İnatla bir gün ANNE olacağım !

hoşbulduk canım.. çok teşekkür ederim ..darısı sana ve tüm arkadaşlara olsun inşallahhhh

emelcim hoşgeldin canım inşallah sıkıntısız bi hamilelik olur bundan sonraki zamanın canım benim,

yasemincim deger yükselmiş anacım, dedikleri gibi geç döllenmedir inşallah canım yaaa hadi hayırlısı

herkese afiyet olsun kızlar

kızlar yaa belim berbat dün evi yıkarken düştüm karnımda ağrıo
mervem 09.10.2009 günü 36,5 ti 2 gündür ateşim 36,1 na dion bu duruma

yasemincim hayırlı olsun tatlım
belirtilerimiz de benziyodu ben de ümitlensem mi acep
günün geçmiş miydi?
bozma moralini inş yükselir canım

Geçmiş olsun esracım dikkat et canımcım
Emelcim hoşgeldin sen ve ikizlerin iyiymiş inşallah hep iyi devam eder. Bizim bebekler nazlı arada bizi korkutmadan duramıyorlar.

yasemin cnm hakkında hayırlısı 2gün sora tekrarlanırsa ozaman iki katına çıkar inşallahh..

esra cnm eğer tekrar yükselirse bu iki günde yumurtladın diye yorumlarız. çünküü yumurtlayınca düşüyor.sen ölçmeye devam et cnm

emelcim hoşgeldin canım...ikiz bebeler seni korkutmuş biraz ama geçmiş olsun canım...benim tosba da korkuttuydu ama bak şimdi kucağımda...allah sanada nasip etsin hayatım...
esracım dikkat etsene kız geçmiş olsun..evin neresini yıkıyodun ki?

ayşe alperen nasıl canım...kuzeyle arasında 10 gün var..seninki abi olmuştur artık..düzene girdimi uykuları gazı....

canım yatak odası hariç komple yıkadım buzdolabını çekerken düştüm

esra geçmiş olsun, evi nasıl yıkadın ben de anlamadım ki...

kuzeyin ve alperenin analarıııı nasılsınız

mervecim kolay gelsin

oynaşım sesin çıkmıyo ya benim de keyfim yerine gelmiyo o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…