İnatla bir gün ANNE olacağım !

seherim acaba ağzına koydukları midesini bulandırmıo mu hani fazla geriye itiosa

allah bagışlasın sehercim:)
ben cıkıyorum oglumu okula gonderıcem:)
sonra görşmek üzere..
hoşcakalın kızlar....

valla esracım hatun ağzının tadını bılıyo sabah peynırlı bıskuvulu kahvaltıını yedi meyve püresi yerıne suyunu verdım bu gun kustu cadı şimdi tarhana çorbası var onuda löpletir bırazdan sevıyo ama inşallah kusmaz

kız cadı ya sabah sabah meyce suyu verme bende küçükken öyleymişimsabah sıcak bişi içmesem hep midem bulanıomuş

Hoşbulduk kızlar valla dün kötüydüm başım ağrıyodu migrenim tutmuştu kustum falan baya kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim ama midem çok fena .

herkese hayırlı cumalar kızlar
dün aksam bölük börcük uyudum daa yeni kalktım yahu
cuma günleri gec kallkmayıda sevmiyorum basım kütük gibi ollmus

günaydın adaşım nasılsın
seher geçmiş olsun dişlerinden dolayı ağzına elini falan sokuyosa ondan kusuyo olabilir
sema hoşgeldin aramıza ben sinem
asiş geçmiş olsun canım
afiyet olsun kızlar hepinizeee ben yemeğe gidiyorum

iyiyim canım sağol afiyet olsun

kızlar nihayet pc yapıldı..yeniden aranızdayım..tabi kuzeyden fırsat buldukça...şimdi uyuyo..bakalım ne kadar uyuyacak...sizden ne var ne yok..hiç bakmadım geçmişe...bi bakınıp geleyim..

adaşımm hoşgeldinn cnm tosuncuk olmuş kuzey maşallahhh.. nası gidiyor hayatım gece uykularınız nasıl düzene oturdumu herşey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…