İnatla bir gün ANNE olacağım !

iyi akşamlar kızlar iyi haftasonları inşallah güzel haberlerle yeni bir haftaya başlarız. ınşallah benim kızımda artık tekmelemeye başlar bu hafta

kızlar topiğimiz 3.sayfaya düşmüş...hiç yakışmadı valla bize...feyzacım budasın sende..nasılsın...biz iyi sayılırız..bugün kuzişe bebelacın havuç elma püresinden tattırdım..aman şapur şupur yedi..görmeliydiniz...ama deneme amaçlıydı..2-3 kaşık sonra bıraktım..anne sütüne devam....

maşallah hızınıza yetişebilene :hulya: aşkolsun yani oku oku uykum geldi...sırnaşık şey
beni sormayıp merak etmeyenlere teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız yinede ben sizi seviyorum
merve2 geçmişe bakıyordum malum iyiyim canım sende iyisin maşallah kuzeyimizde çok şeker yerim ben onun dudak buzuşunu
bende annemle ablamı yolcu ettim perşembe günü temizlik yaptım bugunde askerimiz vardı yine her hafta sonu oldugu gibi memleketten gelince eşim gripti bana geçti haliyle anca düzeliyorum ses bozuk düzelmedi...bende durumlar böyle çalışmalar başladı nasip bakalım artık...

pınarcım tekrar yazayım görmedin sanırım allah analı babalı büyütsün elamervemizle uzun saglıklı ömürler versin allahım
mervecim geçmiş olsun inşallah atlatırsın nisanurunuz saglıkla dogar inşallah
sinem emel ikizleriniz büyümüş maşallah inşallah cinsiyetlerinizide ögrenirsiniz doktora gittiginizde
yasemincim çok geçmiş olsun sen ihmal etmeden ertelemedin güzel bir doktora görün üzüldüm durumuna
asiyecim asyamız gelicekmiş hayırlısı olsun inşallah
sinem seher gülsüm esra ayşe sizlerde iyisinizdir umarım hepinizi öptüm yarın görüşürüz kısmetse..

ya benim tontikim 6 dan beri uyuyo...uyandırmaya çalışıyorum ama nafile...gece uyumucak valla napcam bilmem...kaçta uyancak bakalım...
feyzacım geçmiş olsun canım...benimde en korktuğum şey şu ara hasta olmak...allah korusun..kuzuma nasıl bakarım sonra...
biz inşallah bi aksilik olmazsa bu hafta sonuna doğru pipimizi kestircez...bakalım nasıl geçecek..allah yardım etsin de çabucak iyileşelim inşallah..
yarın allah nasip ederse görüşmek üzere diyelim...herkes için güzel bi hafta olur inşallah...

günaydın hatunlar nasılsınız ben iyiyim haftasonu nasıl geçti merviş kuzey sünnet olacakmış çabuk iyileşir canım küçük ya 2 gün mızmızlarnır sonra geçer inş.
feyzaa geçmiş olsun canım kızlar grip salgın dikkat edin kendinize canlarım

Gunaydın bayanlarrrrrrrr bugun buyuk gun bakalım adet olcammı dua edınde olmasın en olurrrrrr

günaydınnn kızlar günaydınlaaaaaar hayırlı haftalar hayırlı bebiş haberleri almak nasip olsn inşallahh bu hafta..

feyza kız gelio sopa sana ya burda olsanda naber diye sorsak bak biz varken sen yoksun

adaşım erkenden kestircen mi minnoşu amanda aman koca adam olcak desenekaydirigubbakcemile3 erkeklerinde bu sünnet olayını seviyorummm

günaydın mervişim nasılsın canım
mızmız allah hayırlısını versin
gülsüm oynak beyim nerdesin canım
ayşee geç kaldın yoklamada yok yazılacan bak
emelyücel nerelerde şeboda uğramaz oldu
aslımda yok
razişle görüştüm en kısa zamanda gelecem dedi
esmada görünmez oldu
asiş esra beyza
seher ayşe yasemin pınar hepinize günaydın

adet günü yakşalan gülsümmü var ben varım ama 2 güne kadar olacam zaten gecikemezde :)) eşim 1-1,5 ay sonra falan gelecek herhalde kızlar
karnım ağrımaya başladııı

sinemcim iim çok şükür cnmm sen nasılsın yarın bakalım benimde şeker tahlilim tekrarlanacak

günaydın canlarım hepinize....buğün bir tüp bebek merkezinin batı karadeniz bölge müdürüyle görüşme yapacağız...diğer merkezlede telefonda görüşmüştüm ona göre karar vereceğiz ve haftaya gideriz inşallah ankaraya...allahım hayırlı sebepler verir inşallah.....

amin yasemincim rabbim bu yolda seninde yüzünü güldürsünn cnm herderdin bi şifası var insallahh seninkinede doktorlar sebep olsun..

asiyeeeeeeee kız napıo asya depikk depikk

Günaydın kızlar iyi haftalar herkese
Yasemincim hakkında hayırlısı olsun kucağın bebek dolsun inşallah
merve2 cim tontişi sünnet ettirmişsindir sanırım inşallah çabuk atlatır kuzun cnm
sinemcim eşinin gelmesine az kaldı hayırlısı ile gelse sende rahat etsen cnm

Biz iyiyiz haftasonu yorulduk azcık misafir gelen giden baya vardı bu akşama da sanırım misafirim gelcek eşimin arkadaşı dünden hazırladım bişeyler hazırlıklıyım yani. Ama baya yoruldum dinlenmek istiyorum

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

21 ekim.............zeytin1007
24 ekim......nevgül61
25 ekim...........aycanisa
1 kasım.........esraa47
5 kasım .........aabeyazmelek
6 kasım...........as.semasu.as
........alabama
.......pptya87
.......wildcherry
...........gelevera
...........cerennnn
...........yasemin-66
...........semiramis27
..........sitaree
15 ekim.........cetrefilli

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

cancer .... Nisanur (31 Aralık 2009)
bahtusa... 4 Ocak 2010
asiş..........asya 4 Mart 2010
zuzu79.......ikiz bebe :)
rahel..........ikiz bebe:)
ummahan_d

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (12.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

melankolia.. 16.10. 2009- Ela Merve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…