vallahi ayrildinmi ayrilmadinmi anlayamadim ama, bu cocugun sana karsi ciidi bir ask besledigine inanmiyorum.
zaten Cikmaya basladik diyorsun ama ortada ask sevgi yokken nasil basladi bu cikma?
hadi gel asik olacakmiyiz deneyelim cikalim mi dediniz?
bence zaten burda kaybettiniz.
cocugun hareketlerinede gelince, bu tam tipik kimden ilgi gorurse ona megillenio. sen cagirincada gelmesi normal ama cagirmayincada sen olmasanda oluyo yani onun icin.
bu belliki her kizla bole samimi olan biri , sen gibi bir kac arkadasi da vardir..
sana adini koymayalim dedigindede apacik ortada..sen ona hesap sorcagin zaman; biz neyiz sevgili degiliz ki, demesi icin kolay bi yol cunki.
face de ona buna yazmasi felan; dedigim gibi tipik ona buna yazilan veya dalga gecen veya vakit geciren biri.
Sana asik olduguna zerre kadar inancim yok. senin yuzunu gorunce kaybetmemek icin, atiyor (seviyorummus, ozluyorummus kaybedememmis) laf kalabaligi yalakalik onunkisi, senide elinde tutmak icin daha nedesin.
Sen ona hesap sormada bile kabahatlisin bence birak gitsin. Enazindan bu yalanlari yemiycek yiyit kiz desin arkandan