsin, bedenen yapamıyorsa düzenli temizlikçi tutarsın. Hasta olduğunu kabul etmeyeni zorla tutup doktora hastaneye götüremezsin. Maddi durumları var, isteseler yaptırırlar, kırılanı tamir ettirirler. Bile isteye bu durumda yaşayan insanları düzeltemezsin çünkü kendilerinde bir sorun görmüyorlar. Temizlik takımı çağırırsın, 2 günde o evi ilaçla sabunla vs yıkayıp aklar paklarlar. İstek ve devamlılık yoksa nereye kadar? 2 bebeği olan kadın onlarla mı ilgilensin kazık kadar 2 yetişkinle mi?

Ayrıca ne analık yapılmış ne babalık. Baba kol burun kırana kadar dövmüş anne de seyretmiş. Ne okutmuş ne evlendirmişler. Halası bakmış, kendi okumuş meslek sahibi olmuş, kendi imkanıyla evlenmiş. Ben bir mecburiyet göremiyorum ortada. Kadın kocasını seçmiş kızını atmış başından. Çocukken kendi anne babası kendi evi varken öksüz yetim gibi başkasının evinde yaşatmışlar. Konu sahibi, ben yerinizde olsam alır çocuklarımı giderim. Siz iyi niyetli davranıyorsunuz ama onlara göre ortada sorun yok. El kadar torunları pisliğe maruz bırakıyorlar.
Evet Allah sahit annelik babalik yapmadilar öz annemi tanımıyorum üvey annemi anne bildim anne dedim halam büyüttü bakti temizledi okulda bile anne babasi bakmiyor okula düzenli tertemiz geliyor derlerdi keske hic gelmeseydim eşim görmeseydi adam 2 gündür cami tuvaletine gidiyor dustugum duruma oturup ağlayasım var

Kabul etmiyorlar temizliyorum biraktiriyorlar gidelim diyorum gitmiyorlar alınıp kafasinda kuruyorlar ki vallahi durumlari cok iyi babam esnaf emeklisi uvey annem aylik 30 bine yakin kazaniyor çalışıyor ne yapayim ki zaten onceden de ben arada gelir detayli supurur temizlerdim suan 14 saat mesafedeyim uykusuzum 1 gündür
Kusura bakma da sen mazoşistsin galiba. Sana bunca kötülük yapmış insanların arada ne gelip pisliğini temizliyosun? Çocuklarını kocanı buna maruz bırakmaya hakkın yok ya kalkın otele gidin ya da evinize dönün. Sen de bi psikolojik destek al farkına var olanların. Onları da akrabaları götürsün doktora temizleme ile geçmez onların durumu.

Birine bakacaksan halana bak. Düştüğün duruma kendin geldin su an ağlamak yerine kalk dön o insanlara bir şey borçlu değilsin

Evet Allah sahit annelik babalik yapmadilar öz annemi tanımıyorum üvey annemi anne bildim anne dedim halam büyüttü bakti temizledi okulda bile anne babasi bakmiyor okula düzenli tertemiz geliyor derlerdi keske hic gelmeseydim eşim görmeseydi adam 2 gündür cami tuvaletine gidiyor dustugum duruma oturup ağlayasım var

Sana aile bile olamamışlar, orda ne işin var çık git ordan. Sana şiddet gösteren insanlarla, üveycanbeyle ne işin var. Acilen evine dön, kocana çocuklarına yazık. Ne halleri varsa görsünler bırak daha iyisi gebersinler sen de paralara konarsın.

Kusura bakma da sen mazoşistsin galiba. Sana bunca kötülük yapmış insanların arada ne gelip pisliğini temizliyosun? Çocuklarını kocanı buna maruz bırakmaya hakkın yok ya kalkın otele gidin ya da evinize dönün. Sen de bi psikolojik destek al farkına var olanların. Onları da akrabaları götürsün doktora temizleme ile geçmez onların durumu.

Birine bakacaksan halana bak. Düştüğün duruma kendin geldin su an ağlamak yerine kalk dön o insanlara bir şey borçlu değilsin
Allah korkusu anne baba diyorlar atamıyorum silemiyorum bir iyi bir kötüler evet haklısınız ben zor seyler geçirdim psikoljim tamamen düzelmiş değil önceye gore inancım sayesinde aldığım destek sayesinde psikolojimi az da olsa düzelttim atılmıyor iste vicdan azabı çekiyorum

Back
X