- 20 Mart 2019
- 788
- 1.173
- 63
Ben hemen asigim diyenlere inanmiyorum zaten esime de inanmamistim en basta :) ask sevgi zamanla oturuyor. Ama sizi birileriyle kiskandirma durumlari biraz cocukca olmus israrla devam ederse bu tavirlarina cok da saglikli bi iliski olmaz. :/Beni daha önce görmüş hep beğeniyormuş ama tanışmıyorduk. Tüm olaylardan sonra aynı ortamda denk gelip tanıştık. Bana duygularını açtığında bence ses tonu gerçekti. Zaten yanımda heyecanladığı da çok belli. Sana adım atmam için tek bir adımın bile yok çekiniyorum dedi. Ben bir şey diyemedim hiç. Sana aşık mıyım bence değilim dedi ama benden tepki alamadığı için mi onu kestiremedim. Gerçi hemen aşığım diyenleri de gördük sonu hiç iyi gelmiyor onların da.
Evet açık açık kaç yaşındasın sen de dedim aslında. Uykum kaçtı yine boş yere. Neyse bakalım ne olacak. Yarın da o kızın olduğu bir grup planı yapmışlardı bana da gel dedi hayır dedim. Artık ona da gider rahat rahat. Çıldırmasam iyi burda. Şimdiden sağlıksız gerçekten. Vazgeçmezse düşünemiyorum.Ben hemen asigim diyenlere inanmiyorum zaten esime de inanmamistim en basta :) ask sevgi zamanla oturuyor. Ama sizi birileriyle kiskandirma durumlari biraz cocukca olmus israrla devam ederse bu tavirlarina cok da saglikli bi iliski olmaz. :/
Kesinlikle o hatayi ben de cok yaptim hala da zaman zaman yapiyorum iste cenemizi tutamiyoruz. Ya biraz da belirsizlik yoruyor o yuzden sorup fikirler almak istiyorsun ama yanlis.Evet yazarsa sakinleşeceğim sanırım. Beni biraz da kız arkadaşlarım da gaza getirdi. Hep hatam bu zaten bir daha anlatmam deyip her şeyimi arkadaşlarıma anlatıyorum iyice sinirlenip çıkıyorum. İnşallah yazar yine ben üzüldüm çünkü. Çok teşekkür ediyorum gerçekten.
Çok da dusunup kafani yorma, hersey olacagina variyor.Evet açık açık kaç yaşındasın sen de dedim aslında. Uykum kaçtı yine boş yere. Neyse bakalım ne olacak. Yarın da o kızın olduğu bir grup planı yapmışlardı bana da gel dedi hayır dedim. Artık ona da gider rahat rahat. Çıldırmasam iyi burda. Şimdiden sağlıksız gerçekten. Vazgeçmezse düşünemiyorum.
Öyle canım tekrardan çok teşekkürler. Hayırlısı olsun ne diyeyimÇok da dusunup kafani yorma, hersey olacagina variyor.
Cok heycanli bir iliski degilmis demekKızlar iyi geceler. Muhtemelen cümlelerim bozuk ve anlamsız olacak çünkü ağlasam mı ne yapsam kanım çekildi yine.
Ne zamandır yazmıyordum. Yine bir derdim var soluğu burda aldım.
Benle ilgilenen biri var. Beni gerçekten çok beğendiğini heyecanlandığını biliyorum. Hakkımda bir sürü şey araştırmış. Daha dün açıldı bana ama öncesinde zaten duymuştum böyle olduğunu. Yaklaşık 1,5 aydır falan tam tanışıyoruz. Bunun 6 ay önce ilişkisi bitmiş. 2 ay önce barışmak istemiş kız kabul etmemiş. Malesef uzun süreli ilişki bir de. Bu çocuk beni çok kıskanıyor sürekli konumuz başka bir çocuk itiraf etmeden önce de ima ediyordu hep. X kişisine sinir oluyorum diye. Karşıt olarak beni kıskandıracak diye başka birini önüme sundu. Bir kız arkadaş. Bu kız arkadaş da her dakika bunu çağırıyor her yere. Ben artık çıldırdım. Yeter istemiyorum dedm. X le görüşmezsen görüşmem dedi. Xle benim 1 aylık bir kursumuz var haftada bir gün 1 saat. İptal edemem dedim. Et ben sana yenisini bulurum dedi. Nasıl yapayım dedim. Sen bilirsin tek taraflı adil değil sen vazgeçmezsen ben de vazgeçmem o da benim arkadaşım dedi kız için tamam konuşmayalım diyorsan konuşmayalım numaramı sil tamam ben silmem görünce de selam veririm ben beklerim ama sen o kızla bir şey olmadığını anladığında çok geç olacak dedi. Ben bir şey demeyince geri adım atmayınca sana xle mutluluklar dedi . Peki dedim kapattık. Ya nolur akıl verin. Ne yapayım ben. Kıskandırmaya uğraşan o en son istediği oldu delirtti beni. Ama benim de diğer erkek arkadaşla asla görüşmemi istemiyor. Yine kaldım öylece ya. Hiç beceremiyorum bu işleri ben
Daha başlamamıştı ki ilişki değildi zaten.Cok heycanli bir iliski degilmis demek
Konuşma yanına gelirse kov diyecek. Ben öyle anladım. Ben de çok şaşkınım.İlerde evlenip işe girdin diyelim ben iş yerindekilerin sana ilgisi olduğunu düşünüyorum istifa et mi diyecek ?
