İnanmalımıyım ben bu adama

zynpkr

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
946
5
296
Ankara
kızlar merhaba biraz uzun olabilir ama en baştan anlatıcam siz de yorumlayın ne olur

bundan 3 ay önce kadar biriyle çıkmaya başladım.çok ilgisizdi.sevgili oldugumuzda değişeceğini düşündüm ama o hiç değişmedi.3 aylık ilişkimizde 2 kez ayrıldık.birincisinde beni kullanmak istediğini düşündüm.bunu ona açıkça söyledim.ayrılmak istedim.1-2 gün sonra hal hatır sormaya başladı.sonra bigün çok canım sıkkındı.yalnız kaldım.kimse yoktu.o msj attı.dedim ki bugun şuraya gelsene buluşalım canım sıkılıyor.tamam dedi.(aramaz sormaz ama gel diyince bahane asla olmaz çıkar gelir ne olursa olsun) her neyse yine geldi.o gün yine tüm çok afedersiniz aylıgı üstündeydi.insan erkek arkadaşıyla konuştugu gibi sevgilisiyle konuşur mu yaa.o yapıyor.hoş ben de alışıyorum artık ama :) neysee...gelelim sonra yaşananlara.bi kaç saat sonra çok romantik bi adamla karşılaştım.bana beni çok sevdiğini anlattı.özlediğini.eğer öyle olmasaydı sen bana şerefs.z demek istedin seni kullanmam demek bu demek ve ben buna ragmen yine gel dedin geldim dedi.beni sevdiğim insan çağırdı çünkü dedi.ve bu hep böyle olacak dedi.gözlerinde beni kaybetmenin üzüntüsünü görüyodum.dayanamadım.barıştık.biraz daha iyi olacagını düşündüm.sonra günde bi kaç kez aramaya başladı.deişti ama 4 gün falan.sonrası yine aynı.bigün hiç aramadı.ertesi gün aradı.ben de onu aramam o aramayınca.kızdım tabi.delirdim.fırça attım bi güzel.sonra yine barıştık.artık günde 1 kez msj atıyordu.bigün ben aradım.nasılsın aşkım dedim.iyim sen dedi.aşkım falan yok.soğuk soğuk.kapattım teli.bitti dedim.yine ayrıldım.sen bana güzel bi çift söz söylemekten bile acizsin dedim.çok bişey beklemedim senden dedim.vs vs.msj attım.cvp bile yok.2 gün geçti aradan.nasılsın iyi misin vs vs.arkadaş gibi.ben de bişi demedim.buluşmak istedi bi gün.buluşacaktık.o gün bi cenaze çıktı.buluşamadık.ertesi gün de onunla ark kalmak istediğimi söyledim.seni severken ark kalamam dedi.peki dedim.o zaman konuşmayız.1 hafta kadar sonra.ben bi msj attım.nasılsın diye.

ve konuştuk.beni kaybetymenin ona ne kadar acı verdiğini ben gittikten sonra anlamış.kalbim durdu sanki dedi.benim mutluluk kaynagım sendin biliyosun dedi(bana mutluluk kaynagım derdi) her şey bitti sanki dedi.beni böyle sevdiğinin farkında olmadıgını söyledi.reddettim.ama şimdi konuşuyoruz.onun şuan istediği benimle sevgili gibi olmak ama adı sevgili olmayacak.adını koymayacakmışız.ben çünkü sürekli bişeyler bulup kızıyomuşum ona :) ama haksız değilim ki yaa.bişey demedim.tamam dedim.

bugun face baktım.2 kıza yorum yazmış.çok güzel çok tatlı vs vs.hani bu kızlar vardır ya profili herlkese açık kendi de herkese açık kızdım tabi haliyle.git dedim kiminle macera yaşamak istiyosan yaşa ben engel olmayım sana bye dedim.önce bye sana da ama şöyle şöyle diye a.çıklama yaptı.açıklaması da onlardan biri erkekmiş öbürü de zaten birsürü erkek arkadaşı varmış işi olmazmışmış. yine sildin sen beni tamam dedi.üzüldü biliyorum. silmedim ama öyle anlamak istediysen sen öyle anla kib dedim.sonra msj atmış yaa valla işim olmaz benim onlarla çarşamba buluyoruz dimi görücem dimi seni falan diye.tmm dedim. sonra da öğleden sonra bi msj attı sağolsun.hala daha arayacak msj atacak.

kızlar ne yapmamı önerirsiniz.ben sevgisine inanıyorum ama böyle de kızıyorum sürekli ona.o da üzülüyor ama değişmiyor da.siz ne düşünüyosunuz.herşeyi anlattım uzun uzun.inanmalı mıyım ben bu adama.yanlış mı yapıyoruım.nasıl davranmalıyım.valla son çarem sizsiniz yoksa ya ben sinirden çatlayıp ölücem ya da onu öldürcem.

