cok sükür canım sen nasılsın
valla emelcim benimde 3. aydan belliydi..son ayıma girdiğimde daha 1 ay vardı doğuma herkes akşama sabahasın herhalde diyodu :))) sinemcim belli olmasın şimdiden ne güzel işte..sonra öyle ağır geliyoki taşımak...ayaklarımın ağrısından uyuyamıyodum....sabahta üstlerine basmak hakgetire..hoş şimdide durum pek farklı değil...sadece 5 kilo eksiğim..süt olsun diye durmadan yedim ama hiç de yemekle alakalı değil süt olayı..bol sıvı ve sadece bebeğin emmesi bile yeter..ne kadar emerse o kadar süt getirir...benim koca dana emmedi...yani emiyo ama günde 1yada 2kez falan..o da türlü oyunla...neyse iyi olsun da sağıp veriyorum ben de...
canım bende toplamda 3 kilo aldım ama karnım bellii :))) Demekki aynı gidiyoruz..ama ben seni geçerim kilo konusunda yarışa girme :))))))))))
sinemcim senin iç karnın geniştir canım...ilerde çıkar merak etme...
benim oyuncu minnoş uyandı mızıklıyo...onunla ilgileneyim ben...hadi bye...
güle güle mervecim.. bende kaçayım biraz malum işler var..daha sonra gelmeye çalışacağım hepinizi öpüyorum :)))))))))))
ben yedim geldim kızlar ikiz anneleri muhabbet etmiş mervem paşasına bakmaya gitmiş ne kadar hızlısınız maşallah bende yedim iyiyim midem az az ekşiyo gene ama aldırmamaya çalışıyorum
Hakkında hayırlısı olsun semacım.. sıkma canını Allahım yardımcın olsun.. Bende 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek için uğraşıyorum allahıma şükürler olsun ilk denemede tüp bebek ile anne adayıyım.. Darısı sana ve isteyen tüm arkadaşlarıma olsun.....
hoşgeldin canım, doktora görünmedin mi?
yok görünmedim ama 4 ay normal diyolar demi
ah kuzumm kıyamam ya tabi dili yok anlatamıyor annesinee. evet cnmm 3kasımda rapor alcam kaldı 15 günn:lepi::lepi: doğumada sezeryan sayıyorum 8 haftaasositososito ya adaşım buaralar daha doğrusu diyetten sora bebeği daha az hafif hisseder oldum salı sorcam ama genede sanada sorayım dedim..biz kuzeyden anca gelebildik..sabah babamız giderken uyandı sonra yatağa yanıma aldım o yana bu yana döndü uyumadı kalktık bizde..bi kustuki sormayın..sıkıntısı varmış kuzumun..şimdide anca uyudu...vakit nasıl geçiyo anlamıyom bile...
emelim gelmiş..hoşgeldin güzel anne...kuzucukların 15.haftaya gelmiş bile...ay o diil de adaşımın takvimi gördüm bugün inanamadım..30.haftada...2 hafta sonra doğum iznine ayrılcan dimi adaşım...
herkes iyidir umarım...
aminnn cnmm ne güzel duaa :Saruboceq:dua ile çaldım bugün kapınızı.
belki darda belki zorda,
belki de çok mutlusunuz...
yüreğimden Rabbime bir demet dua gönderdim
sizin için.Rabbim sıkıntılarınızı hayır,
mutluluklarınızı daim etsin diye...
cumalarınız mübarek olsun.sevgi ve dua ile!!!...
kasık sancısı asiş oluyor ama arada normalmiş sen genede yaptır tabi.Valla sinemcim doktora sölemedim önceden vazdı geçtiydi yine başladı üşüdüm diye tahmin ediyorum olmazsa yarın bi idarra tahlili yaptırıp doktora gösteririm orada belli olur soğuk falan varmı diye kasıklarıma da arada sancı giriyo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?