İnatla bir gün ANNE olacağım !

kıızlar çıktı sonucum 7 ye düşmüş...kimyasal gebelik yaşıosun dedi dr um...kanama yok hala dedşm cuma tekrarlayalım tahlilini ona göre görüşelim dedi....

yasemin diğerleri de kimyasal gebelikti? anlamadım ki nasıl bu oluyo? hiç üzme kendini, biz yanındayız, bu ay zaten beklediğin bişey deildi o yüzden, olumlu düşün, önümüzdeki aylara bakalım canım ...canınız saolsun yeter ki

yasemin hayırlısı neyse bizim için o olsun canım.rabbimizden gelen herşey başımız üstüne.ne yapabilirizki.bir dahaki ay inşallah canım benim.

gitmiştir yasemin dünden sevkini hazırlıyordu, inşallah değeri yükselmiştir, asişimmm yaa asya ismi de sana da cok uyumlu cok güzel olacak, adıyla yaşasın inşallah

sağol ayşecim valla ben düşündüm ismi herkesinde içi ısındı bakalım inşallah herşey iyi olur cnm
Gülsümcüm sağol cnm inşallah size hamiş olursunuz en yakın zamanda sizinde belirtilerinizi şikayetlerinizi konuşuruz burda cnm tabi sen hamile kalınca hiç şikayet etmeyecektin öle sölemiştin ama
:dance:

ilk hamileliğim kimyasaldı diğer 2 sinin 7 haftalıkken kalbi durmuştu...bu tekrar kimyasal....hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo elden....allah razı olsun hepinizden ilginiz için....testler normal çıksada bende bir erde bir sorun var 4 üde şanssızlık yada tesadüf olamazbence....ankaa yada stanbulda iyi bir dr bulup ona gideceğim canlarım...olmuyor böyle...((

evet etmiyecem :lepi::dilcikar::1closedeyes:

evet canım bencede bir yerde bir sorun var.ankaraya git bence.

yasemincim rabbim hakkında hayırlısını versin bitanem tabiki iyi bir doktora gözükmende yarar var hayatım herşey gönlünce olsun

merhaba ben yeni üyeyim allah büyük herşeyin hayırlısı benimde 4 yıldır olmuyor hiç hamile kalamadım sorun eşimde bakalım bizde tüp bebek yaptırabiliriz ancak normal yoldan olmazmış napalım kısmet üzülme canımvereliniortak

yasemin sen nerde yasıyosun ki? ankarada gercekten iyi doktorlar var, imkanın varsa git canım kesinlikle, herseyden önce saglık bu yani...sen hep tek doktora mı gittin? bulundugun yerde baska bi doktora daha görünsen?

yasemin allah hayırlısını versin canım üzülme sağlıla gelecek meleğin inş. ama araştırmanda yarar var hiç genetik test yaptırmışmıydın

kızlar şebodan haber alan var mı
razişte gelmez oldu emel adet oldumu acaba 2. mi yolda hiç haber vermedi

Hülyacım hoşgeldin inşallah tüpbebek çözümünüz olkur ve meleklerine kavuşursun cnm
<yasemincim iyi bir doktora görünmende tabiki fayda var. ben hamileyim biliyosun ama 2 doktora gidiyorum herkes farklı konuşuyo biri diğerinden farklı bişey bilebiliyor sürekli doktorlar doğru mu söylüyo diye kontrol etmiş oluyorum ki hamilelik sürecinden öncede farklı doktorlara göründüm ben hep cnm belki çözülebilen ufak bir sorundur hemen çözülür git başka doktora cnm hakkında hayırlısı olsun cnm benim

selam kızlar nasılsınız....
mervecım canım gecmısolsun neyse sınırdaymış..ama canım dıyetıne dıkkat et ınsallah ınsulıne gerek kelmadan melegını kucagına alacaksın....
asiyecım canım cok sevındım bı prenses daha allah adıyla uzun yasasın saglıkla inşallah....
yasemın canım cok gecmısolsun ..allah buyuk canım uzulme ama bencede tek doktorda kalma inş kısa zamanda saglıkla bebegıne kavusursun

canım ben regl oldum 6 gün gecikmeli olarak :gitme:
umutlarımız bi daha ki aya kaldı
yeni tarihim 6 kasım
inşaallah gelecek ay mutlu son olur bu bekleyiş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…