İnatla bir gün ANNE olacağım !

hadiii kız belli mi olur geliverirse kabulümüz dicen yerimseniben
ahhh nerde o günlerrrrr inşallah diyimmm barii eşim diyorki 1 bilemedin 1.5 sene oldu oldu olmadı yine doktor yollarııııııııakannehir

senin nie dr amca ellemeden gelmio kıız

şöölee diyim efem ilkinde gittik tüm tetkikler vs tamam eh muayenede kaç kerem hiçbi sorun yokk klomen verdi doping hesabıı 3 ay kullandım anaaa kist ama 4. ay ben hamişşşşş soonacımaa ikincide yine doping hesabı iğne takibii ilk denemede yine hamişşş ve alperende 3 ay üst üste iğne takibii doktor bıktı artık olacağı yok 3 ay dinlenin sonra aşılama dediii arada oğluşum geliverdiiiiiiikaydirigubbakcemile3bide sorun olsaymış ne olacaktı bilmemmmmdelikafadulden

bi sene iyidir ayşecim inşallah rabbim kendiliğinden nasip etsin bu sefer:Saruboceq:

canım seni yakaladığıma çok sevindim. umarım herşey yolunda gidiyordur. az kaldı Allah tamamına erdirsin inşallah

beni hatırlarsın belki, senin sayende ovulasyon testlerine başlamıştım. ilk ay çift çizgiyi hiç yakalayamadım. geçen ay digital olanda gülen yüzü yakaladım ama kısmet değilmiş tutmadı.

bu ay reglim yeni bitti çalışmalara devam edeceğiz ve inşallah bu ay olacak. bana dua et olur mu.. annelerin dilekleri kabul olurmuş beni de eksik etme dualarından. almama sen vesile olmuştun testleri. bu ay inşallah hamilelik testinde de çift çizgiyi görmek nasip olur. herşey için tekrar teşekkürler :1hug:

canım benim hatırlamaz olur muyum geçen bende yazacaktım sana ama regl olduğunu okuyunca üzüldüm elim gitmedi inşallah bu ay güzel haberini tebrik etmek için yazarımm.. benimde ikinci gülen yüzde tutmuştu canımm tüm kalbimle diliyorum ki inşallah buay yüzünü güldürsünnnnnn hayırlısıyla sağlıkla evlat sahibi olursun inşallah cnmm:Saruboceq::Saruboceq:

benimde iyi çok şükür zaman çabuk geçsin aralık gelsin diye bekliyorumma.s.

Allah senden razı olsun Mervem çok teşekkür ederim canım.....

inşallah dediğin gibi 2. gülen yüz de tuttururum bu ay :) çok umutluyum nedenini bilmiyorum ama öyleyim işte...

Allahın izniyle su gibi akıp gidiyor zaman. seni tanıdığımdan beri 2 ay geçip gitmiş baksana bacım. yeğenim de sağlıkla gelecek inşallah güzel kızını sağlıkla kucağına aldığın gün benim de karnımda bebeğim olur inşallah :)))))))

benim misafirim geldi de kızlar, kapadım sayfayı, aranızda benim gibi bi hamiş olmayınca pek ilerleyememişsiniz:roflol: :roflol: egoma bakın:roflol:

anaam sivasta yağmur başladı, bu artık mayısa kadar durmaz :roflol: :roflol:

kızlar iyi akşamlar size başım ağrıyor biraz bilgisayara bakamıyorum kendinize iyi bakın...

kızlarr az önce pınarla görüştük msn denn kaydirigubbakcemile3eve gelmişler ikiside çokkk iyiymiş ama ela mervemiz acıkmışş:ecrin_bebek: emzirmeye gitti fazla duramadı hepinize çok çokk selamıı varrrrrrr ve hepinize teşekkür ediyorrr

teşekür ederiz canım haber verdiğin için..pınarada gözün aydın diyelim Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah ...
darısıda bizlere

selam kızlar
oy masallah pınara ve ela merve bebeğe
ben hastanede ziyaretbettim pınarı
kızllar bebisi görmelisiniz melek gibi yumus yumus yer onu teyzesi yer masallah

günaydın kızlar nasılsınız canlarım ben dün akşam 8:30 dan sabaha kadar uyudum ay bugün cuma inş. haftasonu dinlenirim bu hafta yoğun geçti
uykucularr nersesinizzz

gunaydın kızlar böceğim kahvaltısınada ettı geldık bız
herkese hayırlı cumalar dılerim

günaydınlar hayırlı cumalar kızlar

adaşım da pınarla görüşmüş, maşallah erken toparlamışlar anneli kızlı maşallah

günaydın kızlar...adet olmadım hala....sabah test bozuk çıktı yapamadım...pazartesiye kadar olmazsam hcg baktıracağım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…