anladım esracım inşallah yaptığın kürün şifasını görürsün..
asiyecim ve mervecim afiyet olsun...
Amanda aman ikizdaşım sinem gelmiş :)))) canım benımde cinsiyetler belli değil. 3 kasımda randevum var..sanırım belli olur o zaman..senın bebişler nasıl?
biz kuzeyden anca gelebildik..sabah babamız giderken uyandı sonra yatağa yanıma aldım o yana bu yana döndü uyumadı kalktık bizde..bi kustuki sormayın..sıkıntısı varmış kuzumun..şimdide anca uyudu...vakit nasıl geçiyo anlamıyom bile...
emelim gelmiş..hoşgeldin güzel anne...kuzucukların 15.haftaya gelmiş bile...ay o diil de adaşımın takvimi gördüm bugün inanamadım..30.haftada...2 hafta sonra doğum iznine ayrılcan dimi adaşım...
herkes iyidir umarım...
dua ile çaldım bugün kapınızı.
belki darda belki zorda,
belki de çok mutlusunuz...
yüreğimden Rabbime bir demet dua gönderdim
sizin için.Rabbim sıkıntılarınızı hayır,
mutluluklarınızı daim etsin diye...
cumalarınız mübarek olsun.sevgi ve dua ile!!!...
Merhaba Sema bu güzel sözler için teşekkür ederim.. Seninde cuman mübarek olsun..
hayırlı cumalar canım
valla sinemcim bende merak ediyorum.. sağlıklı olsunlarda ben beklerim :))) valla bende karın hak getire :)))) kocaman oldu beeee :))))))) hamile olduğum anlaşılıyor valla :))) pantolanların düğmesini kapatamıyorum :))) ben biraz hızlımı başladım ne :)))
Allah razı olsun canım
sizin de cumanız mübarek olsun
nasılsınız kızlar
iyiyim semacım teşekkür ederim.. senınle tanışmadık sanırım kusura bakma ben Emel :))) Sen henüz yeni evlisin sanırım bebek çalışmaları başladımı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?