İnat Yüzünden

Ben hemen asigim diyenlere inanmiyorum zaten esime de inanmamistim en basta :) ask sevgi zamanla oturuyor. Ama sizi birileriyle kiskandirma durumlari biraz cocukca olmus israrla devam ederse bu tavirlarina cok da saglikli bi iliski olmaz. :/

Ben hemen asigim diyenlere inanmiyorum zaten esime de inanmamistim en basta :) ask sevgi zamanla oturuyor. Ama sizi birileriyle kiskandirma durumlari biraz cocukca olmus israrla devam ederse bu tavirlarina cok da saglikli bi iliski olmaz. :/
Evet açık açık kaç yaşındasın sen de dedim aslında. Uykum kaçtı yine boş yere. Neyse bakalım ne olacak. Yarın da o kızın olduğu bir grup planı yapmışlardı bana da gel dedi hayır dedim. Artık ona da gider rahat rahat. Çıldırmasam iyi burda. Şimdiden sağlıksız gerçekten. Vazgeçmezse düşünemiyorum.

Kesinlikle o hatayi ben de cok yaptim hala da zaman zaman yapiyorum iste cenemizi tutamiyoruz. Ya biraz da belirsizlik yoruyor o yuzden sorup fikirler almak istiyorsun ama yanlis.
Rica ederim

Çok da dusunup kafani yorma, hersey olacagina variyor.

Cok heycanli bir iliski degilmis demek

İlerde evlenip işe girdin diyelim ben iş yerindekilerin sana ilgisi olduğunu düşünüyorum istifa et mi diyecek ?

Siz kızı kıskanıyor musunuz? Aralarında duygusal bişey olduğunu m düşünüyorsunuz? Neden bu kadar büyüttünüz anlamadım.
Adam sizi çıldırtmaya çalışmış sizde istediğini vermişsiniz.
Ne size ne de kendisine güveni yok.
Bu şekilde kabul edip alttan alırsanız her zaman aynı şeyler olacak ve üçüncü kişiler hep hayatınızda olacak.
Çok sağlıksız düşünce yapısı var bence.
Daha ilişkiniz bile yokken böyle yapıyorsa birde evlendiğinizi düşünün.
Gerek var mı bu kadar strese bilemedim.

Aklı hala eskisinde zaten o belli. Sizi de heyecan olarak görüyor. Açmış radarları ilk ışığa koşmuş. Unutmaya çalışıyor sadece. Kıskançlıktan öte kısıtlamak için dahi senaryo kurmuş. Çok samimiyetsiz geldi gözüme. Arkadaşını kullanan biri sizi de kullanıyor olabilir. Onu da geçtim oyun oynar gibi 'bir sen bir ben' demek çok saçma. Sen x i çıkar ben de y yi çıkartayım müthiş.... Her olayda beklenti ile mi hareket edeceksiniz? Çirkin. Bu ilişki rahatsız edici.

Anlamadım ben bana tekrar yazsın istiyorum demişsiniz... Yazarsa yine görüşecek misiniz?
Sizi ilişkiniz bile yokken kısıtlamaya kalkmış, çocuk gibi misilleme yapmış, bir nevi psikolojik baskı yapmış. Sizi kıskandığını da düşünmüyorum baştan üstünlük kurmaya çalışmış.
Bu kişiyi geride bırakın derim.

Aman püsürüklü bostan
Başına bela mı arıyon bırak o adamı hayatını yaşa, eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz bu da ergen bırı herhalde

Öyle mi diyorsunuz. Ben de zaten zaman geçsin diye uğraştım. Neyse ya gitsin o zaman. Unutursa gelsin unutmazsa güle güle.

Evet istediğini yaptırma amaçlı her yolu denemiş. Ama kıskanmıyor mu bilmiyorum. Belki bilerek abarttı. Neyse zaten olmadı. Kendi kendini bıraktı geride.

Aman püsürüklü bostan
Başına bela mı arıyon bırak o adamı hayatını yaşa, eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz bu da ergen bırı herhalde
Evet ilerde de başka şekilde zorlayacak belki. Bakalım doğrusu bulacak mı merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…