İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım bende toplamda 3 kilo aldım ama karnım bellii :))) Demekki aynı gidiyoruz..ama ben seni geçerim kilo konusunda yarışa girme :))))))))))

ay yerim ben onu
sağlıklı olsunda oyuncu minnoş

canım bende toplamda 3 kilo aldım ama karnım bellii :))) Demekki aynı gidiyoruz..ama ben seni geçerim kilo konusunda yarışa girme :))))))))))

kızım iştahım acıldı dün kızlara anlatıyodum pazara gittim balıkcı kedisi gibi yaalandım geldim diye
ama kilo konusunda yarış yapmaya kız niyetim yok zaten 57 kiloyla basladım su an 60 killoyum
göbeklerimizi tokustururus ilerde tabi beni cıkarsakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

sinemcim senin iç karnın geniştir canım...ilerde çıkar merak etme...
benim oyuncu minnoş uyandı mızıklıyo...onunla ilgileneyim ben...hadi bye...

Hakkında hayırlısı olsun semacım.. sıkma canını Allahım yardımcın olsun.. Bende 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek için uğraşıyorum allahıma şükürler olsun ilk denemede tüp bebek ile anne adayıyım.. Darısı sana ve isteyen tüm arkadaşlarıma olsun..
Sinemcim yakına çıkar göbek merak etme.. bende sabahları 59,5 akşamları 60 kiloyum :))))) demekki aynıyız...

güle güle mervecim.. bende kaçayım biraz malum işler var..daha sonra gelmeye çalışacağım hepinizi öpüyorum :)))))))))))

ben yedim geldim kızlar ikiz anneleri muhabbet etmiş mervem paşasına bakmaya gitmiş ne kadar hızlısınız maşallah bende yedim iyiyim midem az az ekşiyo gene ama aldırmamaya çalışıyorum

ben yedim geldim kızlar ikiz anneleri muhabbet etmiş mervem paşasına bakmaya gitmiş ne kadar hızlısınız maşallah bende yedim iyiyim midem az az ekşiyo gene ama aldırmamaya çalışıyorum

kuşum benimde aksamları yemek borumda braz yanma oluyo
aynı sey mi acaba....belki bişeyler vardır iyi gelen....dr una sorsaydın canım

inşallah canım dua ediyoruz bol bol dua etmekten başka bişi gelmiyor elimizden

Valla sinemcim doktora sölemedim önceden vazdı geçtiydi yine başladı üşüdüm diye tahmin ediyorum olmazsa yarın bi idarra tahlili yaptırıp doktora gösteririm orada belli olur soğuk falan varmı diye kasıklarıma da arada sancı giriyo çünkü

ah kuzumm kıyamam ya tabi dili yok anlatamıyor annesinee. evet cnmm 3kasımda rapor alcam kaldı 15 günn:lepi::lepi: doğumada sezeryan sayıyorum 8 haftaasositososito ya adaşım buaralar daha doğrusu diyetten sora bebeği daha az hafif hisseder oldum salı sorcam ama genede sanada sorayım dedim..
aminnn cnmm ne güzel duaa :Saruboceq:
kasık sancısı asiş oluyor ama arada normalmiş sen genede yaptır tabi.

Son düzenleme:
mervecim baktırayım diyorum bişey olmaz sonra bebeğe falan zararlı bişey olur Allah korusun bi baktırayım diyorum

evet ya idrar yolu iltihabıda zararlıymış aman ya doğuralım hayırlısıyla sağlıkla yoksa kafayı yicezkaydirigubbakcemile3

canımm nasııı tatlı çekiooo kızlaaaaaaar zaten çok severimm kızımm bak ne hallere düştü anacığınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…