İnatla bir gün ANNE olacağım !

adaşım bazen bende ara ara az hissediyodum..dr uma sorduğumda içerde büyüyrken bazen 1-2 gün geçiş dönemi olurmuş..hareketleri azalırmış o dönemde..bende endişeleniyodum ama gün içinde hissediyosam önemsemiyodum..sende çok endişe etme...bak tosun paşam uyuyo şimdi benim yanımda...sende alcan kucağına inşallah...mervecim sen doğumdan sonra çalışcan mı?

canımm nasııı tatlı çekiooo kızlaaaaaaar zaten çok severimm kızımm bak ne hallere düştü anacığınn

ayy canım..kıyamam..ama herşey bebelerimiz için..az daha dayan..sonra sütün olsun diye bol bol yersin...

yok adaşım çalışmıcam burdakiler geçen toplantı yaptılar benle devam etcem dedim ama belli de olmaz gibilerinden açık kapı bıraktım onlarda tabi zaten bebeğin ve sizin durumunuza bağlı belkide bırakamazsınız falan dediler tahmin ediyor

ayy canım..kıyamam..ama herşey bebelerimiz için..az daha dayan..sonra sütün olsun diye bol bol yersin...

kazana düşcem doğurunca kaydirigubbakcemile3 gerçi gebelik sonrasında belli bir dönem daha diyete devam ediliomuş sora kalıcı mı değilmi diye tekrar kan tahlili yapılıp normal hayata geçiliomuş:dance:

en güzeli bebeğinle senin ilgilenmen..sabahları uyanıp beni görünce bi gülüşü varki dünyalara değişmem...

kazana düşcem doğurunca kaydirigubbakcemile3 gerçi gebelik sonrasında belli bir dönem daha diyete devam ediliomuş sora kalıcı mı değilmi diye tekrar kan tahlili yapılıp normal hayata geçiliomuş:dance:

inşallah kalıcı olmaz adaşım..aman diyetine harfiyen uy canım...

yok hayatım aynı anasının kuzusu bu kuzey babası okumasında hiç çekmemiş maşallahhh cnmm beniiimmm

saolun teyzeleri...şimdide şişirdi dudakları uyuyo...sabahtan beri mızmızız...

en güzeli bebeğinle senin ilgilenmen..sabahları uyanıp beni görünce bi gülüşü varki dünyalara değişmem...

inşallah kalıcı olmaz adaşım..aman diyetine harfiyen uy canım...

öyle canım tahmin edebiliyorum ya zaten bırakamam bende hassasım ağlarım kesin işe gelip:gitme:

uyuyorum diyete yalnız 3dilim ekmek yazmış mesala okadar çok yiyemiyorum 1yada 2dilim yiyorum herhalde ondanda farketmez :kedi:

nisanur da anneyle büyüyecek yaşasınnn kaydirigubbakcemile2

o kadardan farketmez herhal..

merhaba kızlar ben giremedim ya hem işlerim vardı.hemde kendimi iyi hissetmiyorum galiba üşüttüm.

Valla kızlar ben son ana kadar çalışcam sanırım işyerim arada gelir işleri yaparsın yeni eleman almayalım dedi. arada arada gelip işleri toparlayıp gitcem. Neyseki evim işyerime 5 dk annemler de kayınvaldemlerde yakın biz yardım ederiz dediler yani doğumdan sonrada 2 aylık izinde gelip gidicem ara ara . Şimdilik böle düşünüyoruz bakalım bi aksilik olmazsa

hakkında hayırlısı asişim..işini seviyosan ve gözün arkanda kalmadan bebeğini bırakabileceğin biri varsa neden olmasın..benim kimsem olmadığı için bırakamıyorum...bazende diyorum iyiki çalışmak zorunda değilim...kuzeyimi kime bırakırdım...

Mervecim bende staj yapıyorum ya o yüzden mecburum yoksa bende evde bakmak isterdim cnm neyseki annemde kayınvaldem de bakar eminim gözüm arkada kalmaz biraz benim için zor olcak ama ne yapalım herşey bebeğim için onun geleceği iyi olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…