ben olsam işim olmaz bu adamla bu ne yaa iki güzel sözden aciz bir insan sen bir bayansın sevdiği kızsan insanın içinden gelmesi lazım face muhabbetleri falan boşver yoluna başkasıyla devam et buadam değişmez sende sinir oldğunla kalırsın..........
aslında fece muhabbeti ilk kez oldu.ama zaten 3 aylık bir ilişki.tekrarlar mı bilmiyorum.korkuyorum da.ama değişmiyeceği konusunda haklısın.[/QUOTE
yeni olabilir tekrarlamayacağı ne malum valla canım yazdıklarını kendinde bir okursan dışarıdan bir göz gibi eğer hiç masum bir tarafı yok hep tersine yapılan hareketler söz konusu olan ilişkiniz dahada çok yeni bir ilişki uğraşma derim ben.............
canım ya okurken bile fenalık geldi bana bu nasıl bi ilişki böyle?kaç kurtar kendini ne uzarsınız ne kısalırsınız olan senin psikolojine olur...
aslında fece muhabbeti ilk kez oldu.ama zaten 3 aylık bir ilişki.tekrarlar mı bilmiyorum.korkuyorum da.ama değişmiyeceği konusunda haklısın.[/QUOTE
yeni olabilir tekrarlamayacağı ne malum valla canım yazdıklarını kendinde bir okursan dışarıdan bir göz gibi eğer hiç masum bir tarafı yok hep tersine yapılan hareketler söz konusu olan ilişkiniz dahada çok yeni bir ilişki uğraşma derim ben.............
haklısın canım.valla 2-3 kez okudum.yok artık dedim :) hepsini bi araya toplayıp okuyunca insan daha bir sinir oluyor.
Güzel söz söylemesini bekleme herzaman herkes anlatamaz sevdiğini söyleyemez..
Diğerlerine gelince çalışıyosa arayamaz çok fazla msj atamaz belki.
Yorum olayı artık okadar çok insanın ilişkisinde sorun oluyoki anlatmam..
Ben kendim için düşündüğümde söyleyebiliceğim tek şey : ''yok aman aman istemez..''
Açıkcası anlattıklarından bile bu adam bana güven vermedi.. . bu arada yaşlarınız nedir ?
3aylıkken sil at.giderek alışkanlığa döner hiç bırakamazsın.sonradan kafana duvarlara vurma.ilerlerse hiç bırakamazsın.yol yakınken ayrıl.senin için en hayırlısı bu emin ol.sinir hastası olursun
Bana garip gelen şeyler oldu aslında bu ilişkide
hiç bir erkek bir bayan taklıdıyle acılmış bir çakma face e güzelsin falan yorum yapmaz.Neyse Bir erkek sevgi sözcüklerinden kaçıyorsa ve bu durumu başka şeylerle unutturmuyorsa o kişiden bir şey bekleme eğer kelimelerle sevgisini ifade etmiyorsa bakışlarıyla sana anlatmalı veya tavırlarıyla anlatmalı.
Diğelimki gerçekten utangaç ve bu tarz şeylere alışık değil yapamıyor . Siz buna ne kadar sabredeceksiniz ? ne kadar ileriye götürebilirsiniz ?
Zaten size karşı ilgisinden başka sevgisi olsaydı ilişkinin adını koyardı.Adı konmayan ilişki seni mutsuz huzursuz eder.
Bence size ilgisi var ama sevgisi yok...Sevigisi olmayanın ilgisine ihtiyacınız yoktur diye düşünüyorum.Yinede siz bilirsiniz.
Böyle kişilere uyarıya falan gerek yok.yaş olmuş 23.Senin 2-3 uyarınla da değişecek hali yok.Yap yap özür dile.Ne ala memleket.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?