slm ayşem seni burda görmek çok güzel canım kimsecikler yok topikte iyi aşkamlar canlarım öpüldünüz
hoşgeldin ayşecim özlettin kendini kendini rahat hissediyorsan sorun yok muhim olan senin durumun..
esra ozaman regl gelmek üzere yada yumurtan çatlamadı ya nebilim böle bi durumla karşılaşmadımdı hiç esra ya sen bakma bana bakalım günün gelsin nolcak insallah bebiştir
ayşeeeciiiim çok özledik senii çoookk gülsümle ikinizi şımarmayı,gırgır şamatayııı daha bisürü şeyi özledimmmmmmmmmm:kedi:
Günaydın kızlar biz geldik dün renkli ultrasona girdim bebeğimi göstermediler bana ama doktor bey herşeyi normal dedi. bütün organlarını saydı hepsi iyi dedi Allah ıma çok şükür iyiyiz.469 gr olmuş kızım bu arada. Sizler nasılsınız bakalım varmı haber ???
yasemincim bana özelden doktor ismi sormuşsun canım kususra bakma hiç girmedim ki ben kkya 10 gündür...
ben hulusi bülent zeyneloğluna gittim canım başkentte, ama bu da hacettepe çıkışlı bi proftu.evet ayşeciğim sormuştum...hoş geldin buarada bir daha gitmek yok ona göre :))) ama buldum canım dr hacettepeden lütfü önderoğlu riskli gebelikler üzerine çalışmalar yapmış...sen kime gitmiştin canım ankarada
asişim saol canım.. bebişine maşallahSağol yasemincim darısı sizlerin başına inşallah
Ayşecim hoşgeldin cnm özledik seni
Selen hastaymış sanırım seher annesinin yanındaymış geçmiş olsun tez zamanda iyileşir bebeğimiz inşallah
Sinem doğumgününmüş sanırım doğum günün kutlu olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?