İnatla bir gün ANNE olacağım !

tepik ne kelime yerinden oynatıyor zilli buarada isimde kociş karar vercek inşallah ya elif nisa yada nisanur nisa nasılsa ikisindede var ben farketmez dedim artık karar vercek sizce?

ya bu kocişler isime karışmasa olmuyo...benimkide 3 isim getirdiydi önüme al seç diye...sonrada sen seçtin ya kuzeyi diyo kaydirigubbakcemile3 aslında sonradan ısındım oğluşumun ismine... bence elif nisa..ama nisanur olursa tek ism çocuğun aklı karışmaz...iiside güzel adıyla yaşasın minik kelebeğimiz...

daha bugün gittim sigortaya..benim yaramaz erken geldiği için daha az alıcam..1040 lira...salı günü alıcam ptt den...

hadi ya ozaman fark ediyormuymuş hım doğru ya gün olarak düşünüyorlar sorada adaşım işyeriyle konuş kovmuş gibi yapsınlar işsizlik maaşı alırsın vereliniortak

hadi ya ozaman fark ediyormuymuş hım doğru ya gün olarak düşünüyorlar sorada adaşım işyeriyle konuş kovmuş gibi yapsınlar işsizlik maaşı alırsın vereliniortak

ard arda ödenen pirimlerim yeterli değil işsizlik maaşı için diye biliyorum...3 ay ödendi doğumdan önce..sonra zaten hep raporluydum...kaç ay lazım işsizlik için acaba?

ay dilimi ısırayım benim kuzu 2 saattir aralıksız uyuyo...gündüz uzun zamandan beri bu kadar uyumazdı...ama kıpırdanmaya başladı bile...

merve 2 son 3 sene içinde 600 gün ve son 4 ay full yani 30 gün yatmış olması lazım die biliom değişmediyse

merve 2 son 3 sene içinde 600 gün ve son 4 ay full yani 30 gün yatmış olması lazım die biliom değişmediyse

saol hayatım..demekki bana yaramıyo bu işsizlik maaşı...zaten kaç aydır yatarak maaş alıyom...artık yeter daaa...

meraba arkadaşlar nasılsınız
ben yine yeniden test yaptım sonuç negatif paztsiye kadar gelmezse kan testi yaptırıcam artık

semacım öle yaparsın cnm belki bebebktendir belkide başka bişeydendir gecikmen en azından ptesiye kadar netleşir. ben bişey diyemiyorum 2 ayda bir adet oluyordum günüm diyebileceğim birgünüm yoktu çünkü. hep gecikirdi. inşallah bebiştir de sevindirir seni cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…