İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar benim aşkım uyanıyo...bugün bana epey müsade etti sizlerle olmama...artık onunla ilgileneyim..karnı acıkmıştır..sağdığım sütü vereyim...şimdilik bizden bu kadar...

kuzeyi öp benim için merveciğim...
bende çıkacağım birazdan kızlar hala tık yok gelişmelerden haberdar ederim siz<i bakalım ne olacak...iyiakşamlar hepinize....

kızlar herkese iyi akşamlar ve iyi haftasonları baya işim var bitireyim işten çıkamayacam yoksa öptüm hepinizi.

herkese iyi haftasonları iyi istirahatler kızlar, eşimin hataydaki abisi gelmiş kayınvalideye gitmek şart oldu çok mutsuzum(

onun dışında belime yün bir atkı sardım onunla dolaşıyorum, sağ böbreğimde ağrı hala devam ediyo ve gögüslerim de şişti( adete 5 kala oldugu gibi((( geliyo benim kırmızılar az kaldı...

hoşgeldin..
hayırdır canım neden mutsuzsun kayınveliden üzüyor mu seni?
göğüslerin şişmesi bel ağrısı hamiş belirtisi de olabliyor neden kırmızıları düşünüyorsun tatlım.güzel düşün güzel olsun inş.

ya kayınvalideyle sıkıntılıyız da ben o yüzden pek gitmemeye özen gösteririm, ama şimdi mecbur gitmek zorundayım( o yüzden canım sıkkın

kırmızıları da düşünmemeye çalışıyorum, sen nasılsın canım bugün iş mi var evde misin?

selam kızlar ben geldim perşembe günü anca girebildim kimse yok hafta sonu diye sanırım hastalndımben yeni tarih 5 kasım...

işteyim tatlım malesef güya yarım gün ama hiç göremedim
kayınvalideler bazen can sıkıyo haklısın ne kadar iyi de olsalar gelinle kayınvalide çok samimi olmamalılar bence çok muhabbet tez ayrılık getirir misali..az ve öz :)
ben de düşünmemeye çalışıyorum belirtileri hamiş belirtisi denilen bi çok şey var ama ümitlenmiyorum ki hayal kırıklığı olmasın.
zaten bgaliba bende kırmızı kart görcem gibi daha 5-6 gün var ama sivilce çıktı yüzümde cildim yağlandı.sanki adet olcam gibi ağrı giriyo bazen akıntı oluyo gidiyom bakıyom yok bişi kafamçokkarıştı

kızlar bugün şeker yükleme testim vardı 50 grlık malesef yüksek çıktı 100 grlık yapılcak onun sonucuna göre doktor tedavi uygulucak dua edin ya insülin yada diyet umuyorum diyetle düzelebilcek birşeydir.

mervecim canım hakkınızda hayırlısı diye dua edeyim canım çünkü diyetin mi insülinin mi sıkıntılı oldugunu bilmiyorum... anladığım kadarıyla cok yüksek deil fazla cıkan deger sanırım, herşey güzel olacak canım benim, sıkma canını...

ben evdeyim, eşim atölyesine gitti((

adaşım sakın üzülme..bizim ağustos annelerinde kaç tane vardı bi görsen..şeker kızlar diyoduk onlara...valla maşallah nur topu gibi oldu çocukları...diyetle hallettiler..sende biraz dikkat edersen yediklerine oldu bil bu işi...
bende dr uma gittim bugün...herşey güzelmiş..3 aylık korunma iğnelerinden verdi bakalım denicez...kuzeyide götürdük dr a..3.ay kontrolüne...6040 gr.60 cm olmuş minik erkekim...rotavirüs aşımızı da olduk...dr çok beğendi gelişimini oğlumun..mamayı arttır biraz dedi...az yemesine rağmen sütüm yarıyo galiba...bizden haberler bu kadar..şimdi yıkadık kuzuyu...sağdığım sütü verdim cok cok emdi...şimdi ağ uğ babasıyla konuşuyo...bakalım bu gece kaça kadar nöbetçiyiz...

slm kızlarrr nasılsınız işyerinde net kesiliip duruyooo
evden girdim bende nasılsınız adet olan yoktur inş.canlarım

günaydın canlarım...hayırlı pazarlar hepinize...ben hala olmadım çok az açık kahve lekelenmem oldu hepsi ooo..yarın sabah randevu aldım dr a gideceğim beta baktırmak için...bakalımm ne çıkacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…