İnat Yüzünden

Ben 89 modelim ve bu yeni sürümün aşk çıkmalarını anlamıyorum. Yol ver ya bu aşk mı? La havle
Ben de düzgün aşk istiyorum. Keşke düzgünü gelse de yaşasam. Zaten kendi tribe girdi. Tamam kabul ediyorum konuşmayalım. Haksızlık ediyorsun.Anladığında geç olacak bla bla. Kapattık telefonu. Yol aldı yani.

Kıskanclığını biryere kadar anlayabilirsiniz, size olan sevgisindendir etrafınızda o kisiyi görmek istememesindendir belki ancak karsı atak yapıp baska biriyle takılması bence tamamiyle olumsuz bir durum..

Kıskanclığını biryere kadar anlayabilirsiniz, size olan sevgisindendir etrafınızda o kisiyi görmek istememesindendir belki ancak karsı atak yapıp baska biriyle takılması bence tamamiyle olumsuz bir durum..
Zaten beni de yoran karşı atakları oldu. Gezmeyi çok seviyor bunu biliyorum gezsin ama o kızdan uzak dursun istiyorum. Her sen durursan durcam dediğinde daha da sinirleniyorum ister istemez güvenim azalıyor.

Bu kadar kısıtlanmak mutsuz eder seni çok değişik hesaplar peşinde
Zaten daha ilişkimiz olmadan onu aldattığım hissini yaşattı bana. Gözünün önünde çocukla yemeklere gitmişim, gülmüşüm eğlenmişim vs vs.
Ama içimde bir histe onu saf buluyor ki saf değil muhtemelen bilmiyorum. Devam etmek istiyor bir yanım. Ya da bana özel hissettirdi belki. Çok düşünceli davranmasa da sözleriyle biraz.

Son düzenleme:

Çıkar bu adamı hayatından. Baksana sana resmen iftira atıyor. ''X'le mutluluklar '' ne demek ?
Seven adam böylemi yapar? Karşısındakinin hayatını zorlaştırır mı kolaylaştırır mı ?
Daha ilişkinin başında böyleyse sen bu adamdan çok çekersin söyleyeyim...

Başına buyruk tavrı ve saçmalamalarıyla işi zorlaştırdı. Benim başta işime geldi ne kadar süre geçse eskisi üzerine o kadar iyi diyordum çünkü. Ama saçmalamaların dozajını azaltmayınca dayanamadım artık. O da reste rest çekti. Gitsin bakalım. Değişmeden gelecekse zaten zor ama bu kadar baskıcı biri değişir mi bilmiyorum sanırım beklemem saçma.

niye ki? diğer çocuğu yedekte mi tutuyorsunuz?
ne fark eder sizin için?
o benim normal bir arkadaşım, dediğiniz arkadaşınızdan neden güvenince vazgeçiyorsunuz?
bence birbirinizi bulmuşsunuz.
biri sizi kıskandırmak için bir kızın arkadaşlığını kullanıyor, işine gelmediği an selamı sabahı kesecek,
diğeri de arkadaşım diyor, sevgilisine güvenip güvenmemesine göre koz olarak kullanıyor.
bu kadar çocukça ilişkiler lisede falan olur.

Yedekte tutma işini son yapacak insanım niye biliyor musun yedeklemeye çalışan eski sevgilim yüzünden aylarca yemeden içmeden kesildim. Lütfen düzgün konuşun. O çocuğun bana öyle yanaşmadığını bildiğim için şu an konuşmayı kesmek için sebebim yok diğeri sevgilim bile değil bu kadar kıskanması gerçek mi onu anlamaya çalışıyorum. İlerde sevgilim olursa ve diğer çocuk dediği gibi beni sürekli her yere çağırmaya devam ederse bu bize zarar verir tabiki şu anki kadar rahat arkadaşlık edemem.

o zaman kız neden sizin için problem? ikinizi de sürekli bir yer çağıran karşı cins arkadaşlarınız var.
sizinkinin olması yanlış değilse onun olması da değil.
siz her çağırdığı yere gidiyorsanız, o da her yere çağırabilir.
madem adı konmuş bir ilişkiniz yok.

sevgilim bile değil bu kadar kıskanması gerçek mi onu anlamaya çalışıyorum.
bunu anlamaya çalışırken arkadaşlığınızı kullanıyorsunuz.
siz bunun adına isterseniz başka bir şey diyin.

bir de ben olsam böyle misillemeyle beni yola getirmeye çalışan adama yol verirdim.
siz haşa anlamaya çalışıyorsunuz.

Zaten bu şekilde yaptığı için konuşmayı kestik. Yapacağınızdan çok farklı bir şey olmadı. Arkadaşlığımı hiç kullanmadım kaç kere anlattım öyle bir şey yok diye aynı ortama sokup araları iyi olsun diye de uğraştım. Ama yok sevmedi onu bir türlü. Kızla normalde konuşması problem değildi ama gözüme soka soka misilleme yaptığı için kaç yaşındasın sen ben böyle konuşmak istemiyorum dedim. Eğer kendini düzeltir kızı kullanıp beni kendine çekmeye çalışmazsa insan gibi davranırsa şans vermek istiyorum sadece. O kadar. Neyse teşekkürler yorum için.

Göz boyama olayını iyi yapıyor demek ki

Size karşı net olmayan insanı hayatınıza dahil etmeyin derim ne kadar çocukça davranışlar erkek dediğin biraz ağırlığını koyar. Sidik yarışına girmez. Ayrıca eskisini seviyorum ama seni görünce de heyecanlanıyorum bu nedemek hem pastam dursun hem karnım doysun zihniyeti heralde.

1 ay önce demiş bunu. Arkadaş ne çabuk unuttun daha dün eskisini diyordun deyince yok unutmadım demiş. Bana asla eskisini sevdiğine dair bir şey demedi. Ha der mi zaten demez o ayrı.
Evet yordu boş yere ikimizi de. İlişkiye başlamadan yorulduk çok gereksizdi yaptıkları. Bu şekilde ona boyun eğeceğim sandı. Ama mantıklı sebep olmadan ben niye arkadaşımın günahını alıp mesafe koyayım arama.

Valla tecrübe olarak diyeyim. Eşimle ilk görüşmeye başladığımız da oda 2 yıllık ilişkisini bitirmiş kafası karışıktı son olarak benimle başladığında görüştüğünü söyledi ben ayrılmak istedim ama ikna etti bende bırakamadim 7 yıl oldu bu olay olalı ama hala unutamıyorum içimde yara olarak kaldı psikolojikmen kızı takıntı yaptım mesela kendime. Keşke ayrilsaydim pişmanlık duyuyorum o zaman ayrilmadigima demem o ki kimsenin yara bandı olma 4 yıllık ilişki kolay kolay unutulmaz

Sen niye unutamadın canım eşinin bir davranışı oldu mu sana bunu hissettirecek ?
Evet gitsin başka yara bandı bulsun. Zaten kısmetimdeyse bir şekilde olur herhalde zaman da geçse. Keşke buluşmasaymışım en azından arkamdan benle buluştu diyemezdi. Neyse sağlık olsun bakalım neler olacak. Üzülmek istemiyorum bir kez daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…