ooh ohh hamileee hamileee delikafaduldenkızlar benim sabah çok az lekelenmem geldi hepsi ooo...çok açık kahverengiydi....şimdi tık yok...hiç böyle olmazdım...
mervecim aramıza hoşgeldin tekrar laptop un yapılmasına sevindim oğluna gelince nasıl kızılır ki ona cnm ya güler yüzlü maşallh
ben şuracıkta kıvrılıp uyusam size zararım olurmu.biride ayaklarımı ısıtsa hiç fena olmaz.
geldim geleli bursadan anca bugün k.çım koltuk gördü...yıka ütüle yerleştir sil süpür yemek yap...aaaaayyy çıldırmak işten değildi...bugün de eltime yemeğe davetliyim...ne düştüyse artık kafasına :)))
senin elti alemm kaydirigubbakcemile3 aman hepimizde var bi alem olmadan olmuyor sanırımlülülülülülü
ikisini bir saydımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3alem bitaneyse yatın kalkın şükredin....ya hepsi bir alem olsaydı :))))
ohh maşallahh valla ben ayda bir görüyorumm çok özledimm:gitme:Mervecim valla en yakın 17 ekimde giderim sanırım onuda kendi doktoruma gitmeyeceğim arada kontrol olduğum bi yer var oraya giderim hemide ilaç yazıdrırım. 26 ekimde renkli ultrasonumuz var 31 ekimde de ayrıntılı bu ay bebeğimi baya görcem
ayşecim yasemincim inşallah bebek sancılarıdır bunlar süpriz yapar bebişler size...
yaaa kızlar ben ateşimi de ölçüyordum her gün bugün 20. günüm dün 36.7 olan ateşim bu sabah 36.4 e düştü arkadaşlar tekrar yumurtluyor olabilirsin yada yerleşme günün olabilir dediler. en geç bi haftaya reglimi bekliyorum ama hala akıntım var. kafam karıştı akıntım olduğu an sağ kasığım kasılıyo neden anlamadım kafamçokkarıştı
bi yorum yapabilir misiniz halime?
ikisini bir saydımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ohh maşallahh valla ben ayda bir görüyorumm çok özledimm:gitme:
canımm seninkide benimkine benzemiş iki kez yumurtlama olabilir benimde bir 15.gün birde 19.gün olmuştu ama yerleşmede olabilir cnm senin.. ben 19.da tuttu diyebiliyorum ultrasonda bebek hep 4,5 gün geri çıkıyor ondan geç döllenme diye tahmin ediyorum.. sen bu gece mutlaka çalış sakın kaçırma
senin elti alemm kaydirigubbakcemile3 aman hepimizde var bi alem olmadan olmuyor sanırımlülülülülülü
merve 2 bide kuzey var onu unuttun kıız ben bebek olmamasına rağmen anca bitirdim işimi allah bebeklilere sabır versin
Mervecim valla en yakın 17 ekimde giderim sanırım onuda kendi doktoruma gitmeyeceğim arada kontrol olduğum bi yer var oraya giderim hemide ilaç yazıdrırım. 26 ekimde renkli ultrasonumuz var 31 ekimde de ayrıntılı bu ay bebeğimi baya görcem
ayşecim yasemincim inşallah bebek sancılarıdır bunlar süpriz yapar bebişler size...
tepik ne kelime yerinden oynatıyor zilli buarada isimde kociş karar vercek inşallah ya elif nisa yada nisanur nisa nasılsa ikisindede var ben farketmez dedim artık karar vercek sizce?evet alem valla...adaşcım senin elif nisa napıyo bakem...tepikliyo mu çok...kıymetini bil bugünlerinin hayatım...sonraki aşama çok meşakkatli...ama çok ta huzurlu ve mutlu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?