İnatla bir gün ANNE olacağım !

oynağım hoşgeldın
sinemım sende hoş geldın canım
yasemıncım ollsun canım zaten suprız olucaktı kısmet değilmiş bu aya demekkı

mervecim izin alıp cıkamayacak kadar yogun iş, aslında cok fazla bişey yok da, bugün günü son olan evraklar geliyo ,imza yetkisi de bende olunca cıkamıyorum((

taklit etsinler imzanııı dermişimmmmmmmmm:)) heh 2000. sayfaya gelmişken bende yazayımda hatıra kalsın bariopuyorumnanaktan hepinizi çoook seviyorum kızlaaaarrrŞeniz

hoşbulduk kızlar nasılsınız seher maşallah selene canım bizi sensiz bırakma arada uğra canım
yasemin hayırlısı canım
ayşeee sen ne alemdesin
gülüm nasılsın canım
mervişim sen nasılsın

evet bu ay son gaz çalışmaya devam kızlar.....:))) yaşasın özgürlük :))

hoşgeldin semiramis, aldık bile aramıza)

zeytinim iyi olmaya çalışıyorum, sanırım biraz üşüttüm ben, hem kafayı hem bedeni:))))

merveciiiiiim ben de seni çok seviyorum canım benim, topiğimizin 2000leri hayırlı olsun, 3000e kadar herkes hamiş olsun, 4000de annişler bi da hamiş olsun, 5000lerde şimdi ki hamişler bi da hamiş olsun, bu bööle gitsin inşallah, hepsini saydırmayın ayol bana:roflol:

saol şebocum, fiziki üşütme geçici de diğeri kalıcı sanırım bende:roflol:

gülsüüüm hadi semiramisi de listemize koyalım, şebomun da son adeti nedir ki acaba))

semiramis şebooo sinemm hoşgeldiniz.. iyiyiz cnm biz sen nasılsın? şebo kız neler yapıosn anlatsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…