ahhh nerde o günlerrrrr inşallah diyimmm barii eşim diyorki 1 bilemedin 1.5 sene oldu oldu olmadı yine doktor yollarııııııııakannehirhadiii kız belli mi olur geliverirse kabulümüz dicen yerimseniben
senin nie dr amca ellemeden gelmio kıız
ahhh nerde o günlerrrrr inşallah diyimmm barii eşim diyorki 1 bilemedin 1.5 sene oldu oldu olmadı yine doktor yollarııııııııakannehir
bi sene iyidir ayşecim inşallah rabbim kendiliğinden nasip etsin bu sefer:Saruboceq:
canım seni yakaladığıma çok sevindim. umarım herşey yolunda gidiyordur. az kaldı Allah tamamına erdirsin inşallah
beni hatırlarsın belki, senin sayende ovulasyon testlerine başlamıştım. ilk ay çift çizgiyi hiç yakalayamadım. geçen ay digital olanda gülen yüzü yakaladım ama kısmet değilmiş tutmadı.
bu ay reglim yeni bitti çalışmalara devam edeceğiz ve inşallah bu ay olacak. bana dua et olur mu.. annelerin dilekleri kabul olurmuş beni de eksik etme dualarından. almama sen vesile olmuştun testleri. bu ay inşallah hamilelik testinde de çift çizgiyi görmek nasip olur. herşey için tekrar teşekkürler :1hug:
canım benim hatırlamaz olur muyum geçen bende yazacaktım sana ama regl olduğunu okuyunca üzüldüm elim gitmedi inşallah bu ay güzel haberini tebrik etmek için yazarımm.. benimde ikinci gülen yüzde tutmuştu canımm tüm kalbimle diliyorum ki inşallah buay yüzünü güldürsünnnnnn hayırlısıyla sağlıkla evlat sahibi olursun inşallah cnmm:Saruboceq::Saruboceq:
benimde iyi çok şükür zaman çabuk geçsin aralık gelsin diye bekliyorumma.s.
kızlarr az önce pınarla görüştük msn denn kaydirigubbakcemile3eve gelmişler ikiside çokkk iyiymişama ela mervemiz acıkmışş:ecrin_bebek: emzirmeye gitti fazla duramadı hepinize çok çokk selamıı varrrrrrr ve hepinize teşekkür ediyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?