İnatla bir gün ANNE olacağım !

gunaydınlar bayanlar
mervecim çok yuksek değil şekerın ama gene de dikkat et cannım sen
dün topk boşmuş resmeen ya kızlar neoluyo buurda böle bakayım
aysse yok gülsüm yok nerdesınız huuuuu

günaydın seherim nasılsınız ben iyiyim ayşe bir süre gelmicek sanırım msnden görüştüm hayırlısı artıkşebosan haberi olan var mı
günaydın mervişşş

iyiyim sinemım sen nasılsın canım
bende konuştum ayşe bı sure dınlenıcek aman hakkında hayırlısı olsunda belkı böylesı ıyı gelır

günaydın kızlar evet çok şükür bende diyetisyenden moral beklerken dumura uğrattı ama gene geldim kendime :kedi:

ayşe artık gelmicek mi topiğe seher

canım ev işleri biraz hızlandı sanki yer kalebodurunu döşemeye başlicaklar biyandan da alçı sıvasu yapılıyo pzts. yada salı gibi pencereler takılır sanırım

size banyonun resmini yüklümde bakın çok net çıkmamış ama
kartonpiyerleri falan bitti ay yavaş yavaş oluyo sanırım hayırlısıyla oturmayı nasip etsin mevlam olmayanlarada kısmet etsin :Saruboceq::Saruboceq: inş. içi bebişli olsun bide sağlıkla yaşamayı nasip etsin:enbuyukkk:

slm canlarım...demek ayşe gelmeyecek bir süre ..inşallah hamilelik haberiyle döner aramıza...sinemciğim fayansların çok güzel olmuş canım güle güle kullan....ee merveciğim diyetisyen ne dedi canım merak ettim...

yasemincim cnm diyetisyenden açıkcası çok memnun kalmadım pek ilgilenmedi diyete devam dedi doğru düzgün açıklamadı. tatlı diom bana tatlandırıcı vermedim mi sana dio :) onla sütlü tatlı yapcakmışım :) salladı başından ben artık kendime göre yapcam diyet evdede şeker ölçcem devamlı kontrol altında olcak

allah allah çok ilginç..bnecede biraz kendi dr umuz olmalıyız canım...dikkat et kendine kuzum ne kaldı şunun şurasında....

sinem banyon gözümden kaçtı sanma gördüm annemlerin banyosu gibi olmuş ışıklandırmayla süper oluo o banyolar

kızlar işler yoğun kimsede yok kolay gelsin herkese afiyet olsun canlarım
öpüldünüz yasemin nasılsın canım mervişşş devam diyete desene

sağol esracım daha iyileri sizlerin olsun evet şuan inşaat aşamasında daha banyonun yer fayansı yapılmadı daha hepsi yapılınca sizlere yüklerim bugün yer kalebodurları döşenmeye başlanacaktı daha gidemedim inşaata allah olmayan herkese nasip etsin

yanii bide anacım işçilerin temiz çalışıo gibi gelio amiin canım saol ağız tadıyla mutlulukla ve bebişle yaşamayı nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…