İnatla bir gün ANNE olacağım !

anam bunlarda geldı gecmiş okumaya kızlar ben selen uyandımı çıkıcam kayganam aradı eşimin halasına gıdıcekmişik eşimde aradı akşam halı saha maçı varmış eve gec gelıcekmiş yanı kızçemle ben başbaşayız (((

hoşgeldın ayşem

geldim gidiyorummmmm
komşum çağırdı ona geçecem birazdannn valla demin biraz geçmişe baktım -tam yazarkene biri uyandıı acıkmışşşcokacimcoook:ecrin_bebek: sonra da iş vs devamını da okuyamadımm önemli bişi varsa hemen yazıverin gitmedennn-aklımda sadece selenim kalmışşş maşallah kız hızlı şöför olacak kerataaakaydirigubbakcemile3
inatçı annelerim hami$lerim ve anne adaylarımmm hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

asiş hissetmeye başladın mı azda olsa bişiler?

seher kız ne güzel oh kafa dinle kuzucunlaa uzat ayaklarınıı al eline tv kumandasını bi elinede çayını selenide koy yürüteçe gezinsin opuyorumnanaktan

hoş geldın duur hadı bakalım gözün aydın

hoşgeldin merveeee2

adaşımm hoşgeldinn cnm tosuncuk olmuş kuzey maşallahhh.. nası gidiyor hayatım gece uykularınız nasıl düzene oturdumu herşey?

Hoşgeldiniz ayşe -- merve

hoşbulduk canlarım... kuzey koca dana oldu valla adaşım...yarın dr amcası nasıl görcek bakalım..uykularımız daha düzene girmedi yaa...bazı gece erkenden uyurken bazen de 1 e 2 ye kadar uyanık kalıyo...dün gece 1.5 tu uyuduğunda..eşim yatarken öpüyo beni hadi allah rahatlık versin diyo..arkasından da bi de sabır versin diyoo kaydirigubbakcemile3

mervecim yok maalesef daha bişey hissetmiyorum biraz daha bekleyeceğim olmazsa göbeğime tık tık vurcam bizim kız uyuyamı kaldı neden sesi çıkmıyo diye :))))

mafoldumben amanınn biz neler yaşıcaz acep şimdiden uykusuzz her gecee başladı.. ya ayağım ağrı sağa yatmak isterim ozaman vicdan azabı çekip sola dönerim bütün gece sağ sol sağ sol geçiyorkaydirigubbakcemile3

mervecim yok maalesef daha bişey hissetmiyorum biraz daha bekleyeceğim olmazsa göbeğime tık tık vurcam bizim kız uyuyamı kaldı neden sesi çıkmıyo diye :))))

tatlı yiyip sola yada sırt üstü uzanmayıda dene bakalım ne yapcak zillii :hulya:

mervem hg diin aman kuzeyi fazla oyuna alıştırma yoksa sonun feci olur gece uyanınca bile oyun ister erkek milleti değilmi yüz vermeye gelmio gerçekten eşin doğru sölemiş allah sabır versin

ne edersiniz hatunlar, kuzeyin annesi laptopun yapılmış canım çok sevindim, bi da bu kadar gitme özlüyoruz biz seni)

benim agrılar devam, özellikle özürdilereyerek söylüyorum tuvalete oturup da kalkınca kasıklarımdaki ağrıdan belimi dogrultamıyorum, ne klomenmiş arkadas((

mervem hg diin aman kuzeyi fazla oyuna alıştırma yoksa sonun feci olur gece uyanınca bile oyun ister erkek milleti değilmi yüz vermeye gelmio gerçekten eşin doğru sölemiş allah sabır versin

hoşbuldum canım..yok kız ne oyunu..gece uyanmalarında hiç konuşmuyorum bile..gece gündüz ayrımını yapsın diye...dün gece sallıyorum uyusun diye benim çatlak çocuğum ağzı bi karış açık gülüyo...gelde kız şimdi buna...

saol hayatım..valla hep aklım burdaydı şükür kavuşturana...kocişim saolsun o yaptı valla...sanada geçmiş olsun canım..hamişlikten olsa gerek bu ağrılar...inşşşşaaalllaaaaah...

:roflol::roflol: yeriim ben onuu yaa o gülünce bende dayanamam gülerim valla

saol hayatım..valla hep aklım burdaydı şükür kavuşturana...kocişim saolsun o yaptı valla...sanada geçmiş olsun canım..hamişlikten olsa gerek bu ağrılar...inşşşşaaalllaaaaah...

hoşgeldin canım tekrar aramıza...enişte sayesinde döndün demek eline sağlık eşinin:)))

mervecim aramıza hoşgeldin tekrar laptop un yapılmasına sevindim oğluna gelince nasıl kızılır ki ona cnm ya güler yüzlü maşallh

ben şuracıkta kıvrılıp uyusam size zararım olurmu.biride ayaklarımı ısıtsa hiç fena olmaz.

kızlar benim sabah çok az lekelenmem geldi hepsi ooo...çok açık kahverengiydi....şimdi tık yok...hiç böyle olmazdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…