İnatla bir gün ANNE olacağım !

yok evet kiloyla alakası ki ben tatlıyıda çok tüketmiyorum diyorum ya meyve dışında pek bişi yemiyorumm

semacım cnm geçmiş olsun hay allah yaa:gitme: inşallah bidaha aya..

yasemin kız direk ara bekletme yemeğe çıkmadan alalım güzel haberleri

kızlar...ben geldim....yasemin kan vermişsin canım..hadi hayırlı haberler getir bize inşallah...semacım rabbim sana da hakkında hayırlı olanı versin canım...allah bigün hepinize yaşatacak bu güzelliği..
adaşcım takma kafana bitanem...diyetle hallolur eminim...olmasa bile insülinle doğuran bisürü arkadaşım var..hadi yarın güzel haber bekliyoz senden..nisanur nasıl bakalım...
oynak beyim...pınarı bi alta geçir artık istersen..ela mervemiz artık bizimle...
kızlar burda olan olmayan herkese selaaaammmm....

kızlar beklerken sonucu benim minikime bakın bi...

Eklentiler

• $SANY2673.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 23
ay maşallah merviş çok tatalı canım
yasemin nerdesin hala çıkmadı mı sonuç kızlar ben öğleden sonra izin aldım banyo wc fayansı lamaya gidecez annemlerle evden girerir öğrenirim inş. güzel haberler gelir
öpüldünüz canlarım

maşallah mervecim tosuncuğuna kız sana benziyo bu çocuk haaa babasını bilmem ama sana benziyo bence maşallah oğluşuna tekrar
yasemin ne gıcıkm yermiş haber yok hala ya inşallah bu kadar bekledik iyi haberdir.

kızlar çıktı sonucum 18,54....çok yüksek değil ( çarşamba tekrar bakalım dedi dr um evet düşük çıkmış biraz dedi....hayırlısı bakalım moralim çok bozuk ....

kızlar ben geldim nasılsınız yasemin bence var bişiler sende allah herkese hayırlısını ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlar çıktı sonucum 18,54....çok yüksek değil ( çarşamba tekrar bakalım dedi dr um evet düşük çıkmış biraz dedi....hayırlısı bakalım moralim çok bozuk ....

canım hayırlı olsun yanlış hatırlamıosam sen korunmayı ay ortasında falan bıraktın ondan değerin düşüktür inşallah

yasemin kız geç döllenmedir belki sonuçta 5 ten yüksekse hamilesin demektir inşallah artar değerlerin cnm benim geçen yıl 3 gün geçmişti günüm 8,99 çıkmıştı ve hamileydim geç döllenme demişti doktor hadi inşallah seninkide öledir cnm

kızlar selam... uzun bir aradan sonra yine ben geldim.. kusura bakmayın bayram öncesinden beri yatmaktayım... Maalesef hafifde olsa bir kanama geçirdim ikizler birazcık üzdü ama şimdilik iyiyiz.. umarım hepiniz iyisinizdir. sizleri özledim.. yeni ve güzel haberler vardır umarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…