İnatla bir gün ANNE olacağım !

adaşımm..naber...kuzey huysuz bugün nedense..böyle giderse sünnet yalan olcak bizim...hareket etmemesi gerek..ama ayaklar mekik dokuyo resmen..

adaşımm..naber...kuzey huysuz bugün nedense..böyle giderse sünnet yalan olcak bizim...hareket etmemesi gerek..ama ayaklar mekik dokuyo resmen..

zor gülüm minnacık bebe kıpırdamıcak olur mu hiç sen neden acele ettin sünnet için bi sorun mu var yoksa erkenden olsun mu istiosun? bende iyiyim cnmm azcık merak var yarın ne çıkcak diye:kedi: bi haftadır ağzıma tatlı şeker sürmedim :hulya:

selam kızlar merve sinem merve2 canım geçmiş olsun demişsiniz teşekkür ederim
merve2 hadi inşallah sagsalim yaptırıp kurtulursunuz dogunca hastanede neden yaptırmadınız şimdi herkez öyle yapıyor kuzey muhtemelen hıssetti oyüzden yapıyordur
mervecim inşallah yarın sonuçlar güzel çıkar
sinemcim nasıl iş sizinkide ya eşinin ne zaman gelecegini bile tam bilmiyorsun zor degilmi...
asiyecim hadi bakalım ilk tekmeyi hissetmişsin gözün aydın artık hiç susmaz asyamız inşallah...

evet feyzacım ne zaman gelecek ne zaman gidecek belli değill sağlıklı olsunda çalışsın uzakta olsun bir amaç için katlanıyoruz sonunda başaracaz inş. allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

bende degişik bir durum yok bugun oruclarıma başladım tutmadıgım oruca bebek işi için çalışmalar başladı nasip kısmet artık..

Mervecim kız zamanın azalmış baya senin nasipse ne zaman doğum
Feyzacım valla az az başladı bakalım bizim kız ben ondan daha iyilerini bekliyorum o kadar besliyorum içerde yaw kuvvetli olsun diye

adaşım bi sorun yok çok şükür..ama herkesin ve dr ların tavsiyesi erkenden yaptırmak...onun için yani bu acele..inş bi aksilik olmaz...

Mervecim kız zamanın azalmış baya senin nasipse ne zaman doğum
Feyzacım valla az az başladı bakalım bizim kız ben ondan daha iyilerini bekliyorum o kadar besliyorum içerde yaw kuvvetli olsun diye

evet cnm yaa az kaldı heyecan basıo zemuszemus doktorla daha doğum olayını konuşamadık ben sezeryan istiyorum ama bakalım ne dicek. 32 hafta raporunu almaya gittiğimde sormayı düşünüorum bakalım ne dicek enson pozisyon olarak hala popo aşağıdaydı zaten normale cesaretim hiç yok oyüzden dönmesede olur:kedi:

asişim bu kızların sağ solu belli diil benimki de bikaç gün bi bakıosun çok hafif bazende bi bakıom kuvvetliopuyorumnanaktan

amin mervecim nisanurumuz nasıl annesini üzüyormu..
olur asişcim kuvvetti olucak inşallah saglıklı olsun kucagına al büyür

amin mervecim nisanurumuz nasıl annesini üzüyormu..
olur asişcim kuvvetti olucak inşallah saglıklı olsun kucagına al büyür

bu şeker çıktıktan sonra 1 hafta diyet verdi ya doktor hareketlerini pek iyi hissetmemeye başladım onun dışında üzmüyor insallah hiç üzmesin

nasıslınız kızlar fazla kalamıcam uğradım ben 34 haftada hazırladım mervecım
dünür maşallah damadıma hareketlenmiştesünnet olucakmış bı yaramazlık yok canım annemden yenı geldım bu gun
asişim mınık asyamış başlamış kıprasmaya
feyzacım gulum ayşem siz nasılsınız

bugun pek kimse yok sinem ayşe gülsüm esra çok yogunsunuz sanırım
neyse ben çıkıyorum kızlar iftarıma 1 saatim kaldı.. hazırlık yapayım bari..

Kızlar bende kaçtım başım ağrıyo biraz işlerimi toparlayayım akşama bide misafir var bakalım inşallah daha kötü olmam iyi akşamlar herkese. Öptüm sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…