İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydınnn kızlaaaaar..

seher yaa bu kız kocamannn olmuşşş her geçen gün fark ediyor :hulya: maşallahhh..
pınarcım sende evine gelmişsin şükürler olsunnn darısı başımıza olsunnkaydirigubbakcemile3

seheeer maşallah selenimize ne tatlı çıkmış yaa....güle güle kullansın yürütecini :))))

seherciiiim yemiyo kusuyo diyon da bi de kusmasa koca genç kız olacak, nasıl da büyümüş maşallah, yürüteçi de hayırlı olsun annesiiiii

yasemincim hayırlısı canım kaç gün gecikti senin? ay inşallah bebiş göbüşündediiir:)

mervecim sen naparsın, ne alemdesin?

ben agrılardan kıvranıyorum, ya iyi bi üşüttüm, ya da klomenle çatlatma iğnesinin yan etkisi, adet sancıları, sırt ağrısı dün gece uyutmadı beni( şimdi de işyerimde elektrik sobasını dibime kadr çektim, kıvranıyorum valla...

napayım cnm ya bugün benimde keyfim pek yok grip olcak gibiyim canım sıkkın buhranlı günümdeyim.. sen neden öle oldun ki hamişlikten pardon ya bendeki soruyada bak
lekelenmem başladı adet oluyorum canlarım...

:gitme: ciddi misin üff yaaa

dıkkat et ayşem canım ya
valla ayaklarımı falan genelde sıcak tuttum ama acayip bi agrı yaaa
napayım cnm ya bugün benimde keyfim pek yok grip olcak gibiyim canım sıkkın buhranlı günümdeyim.. sen neden öle oldun ki hamişlikten pardon ya bendeki soruyada bak
:roflol::roflol: git gide beni daha iyi tanıyosunşakkıdı kız şaka bi yana, işlerim olmasa gelmeyecektim yani, yataktan cıkacak gibi deildim...

aman dıkkat edın hatunlar hasta olmayın kızlar ben yarından ıtıbaren 15 gun pek olmaya bılırım eşim izne çıkıyo

günaydın herkeslere
cumamız mübarek olsun
pınarımız evine güle güle gitmiş maşallah.
seher bu kızın maşallah bide ayşemin demesi hiç kusmasa evlenecek boya gelecek.
yasemin hayırlısı neyse o olsun inşallah canım.
ayşem ağrılarını yerim senin inşallah o ağrılarla beraber bebişin yerleşiyordur.
merve sinem nasılsınız.

izin al git ayşe boşver canından daha mı kıymetli yat dinlen evdee.:umursamaz: bende inan evde olsam çıkmazdım yataktan..
seher sensiz olmaz ah olmaz sensizz olmaazz napcaz kız biz

yok ayşecım bı yere çıkıyoruz bu sene selenle bı yere gımek zor bu ara malum bıde huysuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…