İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam millettttttttopuyorumnanaktan
kimsecikler kalmamış ama napalımmm oğluşumdan ancak fırsat bulabildimmmmm nasılsınız inatçı annelerim ve anne adaylarımmm hepinizi öpüyoruzzz bu aradaaa efem oğluşumu görmek isteyenler buluşmalarda panterin açtığı topiğe bakabilirlerrrrrrr

oooo ayşem gelmiş..alperen pekyaramaz heralde annesi gelmez oldun artık...aman o iyi olsun da..herşey onlar için zaten...
dünürüm aman iyi olmana sevindim canım..
adaşım çantamı ne zaman hazırladığımı sormuşsun..ben doğuma giderken aceleyle eşimle birlikte hazırladık..sen sakın geç kalma benim gibi..erkenden hazırla...
benim mız mız mızırdıyo gene..hadi iyi geceler...

Günaydın kızlar nasılsınız bakim ben iyiyim sabah doktora gittim sağ kasığım çok ağrıyo korktum bişey mi var diye doktora gittim kan ve idrar tahlili aldı 11 de çıkacak sonuç bakacaz artık ne var ne yok görcez. Kızım uzandım doktorun önüne bi tekmeledi beni senin ne işin var burda der gibi sonra 2. tekmeyi yedim Allah ım çok komikti doktor baktıkça beni tekmeledi yaramaz

anlaşılan yoğun günlerini yaşıyo topic
seleni gördüm sehercim maşallah nasılda kurulmuş koltuğa minik prenses
ayşem gelmiş alperen izin vermiyormuş gelmesine iyi olsunlarda önemli değil

günaydın, günaydıııınnn, günaydııııııınnnnnn
pozitif düşün bugün, önce gülümse,sonra gül, kahkaha at. ve hatta katıla katıla gül,korkma siyah renk gidecek önce günün pozitifleşecek gökkuşağı gibi aynen renk renk...
bil ki 7 renkten oluşan renk beyazdır.
ve gülmek bulaşıcıdır...
Haydi bulaştır :))))))))

gülsümcüm semacım hoşgeldiniz canlarım
Ben kaçıyorum kızlar gidem de sonuçlarımı alam görüşürüz.

günaydın sema seher gülsüm nasılsınız
merviş nerdesin nazar mı deydi topiğimizee kimseler uğramaz olduuu

iyiyiz canım şükür eşimin izni hala bıtmedi bu haftada böle idare edıcez artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…