İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın canlarım nasılsınız pınar nasılsın sanem meleğimiz nasıl kalp atışlarını duydun inş.
merviş ölçtünmü şekerini
ayşem hadi sabah benden sonra senden bekliyorum ikinci günaydını
asiş raziş beyza gülsüm nerelerdesiniz canlarım

Günaydın kızlar biz geldik dün renkli ultrasona girdim bebeğimi göstermediler bana ama doktor bey herşeyi normal dedi. bütün organlarını saydı hepsi iyi dedi Allah ıma çok şükür iyiyiz.469 gr olmuş kızım bu arada. Sizler nasılsınız bakalım varmı haber ???

ya bu arada sanem bebeğin kalp atışını duymuş mu dün onu da söyleyiverin bak merak ediyorum haaa

slm ayşem seni burda görmek çok güzel canım kimsecikler yok topikte iyi aşkamlar canlarım öpüldünüz

hoşgeldin ayşecim özlettin kendini kendini rahat hissediyorsan sorun yok muhim olan senin durumun..

canlarııııım ben de sizi cok özledim, hoşbuldum kızlar

herkese günaydınlar

sanemi biliyorum ve yürekten tebrik ediyorum inşallah kazasız belasız bebişini kucagında görürüz bebişini:)

yasemincim bana özelden doktor ismi sormuşsun canım kususra bakma hiç girmedim ki ben kkya 10 gündür...

asişim ne kadar güzel bir haber binkere maşallah :)) allahım nazarlardan saklasın kızımızı :)))

yasemincim bana özelden doktor ismi sormuşsun canım kususra bakma hiç girmedim ki ben kkya 10 gündür...

evet ayşeciğim sormuştum...hoş geldin buarada bir daha gitmek yok ona göre :))) ama buldum canım dr hacettepeden lütfü önderoğlu riskli gebelikler üzerine çalışmalar yapmış...sen kime gitmiştin canım ankarada

Sağol yasemincim darısı sizlerin başına inşallah
Ayşecim hoşgeldin cnm özledik seni
Selen hastaymış sanırım seher annesinin yanındaymış geçmiş olsun tez zamanda iyileşir bebeğimiz inşallah
Sinem doğumgününmüş sanırım doğum günün kutlu olsun cnm

ben hulusi bülent zeyneloğluna gittim canım başkentte, ama bu da hacettepe çıkışlı bi proftu.
asişim saol canım.. bebişine maşallah

selencik nasıl hasta yaa gecen hafta seher gripti msnden yazmıstı ona mı gecmiş acaba??

sinemciiim ne zamandı dogum günün, kusura bakmayasın canım benim yaaa, nice mutlu yıllara zeytinim

eee benim oynaşım gelemedi(

merve nerelerde?

slm ayşem nasılsın canım nette bir problem var sanırım sabahtan beri sayfaya giremiyorum

kız sayfa açılmadı bendede biara işe daldım koptum bugün son gün işyerinde işleri toparlıyorum ondanda pek gelemedim

asişim aslında haftaya başlıoda ben yıllık iznimi istedim yetti canıma:kedi:

senin kızada maşallah cnmm kocaman kızzz olmuşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…