sehercim mervecim sinemcim hoşgeldiniz kızlar
seherim selen nasıl?
sinemcim haftasonu yine temizlikle geçti, bir ara kayınvalideye gitim ki bu benim için olağanüstü bir olay, ayda bir gittiğim için)
merveeem sen nasılsın?
ooohhh seher valla rahat edersin bi 15 gün, çok sevindim
sitare naptın test yapcan mı? kaç gün var sana?
ayrıca hoşgeldin sitare:) canım benim adım ayşe senin nedir?
oooov mervecim yarın yorucu olacak baya bi senin için, ama hayatım kafanı cok fazla takma hamilelikte gelişebiliyo böyle şeyler ki henüz kesin bir tanı da yok yani, üzme kendini lütfeeeenbenim cnm biraz sıkkın kızlar şeker olayına takıldım en zor yanıda şu 3 saatlik yükleme olcak 12 saatlik açlıktan sonra sabah aç karnına kan veriosun sora 3 bardak şekerli su içip 1 saat sonra kan sonra 2.saatte gene kan ve 3.saatte bidaha kan veriyosun. ve buarada su dahi içmek yok. malum hastane ortamı tahmin edersiniz. yarın aklınızda olsun bütün gün hastanedeyim saat 15dede kontrolüm olcak bebek bakalım nasıl? ancak akşama yazabilirim size..
ben de memnun oldum şeymacım inşallah hamile oldugunu öğrenicez canım yaaaahoşbulduk canım
benim adım da şeyma memnun oldum a.s.
şeymacım hoşgeldın inşallah bebeğin senledir canım
mervecim canım sıkma canını bende yaptırdım gerçi yuksek çıkmadı şükür senınnde yuksek çıkaz inşallah çıkarsada dıet verıyolar canım ve doğumdan sonra geçiyo şeker malum bu gebelık şekeri
valla ayşe bende sevınıyom evde olmasına en azından yardımcı oluyo ama onun yuzunden nete gıremıyom orasıda var yanı şimdi uyuyo uyanınca ya kadar burdayım
gidimde kahvaltıyı hzırlayayım balli ben
şeyma canım cumaya kadar bekle cuma bidaha test yaparsın bence.
asiyecim öyle yaparım tabiki diyet sonuna kadar da zaten tek yediğim tatlı meyveydi onuda artık yemem napalım yeterki sağlıkla gelsin bebeğimm
aişim oynakım hoşgeldınız kızlar
günaydın kızlar....kanımı verdim geldim 11 gibi çıkar galiba...hayırlısı olsun bakalım hakkımda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?