20 yaşında rakı sofrasındaki çakırkeyf adam; " askerde bir helikopterden diğerine atlarken sarjör değiştirdim" de der.Eşimle 12 yıldır birlikteyiz. Bugün şans eseri eski bir videosunu gördüm. Biz 2 3 yıllık sevgiliymişiz o zaman. Rakı sofrasında bir durumu anlatıyor arkadaşıyla alakalı. Beni ekeceğini bilseydim takıldığım kızlardan birini arardım diyor. Bu nedir diye sordum eski bir konu orda anlatılan videonun çekildiği zamandan bahsetmiyoruz diyor. Benim eşimden genel ve karakter olarak bir memnuniyetsizliğim yok. Aldatacak potansiyelde bir adam da değildir diye düşünürüm hep. Bu zamana kadar böyle bir vibe almadım da. Ama şimdi bu konuya çok takıldım. Geçmiş zamandan(benden öncesi) bahsettiğini düşünmüyorum. Ama rakı masasında sallama huyuda vardır (abartma veya) yaşta o zaman 20 21 çocuk yani. Emin olamıyorum gerçekten biz birlikteyken birileriyle görüştü mü yoksa sallamasyon saçma bir muhabbet miydi çünkü gerçekse ister 10 yıl ister 70 yıl geçmiş olsun üstünden 2 değil 10 çocuğum olsun silerim umrumda da olmaz. Şuan biraz afalladım ona inanasım var dediğim gibi aldatma flörtleşme vs. 12 yılda bir defa acaba mı demedim. Ama insan oğlu bu kimseye de körü körüne güven olmaz diyorum. Henüz konunun çok üstüne gitmedim. Sana inanmayı tercih ediyorum ama bu konuyu kesin ve net bir şekilde mantığıma oturtana kadar konuşucaz dedim. Kendisi evde değil bugün. Nasıl bir yol izlemek lazım yerimde olsanız ne yapardınız?
Bizim ki paşa torunu olup enderun da eğitim de görüyo bazen doğrudur. Ama işte bu muhabbet suyu bulandıran cinsten canımı sıktı20 yaşında rakı sofrasındaki çakırkeyf adam; " askerde bir helikopterden diğerine atlarken sarjör değiştirdim" de der.
İhanet yalan tarzı şeyler asla klasik erkek sorumsuzlukları tabi ki12 yıl boyunca evliliğinizde herhangi bi falsosunu gördünüz mü peki
Bana ilginç geldi diyelim ki o videoda 20 yaşında sizin de 3 yıllık ilişkiniz var eski olayı anlatıyorsa 16-17 leri anlatabilir en iyi ihtimaller ya da daha küçük yaşlarını o yaşlarda hangi kızın bunu ekeceğini bilse takıldığı diğer kızları çağırırmış neyle çağırırmış o apayrı bir konu daha oraya girmedim bileEşimle 12 yıldır birlikteyiz. Bugün şans eseri eski bir videosunu gördüm. Biz 2 3 yıllık sevgiliymişiz o zaman. Rakı sofrasında bir durumu anlatıyor arkadaşıyla alakalı. Beni ekeceğini bilseydim takıldığım kızlardan birini arardım diyor. Bu nedir diye sordum eski bir konu orda anlatılan videonun çekildiği zamandan bahsetmiyoruz diyor. Benim eşimden genel ve karakter olarak bir memnuniyetsizliğim yok. Aldatacak potansiyelde bir adam da değildir diye düşünürüm hep. Bu zamana kadar böyle bir vibe almadım da. Ama şimdi bu konuya çok takıldım. Geçmiş zamandan(benden öncesi) bahsettiğini düşünmüyorum. Ama rakı masasında sallama huyuda vardır (abartma veya) yaşta o zaman 20 21 çocuk yani. Emin olamıyorum gerçekten biz birlikteyken birileriyle görüştü mü yoksa sallamasyon saçma bir muhabbet miydi çünkü gerçekse ister 10 yıl ister 70 yıl geçmiş olsun üstünden 2 değil 10 çocuğum olsun silerim umrumda da olmaz. Şuan biraz afalladım ona inanasım var dediğim gibi aldatma flörtleşme vs. 12 yılda bir defa acaba mı demedim. Ama insan oğlu bu kimseye de körü körüne güven olmaz diyorum. Henüz konunun çok üstüne gitmedim. Sana inanmayı tercih ediyorum ama bu konuyu kesin ve net bir şekilde mantığıma oturtana kadar konuşucaz dedim. Kendisi evde değil bugün. Nasıl bir yol izlemek lazım yerimde olsanız ne yapardınız?
Şaşırdım tabi en son duymayı beklediğim şeylerden biriydi. Allah var beni bu zamana kadar şüpheye düşürecek birşey görmedim duymadım.Erkekler rakı sofrasında hele diğer erkeklerle beraberken çok sallıyor ya bence takılmayın.
başka şüphelenenecek bir şey de olmamış zaten 12 yılda karakterini belli ederdi.
