İnatla bir gün ANNE olacağım !

esracım ben hamile kaldığım aydan önceki ay uygulamıştım soğan kürü bitince adet oldum sonraki ay hamile kaldım cnm bende akıntı içtiğim sürece devam etmişti ama onu sölim

Emelcim cnm benim ismi asya evet herkes beğendi inşallah sağlıklada doğar bebişim adıyla yaşar. senin bebişlerin nasıl cnm sorun var mı inşallah sağlıklı hamilelik ve doğum yaşarsın inşallah bebeklerin sağlıklı doğar kız erkek farketmez 2 küçük meleğin olacak inşallah

Herkese afiyet olsun bu arada bende 5-10 dk yemeye inerim sanırım canlarım ben bugün domates salatalık getirdim yemek iyi değil pek de midem de kötü biliyosunuz kendimi garantiye alım dedim

anladım esracım inşallah yaptığın kürün şifasını görürsün..
asiyecim ve mervecim afiyet olsun...
Amanda aman ikizdaşım sinem gelmiş :)))) canım benımde cinsiyetler belli değil. 3 kasımda randevum var..sanırım belli olur o zaman..senın bebişler nasıl?

biz kuzeyden anca gelebildik..sabah babamız giderken uyandı sonra yatağa yanıma aldım o yana bu yana döndü uyumadı kalktık bizde..bi kustuki sormayın..sıkıntısı varmış kuzumun..şimdide anca uyudu...vakit nasıl geçiyo anlamıyom bile...
emelim gelmiş..hoşgeldin güzel anne...kuzucukların 15.haftaya gelmiş bile...ay o diil de adaşımın takvimi gördüm bugün inanamadım..30.haftada...2 hafta sonra doğum iznine ayrılcan dimi adaşım...
herkes iyidir umarım...

emosum yaklastıkca insan biraz merak ediyo dimikaydirigubbakcemile2
karnın cıktımı kusum benim nerdeyse cıkmadı gibi duruyo nerde yahu benim minnoslarımmm:hulya::hulya:

hosgeldin canımmmmmmmmmmmmm

inşallahh Esracım o gün sendende güzel haberler alırız..
Hoşgeldin mervecim... Maşallh Kuzeye kocaman oldu :))) Evet 15 haftaya bile geldik dediğin gibi.zaman çabuk geçiyor inan..hayırlısı ile kucağıma aldığım günleride görürüm inşallahhhh..Allahım isteyen herkese nasip etsin kimseyi aratmasın inşallahhhh...

dua ile çaldım bugün kapınızı.
belki darda belki zorda,
belki de çok mutlusunuz...
yüreğimden Rabbime bir demet dua gönderdim
sizin için.Rabbim sıkıntılarınızı hayır,
mutluluklarınızı daim etsin diye...
cumalarınız mübarek olsun.sevgi ve dua ile!!!...

valla sinemcim bende merak ediyorum.. sağlıklı olsunlarda ben beklerim :))) valla bende karın hak getire :)))) kocaman oldu beeee :))))))) hamile olduğum anlaşılıyor valla :))) pantolanların düğmesini kapatamıyorum :))) ben biraz hızlımı başladım ne :)))

Merhaba Sema bu güzel sözler için teşekkür ederim.. Seninde cuman mübarek olsun..

hayırlı cumalar canım

amiin emelim çok saol tatlım zaten 1 kasım adet tarihim gelirse tam süpriz olcak

ay masallahhhhhhhhhh benim hic dısardan belli olmuyo daha
herseyimi rahat giyiyorummmmmmmmm
bende yavasmı gidiyom anlamadım kız 3 kilo aldım daha

iyiyim semacım teşekkür ederim.. senınle tanışmadık sanırım kusura bakma ben Emel :))) Sen henüz yeni evlisin sanırım bebek çalışmaları başladımı :)))

valla emelcim benimde 3. aydan belliydi..son ayıma girdiğimde daha 1 ay vardı doğuma herkes akşama sabahasın herhalde diyodu :))) sinemcim belli olmasın şimdiden ne güzel işte..sonra öyle ağır geliyoki taşımak...ayaklarımın ağrısından uyuyamıyodum....sabahta üstlerine basmak hakgetire..hoş şimdide durum pek farklı değil...sadece 5 kilo eksiğim..süt olsun diye durmadan yedim ama hiç de yemekle alakalı değil süt olayı..bol sıvı ve sadece bebeğin emmesi bile yeter..ne kadar emerse o kadar süt getirir...benim koca dana emmedi...yani emiyo ama günde 1yada 2kez falan..o da türlü oyunla...neyse iyi olsun da sağıp veriyorum ben de...

iyiyim semacım teşekkür ederim.. senınle tanışmadık sanırım kusura bakma ben Emel :))) Sen henüz yeni evlisin sanırım bebek çalışmaları başladımı :)))

başladı canım 7 aydır ama sonuç hep olumsuz. myom var bende 4 tanesi de ur olma eşiğinde tüpleri tıkıyorlar. ameliyat dedi doktorlar da biz cesaret edemedik. hoş ameliyat olunca da düzeleceği kesin değil.
hayırlısı artık elimizden geleni yapıyoruz
Rabbim mübarek günde dualarımızı kabul eylesin bizi evlat hasretiyle imtihan etmesin
bu arada bende sema. kütahyalıyım. pazar günü evliliğimin birinci yılı dolacak inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…