İnanılmaz onurum kırıldı...

Kendimi boşlukta hissediyorum. Bu ne zaman geçer ? Ağlayasım var sürekli. Yüzünü bile görmek istemiyorum artık. Keşke görmesem !

Hic bir erkegin uzerine dusmeyin bu kadar. Bu kadar da anlayisli olmayin. Siz sevgilisiniz yahu. Bu ne anlayis. Gereksiz yere iliskide adama alan taniyip kendi degerinizi dusurmussunuz. Yani bir erkegin gozunde durum bu maalesef. Size iyi davranan, iyiliginizi on planda tutan adami seven. Boyle ergen tripli bosanmis adamlari degil. Iki kisi beni ayni seyle itham etse bir durur dusunurum, oyle mi diye? Gordugunuzde bir kalas gordugunuzu dusunun yolunuza devam edin.

Çok haklısın ama yaşı büyük diye olgun olacağını düşündüm. Değişmiyormuş demek. Pişman mıdır değil midir anlamadım. Olmasın da pişman bana yazmasın artık.

Çok haklısın ama yaşı büyük diye olgun olacağını düşündüm. Değişmiyormuş demek. Pişman mıdır değil midir anlamadım. Olmasın da pişman bana yazmasın artık.
50'sine merdiven dayayip hala 20lik delikanli kafasinda olan adamlar var. Yas, olgunluklukta cok da belirleyici degil.Tecrube hanenize yazin,gecin. Geri donerse ya bosta kalmak istemiyordur ya da baristiktan sonra tabiri caizse kendisi tekmeyi basan olmak istiyordur. Duzgun olmayan adam profilleri boyle maalesef.

Bence cok iyi yapmışsınız. Dik durun lütfen. Yarin bor gun evlendiginizde eski karim gibi diye baslayan cumleler duymak istemiyorsaniz.
Hepsi gelir gecer hic bir aci daimi degildir .

Öğrenmiş oldum. Dediğin gibi, tecrübe. Kaybettiğim hiçbir şey yok. Çok şükür yol yakınken döndüm.

Bence cok iyi yapmışsınız. Dik durun lütfen. Yarin bor gun evlendiginizde eski karim gibi diye baslayan cumleler duymak istemiyorsaniz.
Hepsi gelir gecer hic bir aci daimi degildir .
Kesinlikle öyle. Bir şekilde ayakta duracağım. Kırıldım sadece. Hak etmediğim bir sözdü.

Acaba akli baska yere mi kaydi sonucta c ici yazmiyor, ne bileyim baska birsey gelmedi aklima
Ben de öyle düşünüyorum inan. Bunu ona da söylemiştim. O zaten ilişki düşünmüyordu hiç biliyordum ben zamansız çıktım karşısına. Ama aklındaki kişinin eski sevgilisi olup olmadığından şüpheliydim. Tabi eşeğin aklına karpuz çekirdeği sokmak istemedim. Ne yaparsa yapsın bundan sonra benden çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…