O zaman suyu bulandırmaya gerek yok ki toymuş zaten şuan 20 yaşındakilere çocuk bile deniliyor yaniİhanet yalan tarzı şeyler asla klasik erkek sorumsuzlukları tabi ki
Ya doğruysa kısmı işte huzur kaçıran. Ya zamanında aldatılmışsam... Asla kabul etmeyeceğim sineye çekmeyeceğim şeyler hakaret şiddet ihanet.Bu kız muhabbetleri erkek arasında çok dönüyor
Olmayan senaryoları bile birbirlerine anlatıyorlar
Neyi kanıtlama amaçları var birbirlerine çözemesem de
12 yıl olmuş zaten , rakı masasında yükselmiştir de geç huzurunu neden kaçırıyorsun ?
İnandırıcı gelmiyor işte o kısımlar iki ihtimal kalıyo ya sallamıştır bi tarafından yada idare ediyoduBana ilginç geldi diyelim ki o videoda 20 yaşında sizin de 3 yıllık ilişkiniz var eski olayı anlatıyorsa 16-17 leri anlatabilir en iyi ihtimaller ya da daha küçük yaşlarını o yaşlarda hangi kızın bunu ekeceğini bilse takıldığı diğer kızları çağırırmış neyle çağırırmış o apayrı bir konu daha oraya girmedim bile
Yaş olarak bakınca muhtemelen yaşıtız bizim 16-17 yaş zamanımızda öyle takılma flört cart curt yoktu ki aksine her sevgili olan evlencez biz hırsıyla başlıyordu bizim neslide deli gibi yüzük takma olayı bile vardı ya hangi takıldığı kızlar o kısım yaşa göre çok garip
Ama rakı masasında sallama huyuda vardır (abartma veya) yaşta o zaman 20 21 çocuk yani.
Orası öyle çocuk tabi ama bende aynı yaştaydım bende çocuktum ama bir kere tenezzül etmeyi bırak aklımdan geçirmedimO zaman suyu bulandırmaya gerek yok ki toymuş zaten şuan 20 yaşındakilere çocuk bile deniliyor yani
Yerinizde olsam hiç bişey yapmamEşimle 12 yıldır birlikteyiz. Bugün şans eseri eski bir videosunu gördüm. Biz 2 3 yıllık sevgiliymişiz o zaman. Rakı sofrasında bir durumu anlatıyor arkadaşıyla alakalı. Beni ekeceğini bilseydim takıldığım kızlardan birini arardım diyor. Bu nedir diye sordum eski bir konu orda anlatılan videonun çekildiği zamandan bahsetmiyoruz diyor. Benim eşimden genel ve karakter olarak bir memnuniyetsizliğim yok. Aldatacak potansiyelde bir adam da değildir diye düşünürüm hep. Bu zamana kadar böyle bir vibe almadım da. Ama şimdi bu konuya çok takıldım. Geçmiş zamandan(benden öncesi) bahsettiğini düşünmüyorum. Ama rakı masasında sallama huyuda vardır (abartma veya) yaşta o zaman 20 21 çocuk yani. Emin olamıyorum gerçekten biz birlikteyken birileriyle görüştü mü yoksa sallamasyon saçma bir muhabbet miydi çünkü gerçekse ister 10 yıl ister 70 yıl geçmiş olsun üstünden 2 değil 10 çocuğum olsun silerim umrumda da olmaz. Şuan biraz afalladım ona inanasım var dediğim gibi aldatma flörtleşme vs. 12 yılda bir defa acaba mı demedim. Ama insan oğlu bu kimseye de körü körüne güven olmaz diyorum. Henüz konunun çok üstüne gitmedim. Sana inanmayı tercih ediyorum ama bu konuyu kesin ve net bir şekilde mantığıma oturtana kadar konuşucaz dedim. Kendisi evde değil bugün. Nasıl bir yol izlemek lazım yerimde olsanız ne yapardınız?
Yani şimdi 12 yıldır hiç şüphe çekmez miydi ? O kısım da var ay bilmiyorum şu olay başıma gelse baya düşünürdümİnandırıcı gelmiyor işte o kısımlar iki ihtimal kalıyo ya sallamıştır bi tarafından yada idare ediyodu
Ciddi misinYerinizde olsam hiç bişey yapmam
Cunku ben sevgililerin sadakat yükümlülüğü olduğunu düşünmüyorum, sevgiliyken yıllarca siz... evlenince zaten sadece siz olmak zorunda bu kısım tartışmaya açık değil de. Sevgiliyken niye yıllarca siz yani?
Herkesle takılabilir takılsın da yani
helal olsun sorun yok
O zaman ben eve gelmediği arkadaşlarlayım dediği şehir dışına çıktığı her anı sorgulayacağım. Gerçekse ve tamam desem yesem güvenemicem. Ben bunu sorguladıkça oda bende mutsuz olucaz netice yine ayrılık heralde.Hadi diyelim ki eşiniz size mantıklı kafanıza oturan bi açıklama yapmadı veya yaptı ama siz asla tatmin olmadınız o zaman nolucak peki