İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayşem yaz daha burda havalar sıcak o yüzden yerleri süpürüp silmek yerine komple yıkadım

anladım esracım kolay gelsin de ama dikkat et allah korusun sen sincap için lazımsın bize)) şaka şaka aman diyim dikkatli ol:))

kız daha iyiyim ama kasığım ağrıo yaa belki yumurtluom da bilmiom ilk kez böle göğüslerim ağrıo

ayşe alperen nasıl canım...kuzeyle arasında 10 gün var..seninki abi olmuştur artık..düzene girdimi uykuları gazı....
tam değil ama girdi sayılırrr seninki nasıll maşallah tosuncuk olmuşşş

kuzeyin ve alperenin analarıııı nasılsınız

iyiyiz canımmm sen nasılsın bakalımmm:1hug:
rahelimm kanamayı dert etme malum bende az acile taşınmadımmm ama bak oğluşum kucağımda seninde meleklerin hep yanında olacak inşallahhhhhhhh

ben anca fırsat buldum temızlıktı selende eşimdi evde 2 bebek var şimdi yanı
aklımda kalanları yazayım
yasemıncım bak bebeğin senınle değerin yukselıcektır inşallah canım benım
şeymacım bakalım sonuç bı gelsin öyle
dünür maşallah damadıma
ayşem nasılsın canım alperencık nasıl
esracım sende dıkkat et kendıne be canım
emelcim ikizler senı uzmuş ama olsun bişicik olmaz allahın ıznıyle
asişim senın kızda benımkı gıbı tembel çıktı desene
ayşem ,gülüm ,siz nasılsınız

valla ayşecim benimki tam düzeliyo diyom gene bi fasıl geçiyoz gece...beklemedeyim..inşallah düzelcekler...
saol dünür...selen nasıl...benimki mama yiyo..biraz emzirdim ama yetmiyo tosuna...dayadım biberonu sustu..

slm canlarım öğlen eve gittim eşim moral verdi sağolsun...3 gün geçti günüm canlarım 9 unda adet olmam lazımdı ama olmadım...beklemekten başka yapacak bişey yok....ama benim çok fazla ümidim yok...hayırlısı olsun hakkımızda...ama artık canım yansın istemiyorum çok yoruldum çok bunaldım kızlar....allah yar ve yardımcımız olsun....

merveciiim 2 canım kuzeye maşallah demedim ben canım yaa, allah esirgesin, maşallah nasıl büyümüş

ahan da güzel annemiz gelmiş, pınarcım hoşgeldin cnaım...

yasemincim stres yapma, allahın izniyle bebeğin seninle, hem canım kendin demedin mi bu ay calısmadık pek ümitli deilim diye... bu da ön hazırlık olsun, rabbim bekletmesin inşallah

slm kızlar, nasılsınız? yeni hamiş haberi var mı? yasemin kan vermişti sanırım sonuç çıktı mı? diğer günü gelip de ragl olmayanlar, dualarım sizinle, insallah pozitif haber alırsınız kızlar.
mervemm, hayırdır cnm 3 saatlik şeker yüklemesi neden yapılıyo onu anlamadım. bi de bana hiç şeker yüklenmedi yani testi de yapılmadı hiç,hakkında hayırlısı olsun cnm benim.

elamervem uyumuşken bi görüneyim dedim kızlar, uykusuzluktan gözaltlarım morardı ama hiiç şikayetçi değilim :)

hş geldın pınarcım
ben çıkıyorum gene kızlar bu seferde koca bebek huysuzlandı mınık olan zaten huysuz offfffffff offffff

hoşbuldum aysecim, uykusuzum ama iyiyim, hatta süperim :) sen nasılsın bitanem, yeni haberler var mı ?bol bol dua ediyorum allahım göbüşleri boş bırakmasın inşş

pınarıım çok tatlı bi bebişin var biz hastanenin sitesinden gördük allah nazarlardan saklasın o gün doğanlar arasında en tatlı bebiş seninkisi ayy allahım bizede göstersin bu mutlu günleri

canım benim yoksa eger bişey beta niye yüksek çıktı...kimyasal gebelik desen değil daha önce yaşadım biliyorum...kafam allak bullak....evet ümitli değildim canım adetimin gelmemesi ve betanın yüksek çıkması kafamı karıştırdı ((

cnm 24-28.haftada yapılıyormuş rutin bişeymiş ama 50grlıkta yüksek çıkınca 100 grlık istedi doktor..