Son düzenleme:
ben olsam işim olmaz bu adamla bu ne yaa iki güzel sözden aciz bir insan sen bir bayansın sevdiği kızsan insanın içinden gelmesi lazım face muhabbetleri falan boşver yoluna başkasıyla devam et buadam değişmez sende sinir oldğunla kalırsın..........

aslında fece muhabbeti ilk kez oldu.ama zaten 3 aylık bir ilişki.tekrarlar mı bilmiyorum.korkuyorum da.ama değişmiyeceği konusunda haklısın.

canım ya okurken bile fenalık geldi bana bu nasıl bi ilişki böyle?kaç kurtar kendini ne uzarsınız ne kısalırsınız olan senin psikolojine olur...

Güzel söz söylemesini bekleme herzaman herkes anlatamaz sevdiğini söyleyemez..
Diğerlerine gelince çalışıyosa arayamaz çok fazla msj atamaz belki.
Yorum olayı artık okadar çok insanın ilişkisinde sorun oluyoki anlatmam..
Ben kendim için düşündüğümde söyleyebiliceğim tek şey : ''yok aman aman istemez..''
Açıkcası anlattıklarından bile bu adam bana güven vermedi.. . bu arada yaşlarınız nedir ?

canım ya okurken bile fenalık geldi bana bu nasıl bi ilişki böyle?kaç kurtar kendini ne uzarsınız ne kısalırsınız olan senin psikolojine olur...

aklın yolu bir demek ki :) okuyan herkes sanırım senin ve aslında benim de düşündüğüm şeyi düşünecektir muhtemelen. yine de herkesten fikir almak istiyorum.

ilk kısımları okurken ya bazıları çok sevmez hergün mesaj atıyım bilmem hatun sıkmış olabilir diyodum ama face olayıda girdi yok tamam bundan adam olmaz...

yaşlar 23 :) çalışmıyor ama zaten.okumaya çalışıyor.dershane falan da yok.sadece kendi çalışıyor.ona da çalışma denmez.aslında hani böyle sylşeyince serseri falan gibi düşünülür ama değil. yorum olayına da takıldım biraz ama benle ilk tanuıştıgında da eskiden yazdıgı yorumlar vardı.yani benle tanışimadan önce birilerine yazdıgı.sonra ben kızınca al şifrem bu ister üyeliği kapat ister onları sil.ne yaparsan yap ama beni bu yüzden bırakma dedi.

üç aylık bir ilişkide bunların yaşanması bence normal değil. cicim aylarında bunlar yaşanıyorsa ilerisini düşünemiyorum. ben bundan sonrada ilişkinizin sağlıklı olacağını düşünmüyorum. bence kendi yolunu çiz. boşuna böyle dengesizliklerle kendini yıpratma...

bence ona daha fazla bağlanmadan bırak.çünkü şimdiden böyleyse sen ona bağlandığında bırakmayacağını düşünüp çektirecek sana

3aylıkken sil at.giderek alışkanlığa döner hiç bırakamazsın.sonradan kafana duvarlara vurma.ilerlerse hiç bırakamazsın.yol yakınken ayrıl.senin için en hayırlısı bu emin ol.sinir hastası olursun

sinir hastası olma olayı çok doğru işte.:) başlıkta da yazdıgımdan belli oluyodur.3 ayda benim gibi sevecen bi insanı bu hale getirdi .:) 3 yıl sonrasını düşünemiyorum bile.:)

Bana garip gelen şeyler oldu aslında bu ilişkide
hiç bir erkek bir bayan taklıdıyle acılmış bir çakma face e güzelsin falan yorum yapmaz.Neyse Bir erkek sevgi sözcüklerinden kaçıyorsa ve bu durumu başka şeylerle unutturmuyorsa o kişiden bir şey bekleme eğer kelimelerle sevgisini ifade etmiyorsa bakışlarıyla sana anlatmalı veya tavırlarıyla anlatmalı.
Diğelimki gerçekten utangaç ve bu tarz şeylere alışık değil yapamıyor . Siz buna ne kadar sabredeceksiniz ? ne kadar ileriye götürebilirsiniz ?
Zaten size karşı ilgisinden başka sevgisi olsaydı ilişkinin adını koyardı.Adı konmayan ilişki seni mutsuz huzursuz eder.
Bence size ilgisi var ama sevgisi yok...Sevigisi olmayanın ilgisine ihtiyacınız yoktur diye düşünüyorum.Yinede siz bilirsiniz.

