İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam kızlar yoğundum sabah...ancak bitti işim yani bitmedi ama öğleden sonra devam edeceğim artık...öğlen arasıda dr um konuşmaya gideceğim bakalım ne diyecek durumum hakkında ....

Kızlar ben geldim doktor idrar yolu iltihaplanması dedi purınol bide buscopan verdi hem doktora hem eczaneye sordum ilaçların zararı olmaz dediler bakalı içicem mecbur inşallah çabuk geçer

Kızlar ben geldim doktor idrar yolu iltihaplanması dedi purınol bide buscopan verdi hem doktora hem eczaneye sordum ilaçların zararı olmaz dediler bakalı içicem mecbur inşallah çabuk geçer

Allah şifa versin canım zor oluyor idrar yolu iltihabı ben evlendim evleneli çekiyorum :gitme:

geçmiş olsun asişim kullan geçer inş. düzenli kullan am canım
iyiyim sema sen nasılsın
seher esra nerdesiniz
yasemin hayırlısı olsun canım

kızlar nerdesiniz canlarım yaaa sayfada kimse kalamış esram nasılsın sen varsın yeni gördüm ne oldu bu kızlara kimsecikler yok

selam kızlar ne çok çalışıyorsunuz maşallah sizlere
asiyecim geçmiş olsun inşallah geçeer..
sehercim selen hanımda ne kurulmuş maşallah pozlarını yesinler alışmışız kocaların işte olmasına zor geliyor dimi evde olunca
sinem esra merve merve 2 sema ayşe nasılsınız
yasemincim doktorun ne dedi merak ettim kötü bir şey yoktur
mervede bugun tahlil yaptırmıyacakmıydı

geldim kızlar tokluk kan şekeri 106 çıktı gittik diyetisyene gösterelim diye sinirimi bozdu doğru düzgün bişeyi açıklamadı düşük çıkmış ama az yediğin için olabilir dedi.hergün ölçümün sonuçları olsaydı dedi bende hergün ölçülsün demedi diye kadın doktorum almamıştım aletten.dedim şartsa alayım yok doktorun ne dicek ona göre bakarsın dedi.sonuna kadar bu şekilde devam etcekmişim.tatlı yok çok isterse sakarin tarzı tatlandırıcı ile sütlü tatlı yapcakmışım hiç yapmam daha iyi dedim içimden.anlıyacağın pekte ilgilenmedi açıklayacı konuşmadı.doktorum hastanede değildi arıcam bakalım ne dicek

mervem inan hepsi geçecek bi bakcan nisanur kucağında ...
keşke bende hamile kalsam diyet yapmaya razı olurum

öyle esracım diyet sorun değil inan bende yaparım razıyımda kadın 1 dilim eksik bile olsa yeterli olmaz dedi. ozamanda şekerim düşermiş bebeğe zararlıymış yükselirse gene zararlı işte dengede tutmak önemli ondan endişe ediyorum çünkü yazdığı listeye adan zye tamamen uyamıyorum

insallah cnm siz rahat sıkıntısız hamişlik geçiriinnn..

asiyecim sanada geçmiş olsun tatlımm ilaçlarınla hiçbişeyin kalmaz.,iyiki gitmişsin ihmal etmemişsin..tepiklerinide yerim kızının ay maşallah ona

haklısın sende telaş ve vesveseden uzak tut kendini yaptığın kadarı inş yeter

sağolun kızlar valla ben apandisitten korktum şükür öle bişey değilmiş içiyorum ilaçlarımı biraz sancımı kesti
Mervecim sende üzülme doktorunla görüşcen ya bekle bakalım o zamana kadar 106 gayet iyi bence benim tokluk 128 çıkmıştı hamilelik başında doktorum 140 a kadar normal demişti sıkma canını

slm canlarım merviş iyi çıkmış şekerin canım dikkat et yinede sen esra iyiyim sen nasılsın
feyzaa ben geldim sen gitmişsin
badegül nasılsın canım
kızlar ben çıkıcam birazdan iyi akşamlar öpüldünüzzzz

doktorumla görüştüm o da gayet iyi ama diyete devam dedikaydirigubbakcemile2 günlükn ölçüm yapıcam artık kendi kendimin diyetisyeni olcam :)))

günaydın hatunlar nasılsınız ben iyiyim karnım ağrıyo ama daha hasta olmadım canlarım merviş o zaman diyete devam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…