inatçı kilolarımıza elveda

Yap cnm inanki ac kalmiosun 3 5 gun kendini tut yeter bide evdekiler ne yiyosa yiyosun bisey olursa ben cvplarim sorularini cesit cesit zaten sec birini
Saol cnm bu konuda morele de cok ihtiyacim var desteklerini esirgemezsen sevinirim
Sabah 8 de
1 kalin dilim ekmek
1 kasik krem peynir
2 haşlanmış yumurta
1 t.k kaymak
1 tk nutella
1 c.k bal
1.c.k tereyag (esim koy urunleri almis biraz yedim )
ara10 cay 1 kurabiye
Ara12 turk kahvesi
3, 5 tane kabuklu fistik
15 te kizim okuldan gelicek
ispanak yemegi
1 dilim kepekli ekmek
1 kasik yogurt
Aksamda hazir manti yapicam bimin makarna bolumundeki etsiz olandan
1 kucuk kase yesem yanindada karnibahar az yagli bir kac tane
Yatmadan oncede 1 yesilcay

Saol cnm bu konuda morele de cok ihtiyacim var desteklerini esirgemezsen sevinirim
Sabah 8 de
1 kalin dilim ekmek
1 kasik krem peynir
2 haşlanmış yumurta
1 t.k kaymak
1 tk nutella
1 c.k bal
1.c.k tereyag (esim koy urunleri almis biraz yedim )
ara10 cay 1 kurabiye
Ara12 turk kahvesi
3, 5 tane kabuklu fistik
15 te kizim okuldan gelicek
ispanak yemegi
1 dilim kepekli ekmek
1 kasik yogurt
Aksamda hazir manti yapicam bimin makarna bolumundeki etsiz olandan
1 kucuk kase yesem yanindada karnibahar az yagli bir kac tane
Yatmadan oncede 1 yesilcay
Canm cok yankis seyler az gbi gorunuo ama hep yagli sekerli yemissin bunlari yerken soyle dusun bunlar beni asla beslemez sadece tekrardan aciktirir

Canm cok yankis seyler az gbi gorunuo ama hep yagli sekerli yemissin bunlari yerken soyle dusun bunlar beni asla beslemez sadece tekrardan aciktirir
cok haklisin cnm sofrada gorunce dayanamıyorum bunlardan kurtulursM ozellikle şekerden birseyler olur seker orucunu bir arastirayim ben görüşürüz cok saol

cok haklisin cnm sofrada gorunce dayanamıyorum bunlardan kurtulursM ozellikle şekerden birseyler olur seker orucunu bir arastirayim ben görüşürüz cok saol
rica ederim cnm ama seker orucunu denem bosver cnku meyveye ihtiyacmz var meyveden hurmadan kayusidan aldgimiz sekerler bizi kurtario

Bir Haftada Dört Kilo Nasıl Verilir?
Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir. Bu işin birinci sırrı su içmekten gelir. Çünkü su vücuttaki ödemi yok etmektedir. Gün içinde iki buçuk litre su tüketmeniz gerekir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

Merhaba arkadaşlar
Bende bugün yoğurt ve patatese başladım. 82 kg da iken yapmadığım diyet kalmadı bunu hiç denememiştim şimdi deneyeceğim cumartesi lahana diyetini bitirdim 1 gün ara verip bununla devam edecğim son 6-7 kilom kaldı ama nedense veremiyorum önceden her diyette en az 3 kg giderdi sanırım vermem gereken kilo azaldıkça zorluyor. 3 gün boyuncada yazacağım. Sizlere kolay gelsin
BAŞLANGIÇ :62.00

Back
X