slm canlarım ben geldim biz iyiyiz..geçmişi okuyamadım umarım güzel haberler vardır
bende anlamadım yaptırdı benimki zayıfım diye mi acaba kaydirigubbakcemile3 iyikide bakılmış bakalım neyse çaresi artık sağlık olsun bebeğim iyi olsunda
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hoşbuldum aysecim, nasılsın, alperenimiz nasıl, bu arada doğumda ve doğumdan sonra beni yalnız bırakmadığınız için tekrar tekrar teşekkürler, topicle aramda köprü kurup haber verdiniz, allah razı olsun canlarımm
hoşgeldinnnn:1hug:slm canlarım ben geldim biz iyiyiz..geçmişi okuyamadım umarım güzel haberler vardır
bende anlamadım yaptırdı benimki zayıfım diye mi acaba kaydirigubbakcemile3 iyikide bakılmış bakalım neyse çaresi artık sağlık olsun bebeğim iyi olsunda
şeker yüklemesi tahlilinden bahsediyorsun canım sanırım merak etme ben poliklinikte çalışırken 3 kere yapılabiliyordu emin olabilmek için bence enfdişelen me canım:1hug:
hoşgeldin cnm nasılsın? oğluşun nasıl?
pınar ım sana yapımmı ticker
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinnnn:1hug:
canım aslında bakılması gerekiyor hamilelikte şeker çıkıyor çünkü hamilelik diyabeti bilmem duydunuz mu teyzemin kızı çok kötüydü onda çıkmıştı yani anlamak için yüklemenin yapılması şart ben şeşırdım pınar yapmadım deyince ya çıksaydı Allah korumuş yaniiilmaz:
iyiyiz teyzesi senide tebrik etmiştim ama olsun birkez daha diyelim allah analı babalı büyütsün inşallah..çok sık giremediğim için haberdar olamıyorum geride kalıyorum hep...oğlanın odasını bitirdik bir haftadır boyaydı falan derken çok yorulduk ya ama değdi allah sağlıkla doldursun içini diyorum ne diyeyim güzel telaşlar
güzel yapmışın pınar olmuş olmuş
pınarcımm tebrik ederim allah analı babalı büyütsün... resmi bekliyorum buraya koyda güzel kızını göreyim.. ama bende beceremiyorum :)))
yasemin inşallah değerin yükselir ve hamilesindir.. Bu ay güzel haberi ilk veren sen olursun inşallahhh..
mervem merve2cim ayşelerim sehercim gülsümüm şebommm sinemlerim asişim esracım ve unuttuğum kim varsa hepinize yürekten dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?