Aman püsürüklü bostanKızlar iyi geceler. Muhtemelen cümlelerim bozuk ve anlamsız olacak çünkü ağlasam mı ne yapsam kanım çekildi yine.
Ne zamandır yazmıyordum. Yine bir derdim var soluğu burda aldım.
Benle ilgilenen biri var. Beni gerçekten çok beğendiğini heyecanlandığını biliyorum. Hakkımda bir sürü şey araştırmış. Daha dün açıldı bana ama öncesinde zaten duymuştum böyle olduğunu. Yaklaşık 1,5 aydır falan tam tanışıyoruz. Bunun 6 ay önce ilişkisi bitmiş. 2 ay önce barışmak istemiş kız kabul etmemiş. Malesef uzun süreli ilişki bir de. Bu çocuk beni çok kıskanıyor sürekli konumuz başka bir çocuk itiraf etmeden önce de ima ediyordu hep. X kişisine sinir oluyorum diye. Karşıt olarak beni kıskandıracak diye başka birini önüme sundu. Bir kız arkadaş. Bu kız arkadaş da her dakika bunu çağırıyor her yere. Ben artık çıldırdım. Yeter istemiyorum dedm. X le görüşmezsen görüşmem dedi. Xle benim 1 aylık bir kursumuz var haftada bir gün 1 saat. İptal edemem dedim. Et ben sana yenisini bulurum dedi. Nasıl yapayım dedim. Sen bilirsin tek taraflı adil değil sen vazgeçmezsen ben de vazgeçmem o da benim arkadaşım dedi kız için tamam konuşmayalım diyorsan konuşmayalım numaramı sil tamam ben silmem görünce de selam veririm ben beklerim ama sen o kızla bir şey olmadığını anladığında çok geç olacak dedi. Ben bir şey demeyince geri adım atmayınca sana xle mutluluklar dedi . Peki dedim kapattık. Ya nolur akıl verin. Ne yapayım ben. Kıskandırmaya uğraşan o en son istediği oldu delirtti beni. Ama benim de diğer erkek arkadaşla asla görüşmemi istemiyor. Yine kaldım öylece ya. Hiç beceremiyorum bu işleri ben
Öyle mi diyorsunuz. Ben de zaten zaman geçsin diye uğraştım. Neyse ya gitsin o zaman. Unutursa gelsin unutmazsa güle güle.Aklı hala eskisinde zaten o belli. Sizi de heyecan olarak görüyor. Açmış radarları ilk ışığa koşmuş. Unutmaya çalışıyor sadece. Kıskançlıktan öte kısıtlamak için dahi senaryo kurmuş. Çok samimiyetsiz geldi gözüme. Arkadaşını kullanan biri sizi de kullanıyor olabilir. Onu da geçtim oyun oynar gibi 'bir sen bir ben' demek çok saçma. Sen x i çıkar ben de y yi çıkartayım müthiş.... Her olayda beklenti ile mi hareket edeceksiniz? Çirkin. Bu ilişki rahatsız edici.
Evet istediğini yaptırma amaçlı her yolu denemiş. Ama kıskanmıyor mu bilmiyorum. Belki bilerek abarttı. Neyse zaten olmadı. Kendi kendini bıraktı geride.Anlamadım ben bana tekrar yazsın istiyorum demişsiniz... Yazarsa yine görüşecek misiniz?
Sizi ilişkiniz bile yokken kısıtlamaya kalkmış, çocuk gibi misilleme yapmış, bir nevi psikolojik baskı yapmış. Sizi kıskandığını da düşünmüyorum baştan üstünlük kurmaya çalışmış.
Bu kişiyi geride bırakın derim.
Evet ilerde de başka şekilde zorlayacak belki. Bakalım doğrusu bulacak mı merak ediyorum :)Aman püsürüklü bostan
Başına bela mı arıyon bırak o adamı hayatını yaşa, eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz bu da ergen bırı herhalde
Öyle mi diyorsunuz. Ben de zaten zaman geçsin diye uğraştım. Neyse ya gitsin o zaman. Unutursa gelsin unutmazsa güle güle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?