inatçı kilolarımıza elveda

Slm kizlar nasılsınız ben iyiyim şükürler olsun kv tasindi yanimiza yani ust kata stresten sistim simdide cat kapi geliyor ve igneleyici konuşuyor lafimi esirgemiyorum ama nrreye kadar devam eder bilmiyorum biktim daha simdiden
Neyse velhasil yarin itibariyle elma diyetine başlıyorum hayirlisi olsun hakkimda 81 oldum cok sistim 78 dim kalori syarken
Sizler nasilsiniz birde fazla vaktim olmuyor tablete girmeye oglum hareketlendi onunla ilgileniyorum
N nnnadal , A aaadddaaa , K Karanfil_kokuyor slm olsun sizede

Merhaba canım sağol bende iyim 71 düştüm elimden geldiğince dikkat ediyorum. Kvle işi zor canım allah kolaylık versin. Bende kv aynı binadayım ama öyle.zırtpırt gelmez lafta söylemez çok şükür bi sıkıntımız yok.

pambuk-apla pambuk-apla slm cnm cok kotu olmus yakina tasinmasi biz farkli sehirlerdeyiz geldi mi 2 gun kalir ona ragmen catisabilioruz bnde diyete devam son 5 kilo kaldi ama artik hic ac kalmiorum cok sukur sende cok strest yapma cnm ya

Slm kizlar nasılsınız ben iyiyim şükürler olsun kv tasindi yanimiza yani ust kata stresten sistim simdide cat kapi geliyor ve igneleyici konuşuyor lafimi esirgemiyorum ama nrreye kadar devam eder bilmiyorum biktim daha simdiden
Neyse velhasil yarin itibariyle elma diyetine başlıyorum hayirlisi olsun hakkimda 81 oldum cok sistim 78 dim kalori syarken
Sizler nasilsiniz birde fazla vaktim olmuyor tablete girmeye oglum hareketlendi onunla ilgileniyorum
N nnnadal , A aaadddaaa , K Karanfil_kokuyor slm olsun sizede
Allah yardımcın olsun canım kvnin en iyisi olsa büyük sabır gerekiyor kendi gençliklrini tamamen unutuyorlar onlar melek büyütmüştür zaten kendileride melekmiş ya bizde ne yapsak eleştiriliyoruz bende haftasonu gittim Allah'tan benimle bir sorunları yoktu eşimle sıkıntı yaşadılar ertesi gün eşim toparlanın gidiyoruz dedi çok öfkeli bir süre gitmeyeceğim dedi kendileri bilir baba oğul aralarına giremem sonra düzelirler ben söyleneni yapıyorum ;) bu arada bende fena şiştim ailemin yanına gittim 2 haftada 3 kilo aldım sonunda 80i gördüm artık evimdeyim inşallah daha yavaş kilo alırım seninle saçma sapan diyetler yapmayı özledim kız 5 ay sonra devam :)

A aaadddaaa dualarım seninle canım rabbim aratmadan versin inşallah sen kendini strese sokma senin için en hayırlı zamanda Allah verecektir
K Karanfil_kokuyor Allah a şükür iyiyiz canım Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın
pambuk-apla pambuk-apla çok şükür canım iyiyiz üzüldüğümde tansiyonum fırlıyor ama artık dünya yansa umrumda olmayacak bebeğimi başkaları için üzdüğüme değmez

A aaadddaaa canım benimde doktorum diyetisyene yönlendirecekti ben pek istemedim istediğimi özgürce yiyebileceğimiz en güzel zaman hamilelik diye düşünüyorum nedense
Hehe butun kadinlarin ortak dusuncesi bnde nedense hamileleikte hic yemek istemiorum dogumdan sonra o kilolarla basa cikamam daha bu kadarla basa cikamazken:)
N nnnadal cnm bende özledim seninle diyet yapmayi bugun baslayamadim cnm istemedi keşke sen olsaydin:KK43: seni beklerim hamislik nasıl gidiyor
K Karanfil_kokuyor bravo cnm devam et sana yetisicem inşallah A aaadddaaa kalici kilo ve azim maşallah cnm darisi bana
ins hepimize canm ben gercekten cok ugrastim ama sonunda ac kalmiorum canm da baska bisey istemio o yuzden

A aaadddaaa cim sen seker orucu yapmismiydin yaptiysan listeyi nerden bulabilirim ilgimi cekti de tatli canavarı olarak
N nnnadal hamisligin boyunca umursamaz ol cnm bebegin de anne karninda hissediyor mesela şiddetli korksan birseyden bebek dogunca sicriyor yigenimde gordum bu durumu relax birde benim esimde ailesiyle sık sık kuser bana yariyo bu durum :KK54: sessizligi seviyorum cunku sakin sessiz gürültü ve kargasayi hic sevmiyorum
Bende hamilelikte baya istedigimi yedim zaten sonlara dogru mide agrisindan yiyemiyorsun hamileleginin tadini cikar en guzel aylari 456 yine veririz kilocuklari dert etme ben denicem cesitli diyetleri pozitif olanları beraber yaparız kobay oldum ben
K Karanfil_kokuyor senin yine arkadasin var diyet yapacak benim eltim benimle ayni kiloda ama yok hic katılmıyor bana yaza dogru veririm diyor cuma yarismasini bir arastirayim liste falan varmi yoksa herkes kafasına goremi diyet yapıyor

Ornek listen varmi 1 haftalik yada 1 aylik bir yerden baslamak lazım A aaadddaaa
Var canim her sabah bi veya 2 yumurta 1 dilim ekmek 3 parmak peynir istersen 2 ceviz istersen 4 5 zeytin yada bir tatli kasigi tereyag ara ogun meyve oglen evde ne varsa 6 7 kasik salata yogurt bir dilim ekmek ikindi sutlu kahve 8 badem veya 3 hurma 8 bademle veya 3 kayisi 8 bademle veya bir bardak ayran bir avuc leblebi veya bir bardak auran 2 ceviz aksam da yune evde ne varsa et varsa 4 kofte kadar salata ayran bir dilim ekmek yatmadan once bir meyve veya bir bardak sut genelde boyle

Var canim her sabah bi veya 2 yumurta 1 dilim ekmek 3 parmak peynir istersen 2 ceviz istersen 4 5 zeytin yada bir tatli kasigi tereyag ara ogun meyve oglen evde ne varsa 6 7 kasik salata yogurt bir dilim ekmek ikindi sutlu kahve 8 badem veya 3 hurma 8 bademle veya 3 kayisi 8 bademle veya bir bardak ayran bir avuc leblebi veya bir bardak auran 2 ceviz aksam da yune evde ne varsa et varsa 4 kofte kadar salata ayran bir dilim ekmek yatmadan once bir meyve veya bir bardak sut genelde boyle
cnm ĺisten cok gzl ve saglikli bunu kagida yazip buzdolabıma yapistirayim ve 1 aylik yeminle baslayim en iyisi bu saatte cvp yaziyorsam bende durumlar ciddi

cnm ĺisten cok gzl ve saglikli bunu kagida yazip buzdolabıma yapistirayim ve 1 aylik yeminle baslayim en iyisi bu saatte cvp yaziyorsam bende durumlar ciddi
Yap cnm inanki ac kalmiosun 3 5 gun kendini tut yeter bide evdekiler ne yiyosa yiyosun bisey olursa ben cvplarim sorularini cesit cesit zaten sec birini

Back
X