tam değil ama girdi sayılırrr seninki nasıll maşallah tosuncuk olmuşşşayşe alperen nasıl canım...kuzeyle arasında 10 gün var..seninki abi olmuştur artık..düzene girdimi uykuları gazı....
kuzeyin ve alperenin analarıııı nasılsınız
merveciiim 2 canım kuzeye maşallah demedim ben canım yaa, allah esirgesin, maşallah nasıl büyümüş
ahan da güzel annemiz gelmiş, pınarcım hoşgeldin cnaım...
yasemincim stres yapma, allahın izniyle bebeğin seninle, hem canım kendin demedin mi bu ay calısmadık pek ümitli deilim diye... bu da ön hazırlık olsun, rabbim bekletmesin inşallah
hoşbuldum aysecim, uykusuzum ama iyiyim, hatta süperim :) sen nasılsın bitanem, yeni haberler var mı ?bol bol dua ediyorum allahım göbüşleri boş bırakmasın inşş
slm kızlar, nasılsınız? yeni hamiş haberi var mı? yasemin kan vermişti sanırım sonuç çıktı mı? diğer günü gelip de ragl olmayanlar, dualarım sizinle, insallah pozitif haber alırsınız kızlar.
mervemm, hayırdır cnm 3 saatlik şeker yüklemesi neden yapılıyo onu anlamadım. bi de bana hiç şeker yüklenmedi yani testi de yapılmadı hiç,hakkında hayırlısı olsun cnm benim.
elamervem uyumuşken bi görüneyim dedim kızlar, uykusuzluktan gözaltlarım morardı ama hiiç şikayetçi değilim :)
biz iyiyizz teyzesiii siz ne alemdesinizzzzzayşem nasılsın canım alperencık nasıl
arada bizdede oluyor öyle canımm:ecrin_bebek:valla ayşecim benimki tam düzeliyo diyom gene bi fasıl geçiyoz gece...beklemedeyim..inşallah düzelcekler...
saol dünür...selen nasıl...benimki mama yiyo..biraz emzirdim ama yetmiyo tosuna...dayadım biberonu sustu..
canımm tam bilmiyorum malum arada geliyom geçmişi okumak desen hakgetire şimdi bile bir elimle oğlumu tutuyom bir elimle yazıyommkaydirigubbakcemile3ama değerin hiçte kötü değil belki geç döllenme olmuştur inşallah meleğin seninledir canımmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:slm canlarım öğlen eve gittim eşim moral verdi sağolsun...3 gün geçti günüm canlarım 9 unda adet olmam lazımdı ama olmadım...beklemekten başka yapacak bişey yok....ama benim çok fazla ümidim yok...hayırlısı olsun hakkımızda...ama artık canım yansın istemiyorum çok yoruldum çok bunaldım kızlar....allah yar ve yardımcımız olsun....
elamervem uyumuşken bi görüneyim dedim kızlar, uykusuzluktan gözaltlarım morardı ama hiiç şikayetçi değilim :)
hş geldın pınarcım
ben çıkıyorum gene kızlar bu seferde koca bebek huysuzlandı mınık olan zaten huysuz offfffffff offffff
pınarıım çok tatlı bi bebişin var biz hastanenin sitesinden gördük allah nazarlardan saklasın o gün doğanlar arasında en tatlı bebiş seninkisi ayy allahım bizede göstersin bu mutlu günleri
yerim senin minik kuzunuuuu pınarcımm:hulya:
cnm 24-28.haftada yapılıyormuş rutin bişeymiş ama 50grlıkta yüksek çıkınca 100 grlık istedi doktor..
sen gözünün altı morda olsa güzelsindirr anneeeee:lepi:
pınarcııım iyiyim canım ben de ayh yaaa anneler hamişler dularınızı eksik etmeyin o kadar ihtiyacımız var ki....
şu 3 gün bi geçseydi beklemek bile strese sokuyo insanı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?