sen gözünün altı morda olsa güzelsindirr anneeeee:lepi:

pınarcııım iyiyim canım ben de ayh yaaa anneler hamişler dularınızı eksik etmeyin o kadar ihtiyacımız var ki....

şu 3 gün bi geçseydi beklemek bile strese sokuyo insanı(

esra geçmiş olsun cnmmm...
ayşemmm hatta ayşelerimmmmmmm nabersiniz?
yasemin geç döllenmedir cnmm doktorun ne dedi 2 gün sonra tekrarlancak dimi

yasemin ya belki geç döllenmiştir sen yarım yamalak korunmuştun değilmi bide ayın ortalarında korunmayı bırakmıştın

ayşem nasılsın canım alperencık nasıl
biz iyiyizz teyzesiii siz ne alemdesinizzzzz

valla ayşecim benimki tam düzeliyo diyom gene bi fasıl geçiyoz gece...beklemedeyim..inşallah düzelcekler...
saol dünür...selen nasıl...benimki mama yiyo..biraz emzirdim ama yetmiyo tosuna...dayadım biberonu sustu..
arada bizdede oluyor öyle canımm:ecrin_bebek:

canımm tam bilmiyorum malum arada geliyom geçmişi okumak desen hakgetire şimdi bile bir elimle oğlumu tutuyom bir elimle yazıyommkaydirigubbakcemile3ama değerin hiçte kötü değil belki geç döllenme olmuştur inşallah meleğin seninledir canımmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

elamervem uyumuşken bi görüneyim dedim kızlar, uykusuzluktan gözaltlarım morardı ama hiiç şikayetçi değilim :)

hoşgeldin taze annişşşşş:1hug:
o morluklardan bizde de varrrrrr:hulya:

hş geldın pınarcım
ben çıkıyorum gene kızlar bu seferde koca bebek huysuzlandı mınık olan zaten huysuz offfffffff offffff

hoşbuldum cnm, güle gülee cnm öpüyorum çok seleni de seni de

pınarıım çok tatlı bi bebişin var biz hastanenin sitesinden gördük allah nazarlardan saklasın o gün doğanlar arasında en tatlı bebiş seninkisi ayy allahım bizede göstersin bu mutlu günleri

saolasın esracım, insallah en kısa zamanda bizlerde sizlerin bebişlerini görcez inşallaaaah

yerim senin minik kuzunuuuu pınarcımm:hulya:
cnm 24-28.haftada yapılıyormuş rutin bişeymiş ama 50grlıkta yüksek çıkınca 100 grlık istedi doktor..

sen gözünün altı morda olsa güzelsindirr anneeeee:lepi:

ablama sormuştum bana neden şeker yüklemesi yapılmadı die,o da çok gerekli değil demişti, dra da hiç sormadım, hayırlısı cnm benim drun yaptır dediyse vardır bi bildiği.ufaklık ne yapıyor, tekmeliyo mu annesi bolcana?
ay bütün güzelliğim gitti, zaten 5 aylık göbeğim hala duruyo tartılmaya da korkuyorum bebekle birlikte sadece 4 kilom gitmişti amaan bebişim iyi olsun da varsın göbüşüm olsun

pınarcııım iyiyim canım ben de ayh yaaa anneler hamişler dularınızı eksik etmeyin o kadar ihtiyacımız var ki....

şu 3 gün bi geçseydi beklemek bile strese sokuyo insanı(

cnm benim 3 gün değil her gün dua edicem hepinize, insallah hamişsindir güzel haberlerle gel insallah cnm benimmm
hihoyyyt

ticker yapmaya çalıştım ama beceremiyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…