hoşgeldın ayşem
hoş geldın duur hadı bakalım gözün aydın
hoşgeldin merveeee2
adaşımm hoşgeldinn cnm tosuncuk olmuş kuzey maşallahhh.. nası gidiyor hayatım gece uykularınız nasıl düzene oturdumu herşey?
Hoşgeldiniz ayşe -- merve
mervecim yok maalesef daha bişey hissetmiyorum biraz daha bekleyeceğim olmazsa göbeğime tık tık vurcam bizim kız uyuyamı kaldı neden sesi çıkmıyo diye :))))
mervem hg diin aman kuzeyi fazla oyuna alıştırma yoksa sonun feci olur gece uyanınca bile oyun ister erkek milleti değilmi yüz vermeye gelmio gerçekten eşin doğru sölemiş allah sabır versin
ne edersiniz hatunlar, kuzeyin annesi laptopun yapılmış canım çok sevindim, bi da bu kadar gitme özlüyoruz biz seni)
benim agrılar devam, özellikle özürdilereyerek söylüyorum tuvalete oturup da kalkınca kasıklarımdaki ağrıdan belimi dogrultamıyorum, ne klomenmiş arkadas((
hoşbuldum canım..yok kız ne oyunu..gece uyanmalarında hiç konuşmuyorum bile..gece gündüz ayrımını yapsın diye...dün gece sallıyorum uyusun diye benim çatlak çocuğum ağzı bi karış açık gülüyo...gelde kız şimdi buna...
saol hayatım..valla hep aklım burdaydı şükür kavuşturana...kocişim saolsun o yaptı valla...sanada geçmiş olsun canım..hamişlikten olsa gerek bu ağrılar...inşşşşaaalllaaaaah...
:roflol::roflol: yeriim ben onuu yaa o gülünce bende dayanamam gülerim valla
hoşgeldin canım tekrar aramıza...enişte sayesinde döndün demek eline sağlık eşinin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?