Abartı olacak belki ama ben bunun da istismar olduğunu düşünüyorum. Yani ne o taraf ne bu taraf, ne iyilik ne kötülük. O kolyeyi küpeyi almasalar en azından net bir tavrın olur. Kadın bunca yaşadığına rağmen hala kendini mecbur hissediyor, altın aldıkları için beni iyi karşıladılar diyor. Ama ana baba denen yaratıklar kızımıza mahçubuz, çocukluğunu yaşatmadık bari torunlarımıza özenelim kendimizi affettirelim kırgınlık kalmasın diyeceklerine o pisliği layık görüyorlar. Çocukları hastalanır kocasına mahçup olur demiyorlar. Kadın en sevdiklerini alıyor götürüyor, iyi kötü ailemdir diyor ama karşılaştığı ortama bak. Eşim neyse bakar başının çaresine ama çocuklarıma bunu layık görenin evine gitmem ben. Temizleyelim yok, tamir ettirelim yok. Tuvalet için camiye gidiyorlar şaka gibi.
G
gamzelikiz3
kolyenizi boş yere vereceksiniz. Aynı pisliğe devam çünkü. Biri çıksa evimizi temizlese, yapamıyoruz paramız da yok durumu değil bu. Küçük çocuklarınız var saklayın vermeyin altın filan. Hatta ben olsam cenazelerine bile gitmem, belediye kaldırsın. Pislik herif resmen jiletle sigarayla işkence yapmış ana olacak hain de seyretmiş geçmiş.