İnatla bir gün ANNE olacağım !

şimdilik bi yaramazlık yok şükür kızlar eşim evde o yardım edıyoda rahatm yanı 15 gun daha

ooohhh seher valla rahat edersin bi 15 gün, çok sevindim

sitare naptın test yapcan mı? kaç gün var sana?

benim cnm biraz sıkkın kızlar şeker olayına takıldım en zor yanıda şu 3 saatlik yükleme olcak 12 saatlik açlıktan sonra sabah aç karnına kan veriosun sora 3 bardak şekerli su içip 1 saat sonra kan sonra 2.saatte gene kan ve 3.saatte bidaha kan veriyosun. ve buarada su dahi içmek yok. malum hastane ortamı tahmin edersiniz. yarın aklınızda olsun bütün gün hastanedeyim saat 15dede kontrolüm olcak bebek bakalım nasıl? ancak akşama yazabilirim size..

ooohhh seher valla rahat edersin bi 15 gün, çok sevindim

sitare naptın test yapcan mı? kaç gün var sana?

yaw tatlım bnim durum biraz karışık bnm 2 aydır reglim düzensizdi şimdi adet günümü belirleyemiyorum. programım son 3 adet tarihime göre 14 ekim dedi diye o tarihle girdim listeye.dün sabah bi test yaptım negatif çıktı ( bugün itibariyle 2 günüm kalmış oluyo ama 28 gün için hesaplarsam daha 1 haftam var adet günüme..

adet olcakmışım gibi de bi belirti yok. akıntım azaldı.normalde adete yakın hiç sivilcem çıkmazdı svilce çıktı anlamıyorum noluyo

ne yapsam ki??

Günaydın kızlar hayırlı haftala rolsun inşallah.
Mervecim sıkılma canım doktorlar diyet falan uygular bi bakmışın geçmiş bi problem yok . sıkılma bebeğinde sıkılır içinde.
Pınarım gelmiş dualarına amin diyorum inşallah bebeğini sağlıkla büyütür. Biz iyiyiz haftasonu nasıl geçti anlayamadık misafirim vardı 2 gün de de öle işte.
ınşallah bekleyen arkadaşlarımızda hamiştir. sema yasemin bi de ayşe yakındı sanırım sonrada diğerleri hamiş kalsın inşallah

şeymacım hoşgeldın inşallah bebeğin senledir canım
mervecim canım sıkma canını bende yaptırdım gerçi yuksek çıkmadı şükür senınnde yuksek çıkaz inşallah çıkarsada dıet verıyolar canım ve doğumdan sonra geçiyo şeker malum bu gebelık şekeri
valla ayşe bende sevınıyom evde olmasına en azından yardımcı oluyo ama onun yuzunden nete gıremıyom orasıda var yanı şimdi uyuyo uyanınca ya kadar burdayım
gidimde kahvaltıyı hzırlayayım balli ben

oooov mervecim yarın yorucu olacak baya bi senin için, ama hayatım kafanı cok fazla takma hamilelikte gelişebiliyo böyle şeyler ki henüz kesin bir tanı da yok yani, üzme kendini lütfeeeen
hoşbulduk canım
benim adım da şeyma memnun oldum a.s.
ben de memnun oldum şeymacım inşallah hamile oldugunu öğrenicez canım yaaaa

şeyma canım cumaya kadar bekle cuma bidaha test yaparsın bence.

asiyecim öyle yaparım tabiki diyet sonuna kadar da zaten tek yediğim tatlı meyveydi onuda artık yemem napalım yeterki sağlıkla gelsin bebeğimm

hoşbuldum canım
amin inş meleğim gelmiştir

bereketli bol hamiş dolu bi hafta diliyorum hepimize :Saruboceq:

şeyma canım cumaya kadar bekle cuma bidaha test yaparsın bence.

asiyecim öyle yaparım tabiki diyet sonuna kadar da zaten tek yediğim tatlı meyveydi onuda artık yemem napalım yeterki sağlıkla gelsin bebeğimm

öyle yapıcam artık tabi o zamana kadar kırmızı kartı görmezsem

günaydın kızlar....kanımı verdim geldim 11 gibi çıkar galiba...hayırlısı olsun bakalım hakkımda...

sağolun kızlar tek sıkıntımız bu olsun tabiki diyette yaparım herşey bebe için sıpaa..

kızımın adıda son karar olarak babası Nisanur dedi.. gülsüm listeye yazabilirsin artık değişmez diye düşünüyorum:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…