bu yaklaşımınız çok hoşuma gitti.ilişkinin adını neden koymak istemediğine takılmamıştım aslında.ama şimdi düşündüm de çok sevseydi gerçekten değişmeyi göze alırdı beni kaybetmektense.ilişkinin adını koymamak demek kafasına göre hareket etmesi ama beni de elinin altında tutmak istemesi demek.

kızlarr dün aradım arkadaşı akşam.

dedim ki ben çok üstüne dşmek istemedim ama face de yazdıgın yorumların bana mantıklı bi açıklamasını yap!!!

erkek birisi dedi.erkek oldugunu bile bile niye yorum yazıyosun dedim.arkadaşım o dedi.(yersen)

diğerini açıkla dedim.öyle hmm kem küm...tabi ki cvp yok.onu zamanında eniştesi eklemiş kızı.(eniştesini tanırım yapmıştır) o yorumu dün kim yazdı peki dedim.ben yazdım dedi.sen bana bir kere aşkım güzelsin gözlerin güzel yok giydiğin güzel olmuş vs vs bi kere iltifat ettin mi dedim.facede bir kere resimlerimden birini beğendin mi ya da bi güzel laf söyledin mi dedim.:) illaki senden iltifat almak için erotik fotolarımımı koycam ben de internete dedim çıldırdım valla.kızdım çok çok.

özür dilerim dedi.bidaha yorum yazmıcam.tamam dedi. ama tabi ben yatışmadım.özür dileyince hemen geçer zaten benim kırgınlıgım dedim.rest çekemiyorum diye her şeyi yutuyorum sanıyosun dedim.kendine çeki düzen ver lütfen dedim.bak seni hayatımdan tamamen silip atmak istemiyorum çünkü nedense sevgine inanıyorum ama kırılıyorum üzülüyorum mutsuz oluyorum ya kendine çeki düzen ver ya da çık hayatımdan dedim.önce seni mutlu etmiyosam çıkarım ben kendim senin varlıgınla mutluyum senin de öyle oldugunu sanıyodum ama sen mutsuzsan çıkarım sen mutlu ol yeter ki dedi.kırılıyorum dedim.ve beni de hep kırıyosun dedi.kızıyosun ben kırılmıyo muyum dedi.hakediyosun dedim.neyse tamam özür dilerim falan d,iye konuyu kapatmaya çalıştı.dedim ki eğer kendine çeki düzen vermek yerine hayatımdan çıkmayı tercih ediyosan çık hemen dedim.bana bunun cvbını ver kapat sonra dedim.sen istiyomusun dedi.ben hem böyle olmanı hem hayatımda kalmanı istemiyorum.sana iki seçenek sundum dedim.sen istiyomusun dedi yine.eğer böyle olacaksan evet istiyorum dedim.sonra özür dilerim dedi.ayrıca dedim ilgilen benimle,öyle adını koymayalım falan da yok sevgilimsen sevgilimsin dedim.artık kızlar bu son uyarımdı.bunu da yapmayabilirdim ama sıpa öyle bir konuşuyor ki ezik ezik sevimli sevimli.bi de bana zeyzey der.:) bi zeyzeeyyy diince tüm sinirim gidiyor.:) ama bu kendime söz veriyorum son şanstı.

Böyle kişilere uyarıya falan gerek yok.yaş olmuş 23.Senin 2-3 uyarınla da değişecek hali yok.Yap yap özür dile.Ne ala memleket.

Böyle kişilere uyarıya falan gerek yok.yaş olmuş 23.Senin 2-3 uyarınla da değişecek hali yok.Yap yap özür dile.Ne ala memleket.

benim de hiç umudum yok ama bakalım.biliyorum ben yine girip foruma ağlayacagım şöyle yaptım böyle yaptı diye.ama nedense bir şansı daha hakettiğini düşündüm.çünkü ilk kez ayrılıgımı ciddiye aldı.ilk ekz benden bu derece koptu.belki gerçekten pişman olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…