günaydın kızlar...adet olmadım hala....sabah test bozuk çıktı yapamadım...pazartesiye kadar olmazsam hcg baktıracağım......
haydaa bu iştede hayır var yasemin öle diyelim .. inşallah cnm olmazsında kanda baktırırsın:Saruboceq:
yasemıncım mınık bı sleenede sana gelıyo :alkisalkisalkis
napayım cnm ya bugün benimde keyfim pek yok grip olcak gibiyim canım sıkkın buhranlı günümdeyim.. sen neden öle oldun ki hamişlikten pardon ya bendeki soruyada bakseherciiiim yemiyo kusuyo diyon da bi de kusmasa koca genç kız olacak, nasıl da büyümüş maşallah, yürüteçi de hayırlı olsun annesiiiii
yasemincim hayırlısı canım kaç gün gecikti senin? ay inşallah bebiş göbüşündediiir:)
mervecim sen naparsın, ne alemdesin?
ben agrılardan kıvranıyorum, ya iyi bi üşüttüm, ya da klomenle çatlatma iğnesinin yan etkisi, adet sancıları, sırt ağrısı dün gece uyutmadı beni( şimdi de işyerimde elektrik sobasını dibime kadr çektim, kıvranıyorum valla...
lekelenmem başladı adet oluyorum canlarım...
valla ayaklarımı falan genelde sıcak tuttum ama acayip bi agrı yaaadıkkat et ayşem canım ya
:roflol::roflol: git gide beni daha iyi tanıyosunşakkıdı kız şaka bi yana, işlerim olmasa gelmeyecektim yani, yataktan cıkacak gibi deildim...napayım cnm ya bugün benimde keyfim pek yok grip olcak gibiyim canım sıkkın buhranlı günümdeyim.. sen neden öle oldun ki hamişlikten pardon ya bendeki soruyada bak
aman dıkkat edın hatunlar hasta olmayın kızlar ben yarından ıtıbaren 15 gun pek olmaya bılırım eşim izne çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?