İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın canlarım...hayırlı pazarlar hepinize...ben hala olmadım çok az açık kahve lekelenmem oldu hepsi ooo..yarın sabah randevu aldım dr a gideceğim beta baktırmak için...bakalımm ne çıkacak....

günaydın canım. hepimiz güzel bi pazar geçiririz inş canımmm opuyorumnanaktan
bende hala regl olmadım yarın sabah kan testi yaptırmaya gideceğim artık inşaallah küçük meleklerimiz bizimledir :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar en iyi ihtimal adetime 4 gün var sabah evde test yaptım negatif çıktı sizce erken mi yaptım yoksa umudumu keseyim mi (

kızlar en iyi ihtimal adetime 4 gün var sabah evde test yaptım negatif çıktı sizce erken mi yaptım yoksa umudumu keseyim mi (

bekle canım ya niye umudunu keseceksin ki
benim adetim 4 gün geçti benim testlerde negatif çıktı ben bile umudumu kesmiyorum
Rabbim inşaallah bu ay yüzümüzü güldürsün :Saruboceq:

aman allahım yazılara bak, sitare sema yasemin inşallah hamişsiniz canlarım yaaa, yarın sabaha 2 hamiş haberi duyarız allahın izniyle, bir kaç güne de sitare ile benim müjdemi veririz

aman allahım yazılara bak, sitare sema yasemin inşallah hamişsiniz canlarım yaaa, yarın sabaha 2 hamiş haberi duyarız allahın izniyle, bir kaç güne de sitare ile benim müjdemi veririz

hoşgeldin tatlım
saol inş güzel haberler veririz bi kaç güne :)

slm kızlar nasılsınız? biz elamervemle çok iyiyz,alıştık birbirimize ama ufak tefek sıkıntılarımız var, mesela emzirmek için saatlerce uğraşıyoruz yapmadığımız şey kalmadı uyanmıyor bazen hiç ve bi gecede gögsüm süt doldu almadı mememi ben agla agla mahvoldum, annem yazık beni sakinleştirmeye çalıştı, dün ilk kontrolümüze gittik allha şükür iyiymiş kızım, sarılık falan da olmadı, mememide silikon meme ucuyla aldı ama hala uyadırmakta zorluk çekiyorum.karganın yavrusu kendisine şahin görünürmüş ya, o misal çok güzel bi kız bak bak doyamıyorum,ameliyattan ilk çıktığımda bebeğimi kucağıma verdiklerinde "bu benim mi şimdi " diye ağlamışım
ALLAHIM İSTEYEN HERKESE VE TÜM ARKDAŞLARIMA ELİ AYAGI DÜZGÜN SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN HİÇ BEKLETMEDEN, BU DUYGUYU YAŞATSIN İNSALLAH..

VEEE, GEÇMİŞİ ÇOK FAZLA OKUYAMADIM ZAMAN BULAMIYORUM BEBİŞİMDEN, İYİ DİLEKLERİNİZ VE TEBRİKLERİNİZ İÇİN HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER, ARAYIP SORDUĞUNU İÇİN TEŞEKKÜRLER CANLARIM, MUTLULUĞUMU PAYLAŞIP DAHA DA ARTTIRDINIZ, HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM, ALLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞ. ÖPÜYORUZ TEYZELERİİİ
:asigim::ecrin_bebek:

pınaaaaaar canım benim akşam akşam ağlattın beni canım yaaa, insan kuzusuna doyamaz tabi, sağlıklı huzurlu büyütün kızınızı, adıyla yaşasın ve hayırlı evlat olsun sizlere, inşallah emmeye de alışacak prenses,fotoya bakılırsa ne sen kargasın ne de ela merve karga yavrusu, maşallah saçlı maçlı pek güzel bi bebek... çok öpüyorum canım benim....

sema yasemin hadi kızlar yarın güzel haberler verin...topikimiz şenlensin...
pınarcım allah seni meleğine onu da sana bağışlasın...yaşadıklarını çok iyi anlıyorum...ve tüm dileğim burdaki arkadaşlarımın da en kısa zamanda yaşaması..rabbim herkese bu güzelliği yaşatsın inşallah...
bizi babamız gezdiridi bugün...şimdide oğluşumla yalnızız..halı saha maçına gitti kociş...benim küçük erkekim de ana kucağında çığlıklar atıyo..canı sıkılmaya başladı...hadi öptüm güzeller....

günaydın canlarım pınarııım iyi olmanıza sevindim allah analı babalı büyütsün sağlıkla olmayanlarada nasip etsin amin
hadi kızlar müjdeli haberler bekliyoruzzz nerdesiniz

günaydın kızlar, benden müjdeli haber yok da diğerlerinden umutluyum, gögüslerim acayip acıyo arada kasık agrısı da giriyo, 3 günüm var ve geliyo benim kırmızılar

günaydınn canlarımm..
ayşe kızım sabah sabah sende dur ne gelcek benimkiler diyosun aa az gelmicek de sende sona doğru bozuyorsun hee:mymeka:

pınarcımmmm ne güzel yazmışsınn allah seni ve meleğini korusunn meleklerinlee kendine çok iyi bak öpüyorummmm..

gunaydın kızlar
pınarım allah senı meleğine bağışlasın olmayanlarada tez zamanda nasip tsın cnım
ayşe du da 3 gun var canım gelmıcek belkınım nerden bılıyon
sinem mervecim siz nasılsınz

sehercim mervecim sinemcim hoşgeldiniz kızlar
seherim selen nasıl?

sinemcim haftasonu yine temizlikle geçti, bir ara kayınvalideye gitim ki bu benim için olağanüstü bir olay, ayda bir gittiğim için)

merveeem sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…