İnatla bir gün ANNE olacağım !

hoşbuldum aysecim, nasılsın, alperenimiz nasıl, bu arada doğumda ve doğumdan sonra beni yalnız bırakmadığınız için tekrar tekrar teşekkürler, topicle aramda köprü kurup haber verdiniz, allah razı olsun canlarımm

bende anlamadım yaptırdı benimki zayıfım diye mi acaba kaydirigubbakcemile3 iyikide bakılmış bakalım neyse çaresi artık sağlık olsun bebeğim iyi olsunda

bende anlamadım yaptırdı benimki zayıfım diye mi acaba kaydirigubbakcemile3 iyikide bakılmış bakalım neyse çaresi artık sağlık olsun bebeğim iyi olsunda

şeker yüklemesi tahlilinden bahsediyorsun canım sanırım merak etme ben poliklinikte çalışırken 3 kere yapılabiliyordu emin olabilmek için bence enfdişelen me canım:1hug:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm canlarım ben geldim biz iyiyiz..geçmişi okuyamadım umarım güzel haberler vardır
hoşgeldinnnn:1hug:

canım aslında bakılması gerekiyor hamilelikte şeker çıkıyor çünkü hamilelik diyabeti bilmem duydunuz mu teyzemin kızı çok kötüydü onda çıkmıştı yani anlamak için yüklemenin yapılması şart ben şeşırdım pınar yapmadım deyince ya çıksaydı Allah korumuş yaniiilmaz:

hoşgeldin cnm nasılsın? oğluşun nasıl?

iyiyiz teyzesi senide tebrik etmiştim ama olsun birkez daha diyelim allah analı babalı büyütsün inşallah..çok sık giremediğim için haberdar olamıyorum geride kalıyorum hep...oğlanın odasını bitirdik bir haftadır boyaydı falan derken çok yorulduk ya ama değdi allah sağlıkla doldursun içini diyorum ne diyeyim güzel telaşlar

walla bilmiyorum aysecim dr hiç bahsetmedi bana, hatta eltim yaptırmıştı neden benden istemedi diye düşünmüştüm, belki test yapmıştır da hatırlamıyorumdur falan yani, aklım karıştı, iyiki kötü bişi olmamış bana ve kuzuma

saolasın cnm benim, hayırlı olsun odası, sağlıcakla kucağına al ve sağlıcakla büyüt insallah bebeğini cnm benim, darısı tüm isteyenleree lülülülülhihoyyyt

mrh arkadaşlar ben de sizlere katılmak istiyorum.ben naz.burası nasıl bir paylaşım alanı kısaca anlatırmısınız bana.yeni doğum mu yaptınıs .beklemedemisinis.yoksa düşük yapıp tekrar hamile falan mı kalmak istiyorsunus.

kızlar sıpamın fotolarını ekleyemiyorum, msnden yollim de siz ekleyin olur mu teyzeleri, var mı gönüllü??

pınarcımm tebrik ederim allah analı babalı büyütsün... resmi bekliyorum buraya koyda güzel kızını göreyim.. ama bende beceremiyorum :)))
yasemin inşallah değerin yükselir ve hamilesindir.. Bu ay güzel haberi ilk veren sen olursun inşallahhh..
mervem merve2cim ayşelerim sehercim gülsümüm şebommm sinemlerim asişim esracım ve unuttuğum kim varsa hepinize yürekten dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...

saolasın bitaneeem, esra yüklicek şimdi fotoları, sen nasılsın emoşum, bebişler napıyo annesii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…